LG G3 Kullanıcıları Kulübü

ck-xe

Dekan
Reaksiyon puanı
39
Önce 4.4'e düşürüp sonra root yapmak gerekiyor. Ondan sonra da hazır root'lanmış 5.0 rom yükleyeceksiniz (Ben denemedim. Xda'da böyle yapın diyorlar). Yani root'lu Lollipop kullanmanın şimdilik tek yolu.

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Önce 4.4'e düşürüp sonra root yapmak gerekiyor. Ondan sonra da hazır root'lanmış 5.0 rom yükleyeceksiniz (Ben denemedim. Xda'da böyle yapın diyorlar). Yani root'lu Lollipop kullanmanın şimdilik tek yolu.
Cok teşekkürler deneyeceğim sonucu yazarım.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Selam gencler okudugum haberlere gore g3 yeni bir guncelleme alcakms 5 den sonra hayrli olsun size bizim g2 ye gelse bi

cederete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tam anlayamadım ben 20b güncellemesini tek seferde sorunsuz yaptım dünden beri de kullanıyorum hard reset filanda yapmadım şimdi ikinci güncellemesini l olanı yapmıyayım mı kafam karıştı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

g3 de. bütün sosyal face tvtr vs hepside bende geliyor 1 2 gibi değil simgesi çıkıyor yaninda da özeti çıkıyor şimdi lolipopda de biraz daha detay vermiş beyaz pencere açarak veriyor bildirimi zannedersem arkadaşın sorunu hesap senkronizasyonu yapmamıştır bildirim açık diyo da bildirim lediyle alakası yok o başka birşey hesap senkronizasyonu yapıp bildirimlerden uyarıları açtığı takdirde olacaktır hatta istediği bildirimi atayabilirde. gelen çağrı yı mesaj ı sesle okuyan bir cihaz var elinde

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bisey sorcam g3 de slow motion camera cekimi varmi?

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar merhaba,

telefona android 5 i yükledikten sonra yaklaşık 138 tane programı otomatik yüklemeye başladı. naptıysam yükleme durmuyor. tekrar 4.4.2 ye aldım ama o programlar tekrar yükleniyor. konu hakkında bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İlaveten sim kartı çıkarınca yüklemeleri durduruyo takınca tekrar devam ediyo internet bağlantısı olmasa bile.

hatipoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefonunuzda yüklü tüm programları geri yüklüyor, normal bir şey o. Eğer sıfırdan yüklemek istiyorsanız telefona her şeyi, yükleme bittikten sonra ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırlamanız yeterli, android 5 sıfır bir sistem olur.

cederete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Keşke kardeş daha önce söyleseydin yaptım bile. Telefon yüklemeyi bitirdi açılış logosunda dönüp duruyor. Yükseltme hatalarını geri al dedim pc süitten imei falan sordu verdim kitkat falan seçtirdi tam geri yükleyecek. Telefonun şarjı az daha sonra yap diyor telefonu prize taktım %100 dolu diyor ne yapmalıyım telefon kafayı yedi açılmıyor.
ne yaptın acaba sorun çözüldümü bende ikinci yüklemeyi yapınca aynı senin dediğin gibi oldu tel açılmıyor hard resetde atılmıyo sadece key sorgulama sayfası geliyo ondada bir sey olmuyor

hatipoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ne yaptın acaba sorun çözüldümü bende ikinci yüklemeyi yapınca aynı senin dediğin gibi oldu tel açılmıyor hard resetde atılmıyo sadece key sorgulama sayfası geliyo ondada bir sey olmuyor

Yapmanız gereken çok basit. PC Suite açın yükleme hataları ile ilgili seçeneği seçin, ilk 5.0 tekrar yüklenerek açılacak. Bir daha önerse de ikinci güncellemeyi yüklemeyin.

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Telefonu mu düzelttim kitkata geri döndüm ve gerçekten aradaki farkı çok iyi anladım. Ikisinde de hard resetli halini denedim. Şuanki lolipop kitkatın yanından bile geçemez. Kitkat çok hızlı menülerde takılma yok, ana ekrana aniden dönüldüğünde sarsmıyor hava durumu widget falan tekrar başlamıyor. Ama lolipop da bunların hepsi var. Ha ne fark var derseniz bildirim çubuğu değişik ve uygulamalardan direk bildirim çıkıyor tek güzel özelliği, geçiş efektleri değişik tabiki birde nedense lolipopun yazı puntoları falan olsun büyük iri neden bilmiyorum. Uygulamalar art destekli olduğu için hızlı tepki veriyorlar hızlılar. Ama bunu bütün uygulamalar için söylemek zor. Ünlü uygulamalar art destekli diğer dandik uygulamalar hala dalvik kullanıyor. Yani hepsi kullanmadığı için geçmek saçma bence. Eğer telefonla iyi performans istiyor sorun istemiyosanız kitkat da kalın yaza doğru geçin derim dostlarım herşey olgunlaşsın emin olun bildirim özelliği haricinde hiç birşey kaybetmiyorsunuz.

