LG G3 Kullanıcıları Kulübü

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben ilk bundan aldım sonra da orjinal kapaklı kılıfını aldım kullanıyorum sırf q.sirkıl için. Hepsiburada dan almıştım ihtiyaç fazlası kenarda duruyor.

Tanbura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[video=youtube;3LQj7cE47a4]http://www.youtube.com/watch?v=3LQj7cE47a4[/video]
@Tanbura bu videoda ilk taktığı spigen metal slate mi yoksa gunmetal mi?
hybrid diye geçen model arka tarafı şeffaf olan model.burdaki modeller ise slim armor un farklı renkleri.spigen g3 için 3 farklı kılıf çıkardı; slim armor, hybrid, bi de ultra ince olan var adı aklıma gelmedi şimdi.benim dediğim ise bu;
http://www.youtube.com/watch?v=w630VVgzcEk
slim armora göre daha ince ve arka tarafı şeffaf olduğu için telefonun şıklığını bozmuyor :) [MENTION=261339]Meridian[/MENTION]

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu kilit ekranında ki yuvarlak saati kaldırıp Widget olmadan sade bir kilit ekranı yapabiliyormuyuz? Android 5.0 kullanıyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
hybrid diye geçen model arka tarafı şeffaf olan model.burdaki modeller ise slim armor un farklı renkleri.spigen g3 için 3 farklı kılıf çıkardı; slim armor, hybrid, bi de ultra ince olan var adı aklıma gelmedi şimdi.benim dediğim ise bu;
http://www.youtube.com/watch?v=w630VVgzcEk
slim armora göre daha ince ve arka tarafı şeffaf olduğu için telefonun şıklığını bozmuyor :) @Meridian

Anladım teşekkürler.Ben son çare olarak slim armor alıcam gibi.Ama bu videodaki spigen hangi renk anlamadım.Gunmetal sanırım.Bir fikrin var mı?

Tanbura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Anladım teşekkürler.Ben son çare olarak slim armor alıcam gibi.Ama bu videodaki spigen hangi renk anlamadım.Gunmetal sanırım.Bir fikrin var mı?
kılıf bugün geldi.baya ince ve cidden insanı telefondan soğutmuyor :D arkası şeffaf olduğundan arka kapak tasarımı da hala aynı şıklıkta. videodaki metal slate renkli olan kılıf.benim aldığım da metal slate rengi.renklere hatta diğer g3 için olan kılıflara renklerine vs buradan bakabilirsin;
http://www.spigen.com.tr/LG-G3-Case-Ultra-Hybrid-Metal-Slate,PR-518.html

S

SDN Okuru

SDN Okuru
o ekran döngüsüne girdiği zaman pc suit telefonu görmüyor ama önceki sürüme geri yükleye girin ime falan soruyor o sayfayı atlayın hangi sürüme yüklücenizi soruyor kitkat deyin telefonu ilk sorunsuz Lolipop güncellemesine çeviriyor hard reset atmanıza gerek kalmaz

unpreventable

Asistan
Reaksiyon puanı
22
kılıf bugün geldi.baya ince ve cidden insanı telefondan soğutmuyor :D arkası şeffaf olduğundan arka kapak tasarımı da hala aynı şıklıkta. videodaki metal slate renkli olan kılıf.benim aldığım da metal slate rengi.renklere hatta diğer g3 için olan kılıflara renklerine vs buradan bakabilirsin;
http://www.spigen.com.tr/LG-G3-Case-Ultra-Hybrid-Metal-Slate,PR-518.html

Bende beyaz lg icin bu rengi almistim guzel tercih ��

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Beyler bende klavyede yazı yazarken tuşlara bastığımda sonradan yazılıyor aynı sorunu yaşayan varmı ?

torphedo1912

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2-3 gündür devam eden çözemediğim bi problem var arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinicem. 32gb titan kore ürünü 5.0 lolipop kullanıyorum bikaç gün öncesine kadar hiçbi sorun yoktu ancak 2-3 gün önce ana ekran ve easy home screen seçeneklerinden birini seçmem için bi ekran çıkarıyo. herhangi bi uygulamadan ana ekrana dönerken yada çalışan uygulamaları sonlandırdıktan sonra ana ekrana her dönmek istediğimde 2 sinden birini seçmemi istiyo. her seferinde seçmeme rağmen bir sonraki sefer yine aynı şey çıkıyo. yani ana ekranı varsayılan olarak ayarlıyamıyorum. aslında ayarlara girdiğimde ana ekranı seçiyorum ancak uygulama ayarlarına girip tümü kısmından ana ekrana bastığımda belirlenmiş varsayılan yok olarak görünüyor. yani her ana ekrana dönmek istediğimde tekrar ana ekran mı easyhome mu varsayılan olsun diye soruyor seçmeme rağmen bitürlü aktif olmuyor.:cursing: aynı sorunu yaşayan varmı arkadaşlar??

