Sil uygulamayı bütün verilerini tekrar kur.Arkadsslar g3 e lolipop yukledikten snra telefon acip kapattigim zaman tapatalk durduruldu hatasi aliyorum bunu alan varmi??
hybrid diye geçen model arka tarafı şeffaf olan model.burdaki modeller ise slim armor un farklı renkleri.spigen g3 için 3 farklı kılıf çıkardı; slim armor, hybrid, bi de ultra ince olan var adı aklıma gelmedi şimdi.benim dediğim ise bu;[video=youtube;3LQj7cE47a4]http://www.youtube.com/watch?v=3LQj7cE47a4[/video]
@Tanbura bu videoda ilk taktığı spigen metal slate mi yoksa gunmetal mi?
hybrid diye geçen model arka tarafı şeffaf olan model.burdaki modeller ise slim armor un farklı renkleri.spigen g3 için 3 farklı kılıf çıkardı; slim armor, hybrid, bi de ultra ince olan var adı aklıma gelmedi şimdi.benim dediğim ise bu;
http://www.youtube.com/watch?v=w630VVgzcEk
slim armora göre daha ince ve arka tarafı şeffaf olduğu için telefonun şıklığını bozmuyor@Meridian
kılıf bugün geldi.baya ince ve cidden insanı telefondan soğutmuyorAnladım teşekkürler.Ben son çare olarak slim armor alıcam gibi.Ama bu videodaki spigen hangi renk anlamadım.Gunmetal sanırım.Bir fikrin var mı?
kılıf bugün geldi.baya ince ve cidden insanı telefondan soğutmuyorarkası şeffaf olduğundan arka kapak tasarımı da hala aynı şıklıkta. videodaki metal slate renkli olan kılıf.benim aldığım da metal slate rengi.renklere hatta diğer g3 için olan kılıflara renklerine vs buradan bakabilirsin;
http://www.spigen.com.tr/LG-G3-Case-Ultra-Hybrid-Metal-Slate,PR-518.html
Kardesm banada aynisi oluyor varsayilan ayarliyorum ama yine oluyor ozellikle. Calidan uygulamalrin tumunu temizle dedigimdr oluyor ama her zmanda olmuyor bu ama can sikici o kadar para ver bole kucuk seyler ciksin...2-3 gündür devam eden çözemediğim bi problem var arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinicem. 32gb titan kore ürünü 5.0 lolipop kullanıyorum bikaç gün öncesine kadar hiçbi sorun yoktu ancak 2-3 gün önce ana ekran ve easy home screen seçeneklerinden birini seçmem için bi ekran çıkarıyo. herhangi bi uygulamadan ana ekrana dönerken yada çalışan uygulamaları sonlandırdıktan sonra ana ekrana her dönmek istediğimde 2 sinden birini seçmemi istiyo. her seferinde seçmeme rağmen bir sonraki sefer yine aynı şey çıkıyo. yani ana ekranı varsayılan olarak ayarlıyamıyorum. aslında ayarlara girdiğimde ana ekranı seçiyorum ancak uygulama ayarlarına girip tümü kısmından ana ekrana bastığımda belirlenmiş varsayılan yok olarak görünüyor. yani her ana ekrana dönmek istediğimde tekrar ana ekran mı easyhome mu varsayılan olsun diye soruyor seçmeme rağmen bitürlü aktif olmuyor.:cursing: aynı sorunu yaşayan varmı arkadaşlar??
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bi hard reset dene kardesim..2-3 gündür devam eden çözemediğim bi problem var arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinicem. 32gb titan kore ürünü 5.0 lolipop kullanıyorum bikaç gün öncesine kadar hiçbi sorun yoktu ancak 2-3 gün önce ana ekran ve easy home screen seçeneklerinden birini seçmem için bi ekran çıkarıyo. herhangi bi uygulamadan ana ekrana dönerken yada çalışan uygulamaları sonlandırdıktan sonra ana ekrana her dönmek istediğimde 2 sinden birini seçmemi istiyo. her seferinde seçmeme rağmen bir sonraki sefer yine aynı şey çıkıyo. yani ana ekranı varsayılan olarak ayarlıyamıyorum. aslında ayarlara girdiğimde ana ekranı seçiyorum ancak uygulama ayarlarına girip tümü kısmından ana ekrana bastığımda belirlenmiş varsayılan yok olarak görünüyor. yani her ana ekrana dönmek istediğimde tekrar ana ekran mı easyhome mu varsayılan olsun diye soruyor seçmeme rağmen bitürlü aktif olmuyor.:cursing: aynı sorunu yaşayan varmı arkadaşlar??
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Böyle değil de bir yavaşlık, geç tepkime sıkıntısı oluyor arada bir.![]()
Android 5.0 kullanan kardeslerim boyle takilmalar yasiyor lar mi acaba ?
Ben 5.0 yptigimda denedim ilk hafta sorun yoktu sonradan yapti yine boyleBi hard reset dene kardesim..