cederete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yapmanız gereken çok basit. PC Suite açın yükleme hataları ile ilgili seçeneği seçin, ilk 5.0 tekrar yüklenerek açılacak. Bir daha önerse de ikinci güncellemeyi yüklemeyin.
yaptım olmuyor yükseltme hatalarında 5.0 gözükmüyor en son kıtkat var oda olmuyor bilgilerinize ulaşılmıyor diyor

hatipoglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yaptım olmuyor yükseltme hatalarında 5.0 gözükmüyor en son kıtkat var oda olmuyor bilgilerinize ulaşılmıyor diyor

LG mobile support ile dener misiniz bir de. LG destek sayfasından indirebilirsiniz.

Ben pc suitte yükseltme hatalarını geri yükle seçeneği ile başarmıştım bizim telefonda. Sizde niye olmadı bilemedim.

cederete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG mobile support ile dener misiniz bir de. LG destek sayfasından indirebilirsiniz.

Ben pc suitte yükseltme hatalarını geri yükle seçeneği ile başarmıştım bizim telefonda. Sizde niye olmadı bilemedim.
bide onu deneyim bakim

Telefonu mu düzelttim kitkata geri döndüm ve gerçekten aradaki farkı çok iyi anladım. Ikisinde de hard resetli halini denedim. Şuanki lolipop kitkatın yanından bile geçemez. Kitkat çok hızlı menülerde takılma yok, ana ekrana aniden dönüldüğünde sarsmıyor hava durumu widget falan tekrar başlamıyor. Ama lolipop da bunların hepsi var. Ha ne fark var derseniz bildirim çubuğu değişik ve uygulamalardan direk bildirim çıkıyor tek güzel özelliği, geçiş efektleri değişik tabiki birde nedense lolipopun yazı puntoları falan olsun büyük iri neden bilmiyorum. Uygulamalar art destekli olduğu için hızlı tepki veriyorlar hızlılar. Ama bunu bütün uygulamalar için söylemek zor. Ünlü uygulamalar art destekli diğer dandik uygulamalar hala dalvik kullanıyor. Yani hepsi kullanmadığı için geçmek saçma bence. Eğer telefonla iyi performans istiyor sorun istemiyosanız kitkat da kalın yaza doğru geçin derim dostlarım herşey olgunlaşsın emin olun bildirim özelliği haricinde hiç birşey kaybetmiyorsunuz.
nasıl düzeltiğini anlatırmısın şu an bildiğin açamıyorum telefonu

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Kardeş ne oldu biliyormusun onu yapinca ilk aşamayı yükledi (ilk aşama gene aynı lolipop) sonra ikinci yapcam dedi peşinden yap dedim. Ikinci yüklerken (bu arada fark ettim ki ikincide kitkatı geri gülüyor bot ekranında gördüm) %100 olana kadar en az telefon açılış logusu sesiyle beraber 180 kere çalmıştır öyle diyim çok garipti sonra bitince ben telefon açılacak diye bekledim. Sonra baktim tekrar tekrar dönüyor açılmıyor bataryayı sökerek durdurdum sonra yükleme hatalarını geri al yapacam o da olmuyor neden çünkü telefonu görmüyor görmediği halde işte imei falan sordu. hata falan o da %30 diyor iptal ediyor çünkü telofon görmüyor duzelteceği yok. Bende bataryayı söktüm son bir çare riske girerek telefonu kısma tuşu power tuşu yaparak hard reset attım. Ve telefon kitkat v10k olarak sorunsuz bir şekilde açıldı her şeyini inceledim kusursuz bicimde çalışıyor ilk aldiğım gibi. Bizim normal yüklediğimiz V20b lolipop da iyi değil bence V20f arasında dağlar kadar fark var. Sırf lolipopa geçicem diye o kasıntı sisteme geçmeyin. LG lolipopu yukledigimiz halde sorunlu birşey daha yükle dedikleri ve milleti mağdur ettikleri için şikayet ettim kendilerine de e-posta attim. Onu yükleyen herkes telefonu bozar. Yüklemeyin. Birde hala onu tutuyorlar.Birde paralel ithalat nasıl korktum anlatamam uğraşacam diye. Allah şükür sorun yok şimdi.

