LG G3 Beat Kullanıcıları Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar yaklaşık 1 aydır 600-1000 tl arasında bir telefon bakıyorum. en son CASPER VIA8 ve LG G3 BEAT önerildi. bir karar vermek durumundayım artık. CASPER 1200 tl. özellikleri bir kenara ittim, bu iki telefon hakkındaki olumlu ve olumsuz samimi görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

leopoldovic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu akillisadelik . Com dan hediyeleri 3333 başvuru dolunca mı gönderecekler? Ben bugün başvurdum daha yarısı dolmamıştı. eline ulaşan var mı acaba?

leopoldovic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet öyleymiş pardon. Ama çok saçma ya bir sene boyunca dolmazsa bekleyecek miyiz o kadar

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar lg nin yazılım özllikleri çok güzel. G3 beatteki yazılımsal özellikler (aranan kişi telefonu açtığında titreşim, icon özelliştirmesi, knock code vb.) G2 ye gelecek mi? Ben sosyal medya ve kamera için telefon alıcam. Bu telefon yeterli mi yoksa biraz daha para koyup G2 mi alayım? Görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim :)

uufuukyilmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şu duvar kağıdını atabilicek var mı?
B2ZP6niIEAASRvw.jpg

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
arkadaşlar lg nin yazılım özllikleri çok güzel. G3 beatteki yazılımsal özellikler (aranan kişi telefonu açtığında titreşim, icon özelliştirmesi, knock code vb.) G2 ye gelecek mi? Ben sosyal medya ve kamera için telefon alıcam. Bu telefon yeterli mi yoksa biraz daha para koyup G2 mi alayım? Görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim :)
Bence g2 aln zaten bu ozellikler g2 de var

ugurbiber

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihazı kullanan arkadaslar telefon nasıl guzelmı oyun performansını ve kamera performansını paylasırmısınız lutfen

S

SDN Okuru

SDN Okuru
RADYOSU yok olarak gözüküyo. ! telefonda varda özellik olarak açıkmı değil yoksa radyoda esermı yok

Bilgisi olan varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mrb ya bn boyut olarak çok büyük bir telefon istemiyorum o yüzden lg g3 beat ve lg g2 mini arasında kaldım özellik açısından hangisini öneririsiniz ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben bir ay önce aldım vatan dan aynı gün basvurdm hala ses seda yok :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonu aldığım 20 gün oldu uygulamalar kullanırken kendiliğinden kapanıyor özellikle chrome ve facebookta oluyor ne yapmalıyım?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonu alalı 2 gün oldu geçişlerde çok zorluyor kısa süreli de olsa donmalar yapıyor özellikle tuş kilidini açtıktan sonra menüye geçme, arama ekranı açma, rehber açmada donma oluyor sinir bozucu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mrb videoyu izlem inceleme çok başarılı teşekkür ederiz size bir sorum olacaktı 8 gb ayrı 64 e kadar hafızayı artırabiliyomuşuz acaba telefonu kasar mı 64 gb , yeterlisi kaç gb olur acaba?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gm discovery2 yada g3 beat almayı dusunuyorum sız hangisini önerirsiniz

alpercakmacik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gm discovery2 yada g3 beat almayı dusunuyorum sız hangisini önerirsiniz

bir arkadaşım geçenlerde internetten gm discovery 2 aldı ve aynı hafta içerisinde iade etti. telefonda konuşurken bile fazlasıyla ısınıyor diyordu ve araştırdığımda da çoğu kişide ısınma problemi vardı. Bence g3 beat al derim gayet memnunum fakat güçlü bir işlemci istiyorsan internetten 1000 tl ye s4 alabilirsin.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler benimde aklımda Lg G3 Beat var, önceden aklımda general mobile discovery 2 vardı 8 tane gerçek çekirdekli birde 13 mp kamerası s5 e benzemesi falan beni cezbetmişti ama hemen ısındığını öğrendim ve hemen bozuluyomuş bana kalırsa Lg G3 beat alın fiyatına göre en uygun telefon bence ben daha almadım ama internetteki bütün videoları izledim g3 beat ile ilgili . Bide en iyisi bence gold rengi beyaz renk alırsanız kot cebinize koyduğunuzda zamanla altı aşınıcaktır siyah olacaktır bence gold veya titan alın .

kadir61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar 1 hafta once g3 beat aldim ve ekran kapanma efekti retro tv vardi bu 2 gundur çalışmıyor normal kapaniyor ekran kapanma efektleri calismiyor nasil duzeltebilirim bunu? Simdiden tesekkurler.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Var TV Kumanda Özelliyi Millet Cafede Pes Oynarken TV Yi Kapatımyom o Özelliyi Çok Güzel Kullaklık Var Samsungun Eski Kulaklıkları Gibi :D (LG G3 Beat Kullanıcısıyım)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s.a lg g3 beat bende almayı düşünüyorum,yalnız alan arkadaşlara bir sorum olacak.8gb hafızası yetersiz onun için bu oyunları ve uygulamaları hafıza kartına taşıyabiliyor muyuz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar dahili bellekten sd karta uygulamaları taşıyamıyorum. bu nasıl yapılır ?????