aliaydin.41
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Lg D855tr OTA'dan Android L güncellemesi alan var mi?
Aynen beni de bekleyemedim pc suiteden kurdum![]()
Bencede çok saçma ölsem vermem hele samsung telefon için (şunu söylemek gerekki alphanın tasarımı muhteşem bence) ama g3 teki özelliklerle yarışamaz ve g3 ün altın rengi ve fırçalanmış görüntüsüde çok hoşben galaxy alpha için G3 ten vazgeçmem![]()
Hard reset atmayı denedinizmilollipop a geçtim geçmez olaydım
1- telefon daha geç açılıyor
2- arayüzde takılmalar olmaya başladı
3- ön kamera bulanıklaştı
4- şarj daha hızlı bitiyor
5- hiç ısınmayan telefon fırına döndü
6- bildirim çubuğu hiç estetik değil
Kardesim hard reset denedin mi inan cok cok farkedior guzelbir kurulumdan sonra hard reset telefon mis..lollipop a geçtim geçmez olaydım
1- telefon daha geç açılıyor
2- arayüzde takılmalar olmaya başladı
3- ön kamera bulanıklaştı
4- şarj daha hızlı bitiyor
5- hiç ısınmayan telefon fırına döndü
6- bildirim çubuğu hiç estetik değil
ben de bunu aldıktan sonra öğrenmiştim çok şükür ki soluk ekranlı olan gelmedi.2 farklı panel kullanıyormuş lg.bikaç forumda okumuştum ekrandaki sorunlardan dolayı böyle bişey yaptık demişler de pek inandırıcı gelmedi bana.aralarındaki farkı bilmem fakat tamamen nasip işi, belki yine değişime gönderirsiniz bu sefer düzgün olanı gelir, ya da 3-4-5. kez gönderirsiniz her seferinde aynı şekilde de gelebilir.forumlarda biraz araştırın bu şekilde kullananlar var, onlardan bilgi alabilirsiniz.selam arkadaşlar diğer formlarada yazdım burada göremediğim için sizede sorayım lg g3 soluk ekran sorunu olan varmı ? 408 serisi aldım diğer g3 lerle karşilaştırdım aldığım bayi bile şaşırdı servise gönderdik servis'de bizi lg'ye havale etti değişim dediler yenisini gönderdiler gelen 411 k serisi'de aynı soluk sarı ve mat renge sahipti yine gönderdim daha sonra beni lg'den aradılar bunun normal olduğunu söylediler tüketici hakem heyetine gitmemi tavsiye ettiler !ama aynı version diğer g3 lerle gece ile gündüz kadar fark var aralarında ! bu konuda bilgisi olan varmı acaba ?
Bende sorun yok gayet iyi alıyorum ayarları kontrol edin bence veya yazılımı tekrar yükleyin.Arkadaşlar bikaç sayfa gezindim baktım bu soru daha önce yanıtlandımı diye ama bulamadım malum 136sayfa var2 gün önce aldım cihazı.. daha önceden galaxyS4 kullanıyordum.. telefona bildirim gelince ekranda hem bildirim ışığı yanıyordu hem de örneğin facebook'a bildirim gelmişse Facebook Simgesinin üzerinde bildirim sayısı yazıyordu..
şimdi elimdeki G3 ile facebook'a girmeden bildirim var mı yok mu kaç bildirim var göremiyorum...
Facebook sadece bir örnek aynı şey whatsapp ve messenger ve twitter için de geçerli...
haa bu arada telefonda led bildirimi açık olduğu halde mesaj gelse bile yanmıyor...
sadece ekrana çift tıklayınca bildirim olsa da olmasada sinir bozucu bi şekilde yanan mavi ışık var![]()
Böyle bi telefonda bu eksikliğin olamayacağını düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim yoksa telefonu iade etmek zorunda kalcam.. paranoyak olcam yoksa bildirim var mı yok mu diye bakıp bakıp durmaktan :crying:
Arkadaşlar bikaç sayfa gezindim baktım bu soru daha önce yanıtlandımı diye ama bulamadım malum 136sayfa var2 gün önce aldım cihazı.. daha önceden galaxyS4 kullanıyordum.. telefona bildirim gelince ekranda hem bildirim ışığı yanıyordu hem de örneğin facebook'a bildirim gelmişse Facebook Simgesinin üzerinde bildirim sayısı yazıyordu..
şimdi elimdeki G3 ile facebook'a girmeden bildirim var mı yok mu kaç bildirim var göremiyorum...
Facebook sadece bir örnek aynı şey whatsapp ve messenger ve twitter için de geçerli...
haa bu arada telefonda led bildirimi açık olduğu halde mesaj gelse bile yanmıyor...
sadece ekrana çift tıklayınca bildirim olsa da olmasada sinir bozucu bi şekilde yanan mavi ışık var![]()
Böyle bi telefonda bu eksikliğin olamayacağını düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim yoksa telefonu iade etmek zorunda kalcam.. paranoyak olcam yoksa bildirim var mı yok mu diye bakıp bakıp durmaktan :crying:
Şimdi tekrar pc suite tak ikinci güncellemenin geldiğini göreceksin.benimkide v10k sea cihazı nihayet pc den güncelleme gelmiş onuda burdan ögrendim😂 pc suit den yüklemeyi yaptım bahsettiğiniz gibi iki aşama çıkmadı tek seferde güncelledi gayet normal vah vah bir fark yok zaten hızlıydı yine hızlı bir sıkıntı farketmedim yüklediği veriyon 20b bu sea hangi ülkenin acaba singapur mu vietnammı arap ülkesimi ?
birde bildirim çubuğuna T Aktion diye tuş gelmiş nedir bu hep yabancı türkçe olmuyormu
Yapma yapma bozarsın. İlk güncellemeyi yapıp hard reset attıysan daha karıştırma![]()
İşte bakın ikinci kez taktığımda bunu söylüyor. Bizde heralde lolipopa geçirdik. İlkini yaptık, ikinci kez takıp güncelleme denetle derseniz görürsünüz.
hard reset attıktan sonra geri yükleme yapamıyorum geri yükleme esnasında bir hata oluştu diyor ve geri yükleme yapmıyor var mı bir çözümüKardesim hard reset denedin mi inan cok cok farkedior guzelbir kurulumdan sonra hard reset telefon mis..![]()