LG G3 Kullanıcıları Kulübü

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadas herkes niye illa otadan istiyo guncellme tmm gelsin ama pc suitede var ordan yapsanizac:)

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
Aynen beni de bekleyemedim pc suiteden kurdum :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler saatlerdir uğraşıyorum faka pc suite telefonumu görmüyor acil yardım beyler bizde geçeim lolipopa

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen dostlar pc suıt buluyor sonra 5.0 ı sonra 2 asamalı guncellemyı 1 bolumu ındırdıkten sonra telefon lg logoda donup duruyor reset le duzelttım bende su an 5.0 ılk guncelleme stabıl oyunlar akıcı telefon 2 sanıyede kapanıyor acılırken ıse pın kodundan sonra 1 sanıyede acılıyor dostlar bence bu L guncellemesını bekleyecez otadan felan benım tlf da sea lg maıl attım aynen soledklerı su pc suıt uzerınde calısma yapıyorlarmıs en kısa zamanda duzeltılecekmıs

NameLess Person

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sizce samsung galaxy alpha açılmamış kutusuyla , 2. El temiz bir g3 e takas edilir mi? Iyi forumlar sağolun :)

Mateist

Profesör
Reaksiyon puanı
238
ben galaxy alpha için G3 ten vazgeçmem :)

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
ben galaxy alpha için G3 ten vazgeçmem :)
Bencede çok saçma ölsem vermem hele samsung telefon için (şunu söylemek gerekki alphanın tasarımı muhteşem bence) ama g3 teki özelliklerle yarışamaz ve g3 ün altın rengi ve fırçalanmış görüntüsüde çok hoş :)

AKUMA

Asistan
Reaksiyon puanı
3
lollipop a geçtim geçmez olaydım
1- telefon daha geç açılıyor
2- arayüzde takılmalar olmaya başladı
3- ön kamera bulanıklaştı
4- şarj daha hızlı bitiyor
5- hiç ısınmayan telefon fırına döndü
6- bildirim çubuğu hiç estetik değil

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba Arkadaşlar,
elinde V10l-AME-XX dosyası olan varmı acaba veya indirebileceğim bir adres

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Hard reset atmayı denedinizmi

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bu iki aşama olayını sorunsuz halleden var mı? Ben de yeni farkettim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam arkadaşlar diğer formlarada yazdım burada göremediğim için sizede sorayım lg g3 soluk ekran sorunu olan varmı ? 408 serisi aldım diğer g3 lerle karşilaştırdım aldığım bayi bile şaşırdı servise gönderdik servis'de bizi lg'ye havale etti değişim dediler yenisini gönderdiler gelen 411 k serisi'de aynı soluk sarı ve mat renge sahipti yine gönderdim daha sonra beni lg'den aradılar bunun normal olduğunu söylediler tüketici hakem heyetine gitmemi tavsiye ettiler !ama aynı version diğer g3 lerle gece ile gündüz kadar fark var aralarında ! bu konuda bilgisi olan varmı acaba ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Peki sizde upgrade yaparken kac ta kac buldu mesela bende 124 of 176 yaziyordu yani 176 gunceleme bazi arkadaslar sea modeli icin 203 demisler ama bilginiz varmi

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardesim hard reset denedin mi inan cok cok farkedior guzelbir kurulumdan sonra hard reset telefon mis.. :)

cederete

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benimkide v10k sea cihazı nihayet pc den güncelleme gelmiş onuda burdan ögrendim😂 pc suit den yüklemeyi yaptım bahsettiğiniz gibi iki aşama çıkmadı tek seferde güncelledi gayet normal vah vah bir fark yok zaten hızlıydı yine hızlı bir sıkıntı farketmedim yüklediği veriyon 20b bu sea hangi ülkenin acaba singapur mu vietnammı arap ülkesimi ?
birde bildirim çubuğuna T Aktion diye tuş gelmiş nedir bu hep yabancı türkçe olmuyormu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bikaç sayfa gezindim baktım bu soru daha önce yanıtlandımı diye ama bulamadım malum 136sayfa var :) 2 gün önce aldım cihazı.. daha önceden galaxyS4 kullanıyordum.. telefona bildirim gelince ekranda hem bildirim ışığı yanıyordu hem de örneğin facebook'a bildirim gelmişse Facebook Simgesinin üzerinde bildirim sayısı yazıyordu..
şimdi elimdeki G3 ile facebook'a girmeden bildirim var mı yok mu kaç bildirim var göremiyorum...
Facebook sadece bir örnek aynı şey whatsapp ve messenger ve twitter için de geçerli...
haa bu arada telefonda led bildirimi açık olduğu halde mesaj gelse bile yanmıyor...
sadece ekrana çift tıklayınca bildirim olsa da olmasada sinir bozucu bi şekilde yanan mavi ışık var :mad:
Böyle bi telefonda bu eksikliğin olamayacağını düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim yoksa telefonu iade etmek zorunda kalcam.. paranoyak olcam yoksa bildirim var mı yok mu diye bakıp bakıp durmaktan :crying:

