LG G2 Optimus G3 [V1.4.1 Çıktı]!

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
romu yükledim... çok stabil gözüküo.:) yalnız antutudan 18bin puan aldı önemi yok diordu burda bi arkadas...umarım yoktur... sıkıntı göremedim... smart tips ingilizce sıkıntısı giderilmiş...

AnTuTu'ya inanmayın o kendi bildiğini okuyor, jbde 39 bin alan telefon kk'da 18 bin alması tamamen programın sorunudur.

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
romu yükledim... çok stabil gözüküo.:) yalnız antutudan 18bin puan aldı önemi yok diordu burda bi arkadas...umarım yoktur... sıkıntı göremedim... smart tips ingilizce sıkıntısı giderilmiş...
Cihaz ısındıkça puan düşer soğukken dene mesela altına buz koy telefonun öyle dene eğer hala düşük çıkıyorsa performansı düşüktür sıcakken düşük çıkması normaldir.

polat_karaduman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben clody da denedim antutu 33000 cıktı stock romda 20000 bu romdada 19000 aldım. antutu donanım ve yazılım performansını test eder ve bizler için çok önemlidir. şöyle ozetleyim yuksek donanımlı bir pc yi driver kurmadan kullanmaya benzer.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
7b64431efdb42771ab4c32079f0566b9.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Navigasyon tuşlarını her uygulamada gizleyemiyorum mesela mesajlarda gizlemek istiyorum olmuyo onu nasıl yaparız bi de bundaki kamera ve video düzenleme uygulamalarını başka romlara nasıl ekleriz

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar, ben telefonuma yeni versiyonu kurucam ama dorimanx kernel'de kurmak istiyorum... Tavsiye eder misiniz? Güzel olduğu söyleniyor da. Ayrıca kernel'i nasıl kurucam? Dorimanx kernel'i de bulamıyorum ayrıca .

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Bu rom bi harika dostum acayip stabil ;-)

salihf5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Hocam kernel ne işe yarıyor acep?

Kernel, çeşitli işletim sistemlerinde, yazılım ile donanım arasındaki bağlantıyı kuran, çeşitli komutları ve ayarları donanıma ileten şeydir. Bunu biraz daha açalım, örneğin cihazınızın işlemcisini hızlandırmak ve almak istediğiniz performansı bir nebze artırmak istiyorsunuz. İşte bu noktada kernel işleve geçer diyebiliriz.

Şarj ömrünü uzatan, performans arttıran veya telefona yeni yeni özellik ekleyen kerneller var.

Ben her romun kendi kernelini kullanıyorum sadece g2'de stock rom yüklü ise ve twrp recovery kurmuşsan knock on/off ve knock code sorunlu çalışıyor daha doğurusu ekran kapalı iken yapılan dokunuşların hiç birini algılamadığı için dorimanx kernel yüklüyorum sorun çözülmüş oluyor.

Kısaca romlar ile gelen kernelleri kullanmanı tavsiye ederim ve bilmediğin kerneller yüklemeni önermem, çok performanslı vardır donanıma zarar verir yani bu durumu yaşayan varmıdır bilmiyorum ama olabilir bulaşmamak lazım pek.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Bunu yüklicem daha iyi diyolar ama cloudy de qremote a klima filan gelmiş heralde ingilizce bildiğim kadar bana lazım bunun zipi filan yokmu q remote un flashlamak için

emre4554

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1.3 ten 1.3.1 e geçerken wipe atmamız gerekiyormu. Uğraşmak istemiyorum eski dosyaları geri yüklemek için. Sorun çıkartırmı yani wipe yapmamak.

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Peki cloudy 1.3 un uzerine wipe yapmadan optimus 1.3.1 yukleywbilirmiyiz.

YusufTan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yada tam tersi olarak. Ve birde mesela ben gecenlerde cwm den yazi tipi ekledim onu geri kaldiramadim ama uzerine yeniden wipe yapmadan direk rom insatall yapsak olurmu o hatalar gidermi ?

k_sevil

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yada tam tersi olarak. Ve birde mesela ben gecenlerde cwm den yazi tipi ekledim onu geri kaldiramadim ama uzerine yeniden wipe yapmadan direk rom insatall yapsak olurmu o hatalar gidermi ?

titanyum backup kur uygulama yedeklerini al sonra da wipe yaparak yeni romu kur. cloudyle optimus farklı romlar o yüzden wipe yaparak temiz kurulum yapman gerekir. wipe yapmak istemiyorsan cloudy 1.3 ü tekrar flashla. Yazı tipi düzelir.

salihf5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kernel, çeşitli işletim sistemlerinde, yazılım ile donanım arasındaki bağlantıyı kuran, çeşitli komutları ve ayarları donanıma ileten şeydir. Bunu biraz daha açalım, örneğin cihazınızın işlemcisini hızlandırmak ve almak istediğiniz performansı bir nebze artırmak istiyorsunuz. İşte bu noktada kernel işleve geçer diyebiliriz.

Şarj ömrünü uzatan, performans arttıran veya telefona yeni yeni özellik ekleyen kerneller var.

Ben her romun kendi kernelini kullanıyorum sadece g2'de stock rom yüklü ise ve twrp recovery kurmuşsan knock on/off ve knock code sorunlu çalışıyor daha doğurusu ekran kapalı iken yapılan dokunuşların hiç birini algılamadığı için dorimanx kernel yüklüyorum sorun çözülmüş oluyor.

Kısaca romlar ile gelen kernelleri kullanmanı tavsiye ederim ve bilmediğin kerneller yüklemeni önermem, çok performanslı vardır donanıma zarar verir yani bu durumu yaşayan varmıdır bilmiyorum ama olabilir bulaşmamak lazım pek.
Ekran kilidi olarak knock code secili iken ekran kapalıyken cift tikladigimda ekran acılmiyor saate vb. Bakmak istedigimde guc tusunq basmak zorunda kalıyorum bu olay normal mi ? Knock code secili degilken cift tiklayarak acabiliyorum

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ekran kilidi olarak knock code secili iken ekran kapalıyken cift tikladigimda ekran acılmiyor saate vb. Bakmak istedigimde guc tusunq basmak zorunda kalıyorum bu olay normal mi ? Knock code secili degilken cift tiklayarak acabiliyorum

Knock code oluşturmuşsanız ekrana tuş kombinasyonunuzu girerek açabilirsiniz yada güç tuşuna basarak, eğer ekrana 2 kez tıklama ile açılsaydı knock code yarıda kalırdı.

salihf5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Knock code oluşturmuşsanız ekrana tuş kombinasyonunuzu girerek açabilirsiniz yada güç tuşuna basarak, eğer ekrana 2 kez tıklama ile açılsaydı knock code yarıda kalırdı.
Anladim birde bu romu kullaniyorum kernel de dorimanx. Fakat her zaman boş ram 200mb civari oluyor max 300 neden bu kadar kullaniyor ilk kurduğumda uygulamalarla vb. 1 gun boyunca 800 altinda inmedi 2. Gun boyle oldu ve arada kasiyor yani lg g2 simulasyon oyunlarında kasiyor oyunun adi mayday

agashakur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar v1.3 ile aralarında çok fark var mı ? Ve de sıcaklık değerleri ve performans açısından en iyi kernel hangisi sizce bu romla birlikte

therammsteiner

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1.3 ile arasında bariz bi ısınma farkı var... 1.3.1 daha ii yani...çok fark varken vallahi yag gibi kayıyo kardesim... sıkıntı göremedim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar ben Pc Suite ile bağlanamadım bir türlü. Yedekleri yükleyemiyorum acil yardımcı olabilir misiniz?:(