- - - Mesaj Güncellendi - - -

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2-3 gündür devam eden çözemediğim bi problem var arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinicem. 32gb titan kore ürünü 5.0 lolipop kullanıyorum bikaç gün öncesine kadar hiçbi sorun yoktu ancak 2-3 gün önce ana ekran ve easy home screen seçeneklerinden birini seçmem için bi ekran çıkarıyo. herhangi bi uygulamadan ana ekrana dönerken yada çalışan uygulamaları sonlandırdıktan sonra ana ekrana her dönmek istediğimde 2 sinden birini seçmemi istiyo. her seferinde seçmeme rağmen bir sonraki sefer yine aynı şey çıkıyo. yani ana ekranı varsayılan olarak ayarlıyamıyorum. aslında ayarlara girdiğimde ana ekranı seçiyorum ancak uygulama ayarlarına girip tümü kısmından ana ekrana bastığımda belirlenmiş varsayılan yok olarak görünüyor. yani her ana ekrana dönmek istediğimde tekrar ana ekran mı easyhome mu varsayılan olsun diye soruyor seçmeme rağmen bitürlü aktif olmuyor.:cursing: aynı sorunu yaşayan varmı arkadaşlar??

Kardesm banada aynisi oluyor varsayilan ayarliyorum ama yine oluyor ozellikle. Calidan uygulamalrin tumunu temizle dedigimdr oluyor ama her zmanda olmuyor bu ama can sikici o kadar para ver bole kucuk seyler ciksin...

aliaydin.41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Bi hard reset dene kardesim..

aliaydin.41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2b3579ffcd255cd7310e58e4747a6d4f.jpg

Android 5.0 kullanan kardeslerim boyle takilmalar yasiyor lar mi acaba ?

Tanbura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende arada hava durumu widget ı gidiyor, onunharicinde menüler arası geçişlerde vs. sorun yok

torphedo1912

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeş hard reset çözüm olurmu bilmiyorum. (nası yapacağımı da pek bilmiyorum ve bilgilerimi kaybetmek istemiyorum) daha önceden yapmıyodu bu son 3-5 gündür yapıyo sürekli. daha öncesinde android 5.0 gayet akıcı ve hatasız gibi görünüyodu. güncelleme hatarını geri yükleyerek düzeltebilirim bari diye onu denedim 2 defa %31 e geldiğinde hata veriyo çıkar tekrar tak diyo. ben de çok kurcalamadım açıkcası. belli ki lg lollipop konusunda acele etti kendini google destekli nexus serileriyle falan yarışmaya kalktı evet bian önce aldık yeni ios ama yanında da birsürü sorunla ve hatayla beraber aldık. yakın zamanda bi güncelleme yayınlanacağını ve tüm bu sorunların ortadan kalkacağına inanıyorum ve bekliyorum. bi yanım da kitkat a geri dön bi süre daha kullan şu lollipop yaygınlaşıp sorunlar çözülene kadar diyo. çünkü 4.4.2 de canavar gibiydi yani

memo8807

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar çatlamadan dolayı ürünü servise götürdüm ve ürün değişimi yerine sadece kasa değişimi yapılacak, dikkat etmediğim için bu duruma düştüm. 2 gün önce servise gitsem değişim olacaktı ama 2 günle kacırdım. 6. ayı doldurduğum için ürün değişimi kabul edilmedi. Aranızda çatlama sıkıntısı yaşayan varsa bu konuya dikkat etmelerini tavsiye ederim.

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
arkadaşlar çatlamadan dolayı ürünü servise götürdüm ve ürün değişimi yerine sadece kasa değişimi yapılacak, dikkat etmediğim için bu duruma düştüm. 2 gün önce servise gitsem değişim olacaktı ama 2 günle kacırdım. 6. ayı doldurduğum için ürün değişimi kabul edilmedi. Aranızda çatlama sıkıntısı yaşayan varsa bu konuya dikkat etmelerini tavsiye ederim.
Neresi çatlıyor peki belki bende de vardır

icagli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
1. soru: bende 4.4.2 kullanıyorum ezan programı var ayarlardan uyarıları açtım namaz vaktinde uyarsın diye ama 1 gün uyarıyor ondan sonra uyarı falan olmuyor nedendir acaba?
2. soru: telefon oyun oynarken internette gezerken çok ısınıyor, hem ekran hem arka kısım bunun bir çaresi var mı, hard reset çare olur mu?
Teşekkürler.