cederete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş ne oldu biliyormusun onu yapinca ilk aşamayı yükledi (ilk aşama gene aynı lolipop) sonra ikinci yapcam dedi peşinden yap dedim. Ikinci yüklerken (bu arada fark ettim ki ikincide kitkatı geri gülüyor bot ekranında gördüm) %100 olana kadar en az telefon açılış logusu sesiyle beraber 180 kere çalmıştır öyle diyim çok garipti sonra bitince ben telefon açılacak diye bekledim. Sonra baktim tekrar tekrar dönüyor açılmıyor bataryayı sökerek durdurdum sonra yükleme hatalarını geri al yapacam o da olmuyor neden çünkü telefonu görmüyor görmediği halde işte imei falan sordu. hata falan o da %30 diyor iptal ediyor çünkü telofon görmüyor duzelteceği yok. Bende bataryayı söktüm son bir çare riske girerek telefonu kısma tuşu power tuşu yaparak hard reset attım. Ve telefon kitkat v10k olarak sorunsuz bir şekilde açıldı her şeyini inceledim kusursuz bicimde çalışıyor ilk aldiğım gibi. Bizim normal yüklediğimiz V20b lolipop da iyi değil bence V20f arasında dağlar kadar fark var. Sırf lolipopa geçicem diye o kasıntı sisteme geçmeyin. LG lolipopu yukledigimiz halde sorunlu birşey daha yükle dedikleri ve milleti mağdur ettikleri için şikayet ettim kendilerine de e-posta attim. Onu yükleyen herkes telefonu bozar. Yüklemeyin. Birde hala onu tutuyorlar.Birde paralel ithalat nasıl korktum anlatamam uğraşacam diye. Allah şükür sorun yok şimdi.
aynı benzeri sorun bende şu an yalnız ben hard resetide yapamıyorum neden olmuyor dün yapmıştım şimdi hard reset menüsü gelmiyor
ayrıca support tool u kurdum fakat cihazı görmüyorki

hele şükür nihayet hard reset menüsüne girdi ve aynen 4 4 2 ye anında geri döndü yeniden kurulum yaptı ve malesef yine her şey silinmiş

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
aynı benzeri sorun bende şu an yalnız ben hard resetide yapamıyorum neden olmuyor dün yapmıştım şimdi hard reset menüsü gelmiyor
ayrıca support tool u kurdum fakat cihazı görmüyorki
Hard reseti yapabilirisn ama sen yapamıyorsun. Tuşları zamanında yapamıyorsun. Bende de oluyor 10 kere yapsam birinde anca giriyorum. Şimdi dediğimi tekrar tekrar dene gireceksin. Telefon kapalı bak önce ses kısma tuşuna bas sonra power tuşuna. Elini ikisnden de çekme lg logusunu görünce hemen birakma power tuşunu. Nedense algılamıyor 1.5 saniye bekle sonra çek power dan sonra 1.5 saniye civarı bekle sonra powera geri bas. yes-no ekranı gelene kadar tuşları bırakma bekle. Bu arada farkındaysan elimizi hiç ses kısma tuşundan çekmedik sadece powerla işimiz. Genelde herkes lg logosunda power işini beceremiyor çünkü loguyu gelse bile böyle yarım saniye farkla beklemelisin öyle devreye giriyor. Logoyu görsende hemen çekip basınca algılamıyor.

cederete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hard reseti yapabilirisn ama sen yapamıyorsun. Tuşları zamanında yapamıyorsun. Bende de oluyor 10 kere yapsam birinde anca giriyorum. Şimdi dediğimi tekrar tekrar dene gireceksin. Telefon kapalı bak önce ses kısma tuşuna bas sonra power tuşuna. Elini ikisnden de çekme lg logusunu görünce hemen birakma power tuşunu. Nedense algılamıyor 1.5 saniye bekle sonra çek power dan sonra 1.5 saniye civarı bekle sonra powera geri bas. yes-no ekranı gelene kadar tuşları bırakma bekle. Bu arada farkındaysan elimizi hiç ses kısma tuşundan çekmedik sadece powerla işimiz. Genelde herkes lg logosunda power işini beceremiyor çünkü loguyu gelse bile böyle yarım saniye farkla beklemelisin öyle devreye giriyor. Logoyu görsende hemen çekip basınca algılamıyor.
evet çok dar bir alan zaten nihayet oldu dediğin gibi telde 4 4 2 ye döndü şimdi bütün uygulamalarda silinmiş napcam bilemiyorum lolipopun 20b ilk halide öyle kitkata göre fazla bir değişiklik yoktu bir kulanıcı menüsü gelmiş birde son uygulamaları kaydırarak görünüyordu hız ve stabilik konusunda ben bir fark görmedim açıkcası ama yinde fenada değildi acaba yukledimiz uygulamalar yokken tekrar 20b yi yukleyip hard resetleyıpmi kullansam kafam karıştı tekrar sorun yaşarım diyede çekiniyom
ayrıca ilgilenip yazdığın içinde sana teşekkür ederim
lg müşteri hizmetlerini aradaım inanırmısın bana verdikleri cevap bügün teknik personelimiz yok size yardımcı olamıyacaz yarın arayın dedi
yani oraya o ikinci güncellemeyi neden koyuyorsun bildiğin hata işte lg türkiye çok yetersiz insanı markadan soğutuyor inanki