Neresi çatlıyor peki belki bende de vardırarkadaşlar çatlamadan dolayı ürünü servise götürdüm ve ürün değişimi yerine sadece kasa değişimi yapılacak, dikkat etmediğim için bu duruma düştüm. 2 gün önce servise gitsem değişim olacaktı ama 2 günle kacırdım. 6. ayı doldurduğum için ürün değişimi kabul edilmedi. Aranızda çatlama sıkıntısı yaşayan varsa bu konuya dikkat etmelerini tavsiye ederim.
Neresi çatlıyor peki belki bende de vardır
Android 5.0 a geçenler hard reset atıp 4.4.2 den kalan kalıntıları silmediği sürece sorun yaşarlar. Hard reset şart arkadaşlar.
Hard reset telefonu fabrikadan aldığınız gibi yapar hiç kalıntı vs kalmaz sistem stabil olur hem.hard reset en doğru ve sorunsuz şekilde nası yaparız peki kardeş? hard reset sonrasında veri kaybı (rehber,foto,müzik vs) yaşanırmı? bide 4.4.2 den kalan kalıntılardan kastın nedir onu nası temizleriz?
Hard reset fabrika ayarlarına dönüşün daha sağlam yoludur yani dosyalarınızı yedeklemeniz gerekir. Tüm dosyalarınızı yedekledikten sonra telefonu kapatın. Ses kısma tuşuna basılı tutun ve hemen power tuşuna da basılı tutun. LG logosunu gördüğünüz an power tuşundan parmağınızı bir saniyeliğine çekip geri basmaya devam edin. Karşınıza yes - no şeklinde gelen kısma ses kısma tuşu ile alta inip yes olarak seçim yapıp sonraki kısımda yine yes olarak seçim yapın. Hard reset atmış oldunuz. Telefon sağlıklı bir şekilde açılacak ve 4.4.2 den eser kalmamış olacak. Tertemiz bir lolipop güncellemesi ile iyi kullanımlar.hard reset en doğru ve sorunsuz şekilde nası yaparız peki kardeş? hard reset sonrasında veri kaybı (rehber,foto,müzik vs) yaşanırmı? bide 4.4.2 den kalan kalıntılardan kastın nedir onu nası temizleriz?
Hard reset fabrika ayarlarına dönüşün daha sağlam yoludur yani dosyalarınızı yedeklemeniz gerekir. Tüm dosyalarınızı yedekledikten sonra telefonu kapatın. Ses kısma tuşuna basılı tutun ve hemen power tuşuna da basılı tutun. LG logosunu gördüğünüz an power tuşundan parmağınızı bir saniyeliğine çekip geri basmaya devam edin. Karşınıza yes - no şeklinde gelen kısma ses kısma tuşu ile alta inip yes olarak seçim yapıp sonraki kısımda yine yes olarak seçim yapın. Hard reset atmış oldunuz. Telefon sağlıklı bir şekilde açılacak ve 4.4.2 den eser kalmamış olacak. Tertemiz bir lolipop güncellemesi ile iyi kullanımlar.
Cihazınız da Android 5.0 varsa o uygulamalarla hiç uğraşmayın çünkü mutlaka 4.4.2 kalıntısı olacaktır. Müsait olunca yedekleme hard reset yaparsınız tüm sorunlar çözülür.çok saol kardeşim daha önce pc suite den yükseltme hatalarını geri yükleyerek düzelir belki demiştim ama 31 de hata veriyodu şimdi de support tool dan deniyorum. o da olmazsa vaktim olduğu zaman hemen yedekleyip deniycem. sonucu buraya yazarım.
aynen dediğin gibi bu yöntem de sorunun çözümü olmadı. aslında hard reset atmak istemiyorum son çare olarak yapabilirim. rom u resetlemek gibi bişey olduğu için çok sağlıklı değil bence. aynı şeyi fabrika ayarlarına dönerek yapamazmıyım diye düşünüyorum. 4.4.2 ye dönüp tekrar hemen 5.0 a yükselterek? yada bi süre daha 4.4.2 kullanıp 5.0 için ilk güncellemenin çıkmasını beklemek gibi.Cihazınız da Android 5.0 varsa o uygulamalarla hiç uğraşmayın çünkü mutlaka 4.4.2 kalıntısı olacaktır. Müsait olunca yedekleme hard reset yaparsınız tüm sorunlar çözülür.
Hard reset atarken neden bu kadar çekimser kalıyorsunuz? Fabrika ayarlarına dönmekten hiç bir farkı yok sadece daha iyi bir temizlik oluyor o kadar. Hard reset esnasında cihaza bir şey olma ihtimali yok ki. Fabrika ayarlarına nasıl gönül rahatlığıyla dönüyorsunuz bu da aynısı.aynen dediğin gibi bu yöntem de sorunun çözümü olmadı. aslında hard reset atmak istemiyorum son çare olarak yapabilirim. rom u resetlemek gibi bişey olduğu için çok sağlıklı değil bence. aynı şeyi fabrika ayarlarına dönerek yapamazmıyım diye düşünüyorum. 4.4.2 ye dönüp tekrar hemen 5.0 a yükselterek? yada bi süre daha 4.4.2 kullanıp 5.0 için ilk güncellemenin çıkmasını beklemek gibi.