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Android 5.0 a geçenler hard reset atıp 4.4.2 den kalan kalıntıları silmediği sürece sorun yaşarlar. Hard reset şart arkadaşlar.

torphedo1912

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Android 5.0 a geçenler hard reset atıp 4.4.2 den kalan kalıntıları silmediği sürece sorun yaşarlar. Hard reset şart arkadaşlar.

hard reset en doğru ve sorunsuz şekilde nası yaparız peki kardeş? hard reset sonrasında veri kaybı (rehber,foto,müzik vs) yaşanırmı? bide 4.4.2 den kalan kalıntılardan kastın nedir onu nası temizleriz?

dragomhmt

Asistan
Reaksiyon puanı
8
hard reset en doğru ve sorunsuz şekilde nası yaparız peki kardeş? hard reset sonrasında veri kaybı (rehber,foto,müzik vs) yaşanırmı? bide 4.4.2 den kalan kalıntılardan kastın nedir onu nası temizleriz?
Hard reset telefonu fabrikadan aldığınız gibi yapar hiç kalıntı vs kalmaz sistem stabil olur hem.

Fotoğraflarını dosyalarını bilgisayara yedekleyip hard reset atabilirsin

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hard reset fabrika ayarlarına dönüşün daha sağlam yoludur yani dosyalarınızı yedeklemeniz gerekir. Tüm dosyalarınızı yedekledikten sonra telefonu kapatın. Ses kısma tuşuna basılı tutun ve hemen power tuşuna da basılı tutun. LG logosunu gördüğünüz an power tuşundan parmağınızı bir saniyeliğine çekip geri basmaya devam edin. Karşınıza yes - no şeklinde gelen kısma ses kısma tuşu ile alta inip yes olarak seçim yapıp sonraki kısımda yine yes olarak seçim yapın. Hard reset atmış oldunuz. Telefon sağlıklı bir şekilde açılacak ve 4.4.2 den eser kalmamış olacak. Tertemiz bir lolipop güncellemesi ile iyi kullanımlar.

torphedo1912

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hard reset fabrika ayarlarına dönüşün daha sağlam yoludur yani dosyalarınızı yedeklemeniz gerekir. Tüm dosyalarınızı yedekledikten sonra telefonu kapatın. Ses kısma tuşuna basılı tutun ve hemen power tuşuna da basılı tutun. LG logosunu gördüğünüz an power tuşundan parmağınızı bir saniyeliğine çekip geri basmaya devam edin. Karşınıza yes - no şeklinde gelen kısma ses kısma tuşu ile alta inip yes olarak seçim yapıp sonraki kısımda yine yes olarak seçim yapın. Hard reset atmış oldunuz. Telefon sağlıklı bir şekilde açılacak ve 4.4.2 den eser kalmamış olacak. Tertemiz bir lolipop güncellemesi ile iyi kullanımlar.

çok saol kardeşim daha önce pc suite den yükseltme hatalarını geri yükleyerek düzelir belki demiştim ama 31 de hata veriyodu şimdi de support tool dan deniyorum. o da olmazsa vaktim olduğu zaman hemen yedekleyip deniycem. sonucu buraya yazarım.

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
çok saol kardeşim daha önce pc suite den yükseltme hatalarını geri yükleyerek düzelir belki demiştim ama 31 de hata veriyodu şimdi de support tool dan deniyorum. o da olmazsa vaktim olduğu zaman hemen yedekleyip deniycem. sonucu buraya yazarım.
Cihazınız da Android 5.0 varsa o uygulamalarla hiç uğraşmayın çünkü mutlaka 4.4.2 kalıntısı olacaktır. Müsait olunca yedekleme hard reset yaparsınız tüm sorunlar çözülür.

torphedo1912

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihazınız da Android 5.0 varsa o uygulamalarla hiç uğraşmayın çünkü mutlaka 4.4.2 kalıntısı olacaktır. Müsait olunca yedekleme hard reset yaparsınız tüm sorunlar çözülür.
aynen dediğin gibi bu yöntem de sorunun çözümü olmadı. aslında hard reset atmak istemiyorum son çare olarak yapabilirim. rom u resetlemek gibi bişey olduğu için çok sağlıklı değil bence. aynı şeyi fabrika ayarlarına dönerek yapamazmıyım diye düşünüyorum. 4.4.2 ye dönüp tekrar hemen 5.0 a yükselterek? yada bi süre daha 4.4.2 kullanıp 5.0 için ilk güncellemenin çıkmasını beklemek gibi.

Akhtoher

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynen dediğin gibi bu yöntem de sorunun çözümü olmadı. aslında hard reset atmak istemiyorum son çare olarak yapabilirim. rom u resetlemek gibi bişey olduğu için çok sağlıklı değil bence. aynı şeyi fabrika ayarlarına dönerek yapamazmıyım diye düşünüyorum. 4.4.2 ye dönüp tekrar hemen 5.0 a yükselterek? yada bi süre daha 4.4.2 kullanıp 5.0 için ilk güncellemenin çıkmasını beklemek gibi.
Hard reset atarken neden bu kadar çekimser kalıyorsunuz? Fabrika ayarlarına dönmekten hiç bir farkı yok sadece daha iyi bir temizlik oluyor o kadar. Hard reset esnasında cihaza bir şey olma ihtimali yok ki. Fabrika ayarlarına nasıl gönül rahatlığıyla dönüyorsunuz bu da aynısı.