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
evet çok dar bir alan zaten nihayet oldu dediğin gibi telde 4 4 2 ye döndü şimdi bütün uygulamalarda silinmiş napcam bilemiyorum lolipopun 20b ilk halide öyle kitkata göre fazla bir değişiklik yoktu bir kulanıcı menüsü gelmiş birde son uygulamaları kaydırarak görünüyordu hız ve stabilik konusunda ben bir fark görmedim açıkcası ama yinde fenada değildi acaba yukledimiz uygulamalar yokken tekrar 20b yi yukleyip hard resetleyıpmi kullansam kafam karıştı tekrar sorun yaşarım diyede çekiniyom
ayrıca ilgilenip yazdığın içinde sana teşekkür ederim
lg müşteri hizmetlerini aradaım inanırmısın bana verdikleri cevap bügün teknik personelimiz yok size yardımcı olamıyacaz yarın arayın dedi
yani oraya o ikinci güncellemeyi neden koyuyorsun bildiğin hata işte lg türkiye çok yetersiz insanı markadan soğutuyor inanki
Rica ederim. Sen bilirsin hangisini sevdiysen ona geç. Lolipopa geçmen sorun olmaz eskisinden bir fark olmaz yani. Sadece o bizim yaptığımız şeyi geri yükleme. Ama bana bu lolipopun 20b side iyi gelmedi cok takiliyor sanki bir sıkıntı var. Onda da bir bozukluk varda sistem caktirmiyo gibi bir his var bende. Ben lolipopa 20 k l m falan harflerine gelince geçerim. Zaten o zaman da otadan geçicem bakalım ne fark olucak pc suitten. Şimdi kitkat sorunsuz. işe gidip geliyorum yaza kadar sorun çıkartmasın telefon. Sonuçta suç buzde değil resmi olan şeye güvendik yükledik telefonu bozuyordu. LG çok seviyodum gözümden düştü biraz. Zaten boşuna ilk vermedi becerememişler çok açık. Mesala 20f yükleyince görürsün bildirim simgeleri falan 20b ye benzemiyor değişmiş. Bunların hepsini yapıp vermediler zaman içinde yapiyolar belliki daha tam istedikleri gibi değil. Diğer fitmalarda biliyo erken vermeyi ama boyle sorunlar çıkmasın diye bekliyorlar. Biz hava attık ilk biz aliyoz diye. Diğer firmalar daha akıllı bence.

MoonseroZe

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Yav ben su erisirilebilirlikteki dokunmatik kontrol alanlarini acamiyom varmi açabilen. Dediklerini yapıyorum ses kisma tusu sora ana menu. Olmuyor gelmiyor bisey anamenuye aktarıyor

Tanbura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş istediğim gibi kılıf bulamıyorum şu telefona.Uyuz oldum valla :D
ben spigen hybrid metal state miydi neydi onu sipariş ettim kardeşim bekliyoru mgelmesini, sana da haber ederim geldiğinde :D yoksa sen bu gidişle alamayacan kılıf :D

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
ben spigen hybrid metal state miydi neydi onu sipariş ettim kardeşim bekliyoru mgelmesini, sana da haber ederim geldiğinde :D yoksa sen bu gidişle alamayacan kılıf :D

Öyle olacak gibi ya baksana :D Kafamda hayal ettiğim kılıfı bir türlü bulamadım . Bu gidişle kendim imalata sokucam :D

Hayırlı olsun.İyi olur kılıf geldiğinde haber etmen.Sağol şimdiden :)

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
[MENTION=418207]MoonseroZe[/MENTION] bir fikrim olmadığı için cevap vermedim.

Meridian

Dekan
Reaksiyon puanı
765
[video=youtube;3LQj7cE47a4]http://www.youtube.com/watch?v=3LQj7cE47a4[/video]
[MENTION=429597]Tanbura[/MENTION] bu videoda ilk taktığı spigen metal slate mi yoksa gunmetal mi?

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadsslar g3 e lolipop yukledikten snra telefon acip kapattigim zaman tapatalk durduruldu hatasi aliyorum bunu alan varmi??