Tanbura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
selam arkadaşlar diğer formlarada yazdım burada göremediğim için sizede sorayım lg g3 soluk ekran sorunu olan varmı ? 408 serisi aldım diğer g3 lerle karşilaştırdım aldığım bayi bile şaşırdı servise gönderdik servis'de bizi lg'ye havale etti değişim dediler yenisini gönderdiler gelen 411 k serisi'de aynı soluk sarı ve mat renge sahipti yine gönderdim daha sonra beni lg'den aradılar bunun normal olduğunu söylediler tüketici hakem heyetine gitmemi tavsiye ettiler !ama aynı version diğer g3 lerle gece ile gündüz kadar fark var aralarında ! bu konuda bilgisi olan varmı acaba ?
ben de bunu aldıktan sonra öğrenmiştim çok şükür ki soluk ekranlı olan gelmedi.2 farklı panel kullanıyormuş lg.bikaç forumda okumuştum ekrandaki sorunlardan dolayı böyle bişey yaptık demişler de pek inandırıcı gelmedi bana.aralarındaki farkı bilmem fakat tamamen nasip işi, belki yine değişime gönderirsiniz bu sefer düzgün olanı gelir, ya da 3-4-5. kez gönderirsiniz her seferinde aynı şekilde de gelebilir.forumlarda biraz araştırın bu şekilde kullananlar var, onlardan bilgi alabilirsiniz.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Ablama g3 alcaktm sizin sayenizde vazgecicem resmen g2 4 4 luk bir cihaz valla

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Arkadaşlar bikaç sayfa gezindim baktım bu soru daha önce yanıtlandımı diye ama bulamadım malum 136sayfa var :) 2 gün önce aldım cihazı.. daha önceden galaxyS4 kullanıyordum.. telefona bildirim gelince ekranda hem bildirim ışığı yanıyordu hem de örneğin facebook'a bildirim gelmişse Facebook Simgesinin üzerinde bildirim sayısı yazıyordu..
şimdi elimdeki G3 ile facebook'a girmeden bildirim var mı yok mu kaç bildirim var göremiyorum...
Facebook sadece bir örnek aynı şey whatsapp ve messenger ve twitter için de geçerli...
haa bu arada telefonda led bildirimi açık olduğu halde mesaj gelse bile yanmıyor...
sadece ekrana çift tıklayınca bildirim olsa da olmasada sinir bozucu bi şekilde yanan mavi ışık var :mad:
Böyle bi telefonda bu eksikliğin olamayacağını düşünüyorum yardımcı olursanız çok sevinirim yoksa telefonu iade etmek zorunda kalcam.. paranoyak olcam yoksa bildirim var mı yok mu diye bakıp bakıp durmaktan :crying:
Bende sorun yok gayet iyi alıyorum ayarları kontrol edin bence veya yazılımı tekrar yükleyin.

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Kardeş selam,

Öncelikle heyecan yapma sakin ol :) G3 veya G2 de facebook twitter gibi google playdan yüklenen uygulamalarda bildirim gelmez. Yani o üzerinde 1 2 gibi rakamlar yazmaz.. Lg öyle bir kural koymuş kendine..
Ben G3 cihazıma Nova Launcher yükledim prime de satın aldım bütün bildirimler geliyor. üzerinde 1 2 de yazıyor.. o yüzden iadelik bir durum yok LG nin yaptığı saçma sapan birşey bence..

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
benimkide v10k sea cihazı nihayet pc den güncelleme gelmiş onuda burdan ögrendim😂 pc suit den yüklemeyi yaptım bahsettiğiniz gibi iki aşama çıkmadı tek seferde güncelledi gayet normal vah vah bir fark yok zaten hızlıydı yine hızlı bir sıkıntı farketmedim yüklediği veriyon 20b bu sea hangi ülkenin acaba singapur mu vietnammı arap ülkesimi ?
birde bildirim çubuğuna T Aktion diye tuş gelmiş nedir bu hep yabancı türkçe olmuyormu
Şimdi tekrar pc suite tak ikinci güncellemenin geldiğini göreceksin.

ozcnozgl

Asistan
Reaksiyon puanı
6
087cbddbfad96044c9cac695c9c1275d.jpg

İşte bakın ikinci kez taktığımda bunu söylüyor. Bizde heralde lolipopa geçirdik. İlkini yaptık, ikinci kez takıp güncelleme denetle derseniz görürsünüz.

xtrader

Asistan
Reaksiyon puanı
2
087cbddbfad96044c9cac695c9c1275d.jpg

İşte bakın ikinci kez taktığımda bunu söylüyor. Bizde heralde lolipopa geçirdik. İlkini yaptık, ikinci kez takıp güncelleme denetle derseniz görürsünüz.
Yapma yapma bozarsın. İlk güncellemeyi yapıp hard reset attıysan daha karıştırma

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Keşke kardeş daha önce söyleseydin yaptım bile. Telefon yüklemeyi bitirdi açılış logosunda dönüp duruyor. Yükseltme hatalarını geri al dedim pc süitten imei falan sordu verdim kitkat falan seçtirdi tam geri yükleyecek. Telefonun şarjı az daha sonra yap diyor telefonu prize taktım %100 dolu diyor ne yapmalıyım telefon kafayı yedi açılmıyor.

AKUMA

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Kardesim hard reset denedin mi inan cok cok farkedior guzelbir kurulumdan sonra hard reset telefon mis.. :)
hard reset attıktan sonra geri yükleme yapamıyorum geri yükleme esnasında bir hata oluştu diyor ve geri yükleme yapmıyor var mı bir çözümü

Drangleic

Profesör
Reaksiyon puanı
263
Şu lolipop a root yapan hala yokmu böyle kullanmak sıktı artık :/