TechnoYoung
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 358
Valla bilmiyorum birde verileri sıfırlayıp deneyin derimHer bastığımda google play store güncel diyor hala 4.8.20 de kaldı
Valla bilmiyorum birde verileri sıfırlayıp deneyin derimHer bastığımda google play store güncel diyor hala 4.8.20 de kaldı
Bence g2 aln zaten bu ozellikler g2 de vararkadaşlar lg nin yazılım özllikleri çok güzel. G3 beatteki yazılımsal özellikler (aranan kişi telefonu açtığında titreşim, icon özelliştirmesi, knock code vb.) G2 ye gelecek mi? Ben sosyal medya ve kamera için telefon alıcam. Bu telefon yeterli mi yoksa biraz daha para koyup G2 mi alayım? Görüşlerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim![]()
Beat tabikidemrb ya bn boyut olarak çok büyük bir telefon istemiyorum o yüzden lg g3 beat ve lg g2 mini arasında kaldım özellik açısından hangisini öneririsiniz ?
Beatin boyu 0.3 inc daha buyukBeat tabikide
Hep ayni soru ve cevap beat usttede dedim biraz okuyunlg g2 minimi ? yoksa lg g3 beat mı ?
gm discovery2 yada g3 beat almayı dusunuyorum sız hangisini önerirsiniz
s.a lg g3 beat bende almayı düşünüyorum,yalnız alan arkadaşlara bir sorum olacak.8gb hafızası yetersiz onun için bu oyunları ve uygulamaları hafıza kartına taşıyabiliyor muyuz