Discovery 2 Hakkında Merak Edilenler

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Nedn tavsiye etmedğinizi yazar mısnz

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
Discovery 2'nin micro sd girisli ve tek simli versiyonunun discovery 2+ ismi ile 15 Ekim'de satışa çıkacağı açıklandı arkadaslar.

türkiyede mi çıkack diğer ülkeler demi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Discovery 2'nin micro sd girisli ve tek simli versiyonunun discovery 2 ismi ile 15 Ekim'de satışa çıkacağı açıklandı arkadaslar.

türkiyede mi çıkack diğer ülkeler demi

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18
:) nedn tavsiye etmediğnizi söylermsnz başkane önerirsinz max 900 tl ye arkadşm içn (bide bn dediğm gbi bnde almayı düşünüom bi tel 1100 tl civarı ne önerirsn bnm aklmda L830 vr baska olur bna )

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
:) nedn tavsiye etmediğnizi söylermsnz başkane önerirsinz max 900 tl ye arkadşm içn (bide bn dediğm gbi bnde almayı düşünüom bi tel 1100 tl civarı ne önerirsn bnm aklmda L830 vr baska olur bna )

G2.

cnts

Asistan
Reaksiyon puanı
18

? (nedn tavsiye etmiyonz)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
gm discovery 2+ nin 15 ekimde çıkacağı kesiin mi admin ??

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Arkasında General Mobile yazdıktan sonra benim için hiçbir önemi yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ne olucak bu gmd 2+ in hali ne zaman çıkacak bilgisi olan varsa bizi de bilgilendirsin pls

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hopörlerin neden 1 tanesi çalışıyo diğer hopörler ne işe yaramaktadır ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Discovery 2 için PC bağlantı programı yokmudur eski telefondaki rehberi aktarmak için (MyPhoneExplorer falan gibi )

S

SDN Okuru

SDN Okuru
19 aralıkta Discovery 2 + aldım arkadaşlar ama bir hafta sonra servise gönderdim. Dokunmatik ekran hiç hassas değil. Her gün beş altı kere donuyor ve takılıyordu telefon. Telpa servisi arıza bulamamış yazılım yükleyip geri gönderdi. Aynı sorun devam ettiği için tekrar gönderdim hala serviste. Sözde VIP hizmeti ile bir günde yapıp gönderiyorlar 3 iş günü geçti ses soluk yok. Kesinlikle önermeyeceğim bir telefon. Ve kesinlikle önermeyeceğim bir servis Telpa.