Isaretle sen bilirsin ben kullanmiyorum cogunu ama yer de kaplamaz yani,asagidakinu kesin isaretleme amaonemli degil bu arada.
Ben rehberde detaylı anlattım. (tabi hala düzenlenmedi) onları okusan panik yaşamazsın. başka bir şeye ihtiyaç yok.Doğru diyorsun reis ama ilk olduğu için insan biraz panik oluyor.
Ayrica bu islerde telefonu bozmak icin cook uğraşman gerekli 
NextŞimdi Stock LG hariç hepsini işaretledim ve Next dedim. Sonra Install diyip kurdum. Şimdi yüklendi ve Save Logs ile Next çıktı karşıma. Hangisine basmalıyım? Save Logs ne oluyor? Vaktini alıyorum ama işte ilk olduğu için videoda olmayan her şeyi soruyorum.![]()
Zaten stock LG sorunluydu benim denedigimdeEyvallah. Stock LG hariç her şeyi işaretliyorum o zaman.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Tamam, sakinim. Çok sağ ol.
Save logs anlaşıldığı üzere log kayıtlarını kaydeder yani ona bassan da hicbirsey anlamazsin oyuzden devam. Ayrıca videoya gerek yok kafana göre takıl sorun olursa sor bize halledelim. Yani hersey videodan ibaret değilŞimdi Stock LG hariç hepsini işaretledim ve Next dedim. Sonra Install diyip kurdum. Şimdi yüklendi ve Save Logs ile Next çıktı karşıma. Hangisine basmalıyım? Save Logs ne oluyor? Vaktini alıyorum ama işte ilk olduğu için videoda olmayan her şeyi soruyorum.![]()
Zaten stock LG sorunluydu benim denedigimde
Save logs anlaşıldığı üzere log kayıtlarını kaydeder yani ona bassan da hicbirsey anlamazsin oyuzden devam. Ayrıca videoya gerek yok kafana göre takıl sorun olursa sor bize halledelim. Yani hersey videodan ibaret değil
Herşey videoda anlatilmayabilir direk bunu yapanlara sorman daha mantıklı değilmi sence deHer şey için çok sağ ol. Sorunsuz bir şekilde yüklendi. Artık ben de Custom ROM'cuyum.
İyi, basmadım zaten.
Sorunsuz bir şekilde yüklendi. Sağ ol yine de.![]()
Herşey videoda anlatilmayabilir direk bunu yapanlara sorman daha mantıklı değilmi sence de
Smart Notice çalışıyor mu acaba? G3 v1.1 ROM'u attığından beri böyle.
![]()
Birde şu işaretlediğim yerde işaretleri koyabiliyor muyuz?
![]()
Eyvallah. Yeniden baslatacaktim da bunlarin hepsi ne anlama geliyor?Defalarca anlattım, Ayarlar>Genel>Dil ve Giriş'e giriyorsun en üstte dil değiştirme yeri var oraya girip dili İngilizce United s. yapıyorsun ve telefonu yeniden başlatıyorsun, aynı yere girip dili Türkçeye çevirdiğinde düzelmiş oluyor
Klavyedeki o boş yerde kelime önerisi vs oluyor, eğer açmak istersen Dil ve Girişten klavyeye girip ayarları kurcalamalısın.
KapatEyvallah. Yeniden baslatacaktim da bunlarin hepsi ne anlama geliyor?
![]()
Ya onu ben de biliyorum, yanlis resim koymusum. Simdi bak.Kapat
Yeniden baslat
Uçak modu
Yeniden başlatYa onu ben de biliyorum, yanlis resim koymusum. Simdi bak.
Eyvallah. Hizli baslatla kurtarma modu ne oluyor?Yeniden başlat
Hızlı Başlat
Kurtarma modu
Yeniden başlat telefonu kapatip tekrar açar hızlı Başlat telefonu sadece açar yani bi anda kapatır ve normalce açar kurtarma modu ise twrp gibi modlara girmeni sağlarEyvallah. Hizli baslatla kurtarma modu ne oluyor?
Şu Smart Notice ayarı tam olarak nerede? Bulamadım.
![]()
![]()
Tamam, çalışıyor. Ben bunu demiyorum, ayarlar kısmında nerede?Daha demin anlatmıştım;
Sucrofe Nickli Üyeden Alıntı![]()
![]()
[TABLE="class: ncode_imageresizer_warning, width: 640"]
[TR]
[TD="class: td1, width: 20"][/TD]
[TD="class: td2"]Resimi büyütmek için buraya tıklayın[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
![]()
![]()
Defalarca anlattım, Ayarlar>Genel>Dil ve Giriş'e giriyorsun en üstte dil değiştirme yeri var oraya girip dili İngilizce United s. yapıyorsun ve telefonu yeniden başlatıyorsun, aynı yere girip dili Türkçeye çevirdiğinde düzelmiş oluyor![]()
Klavyedeki o boş yerde kelime önerisi vs oluyor, eğer açmak istersen Dil ve Girişten klavyeye girip ayarları kurcalamalısın.
Tamam, çalışıyor. Ben bunu demiyorum, ayarlar kısmında nerede?
Ya bir ara ayar yerini açmıştım. ROM ilk kurulduğunda "ayarlara git" vardı. Keşke ayarlasaymışım. Belki ayarlar kısmında vardır diye sordum.Smart Noticenin ayar yeridemi varmış
Galiba ayar yeri yok, varsada ben hiç denk gelmedim. Üstüne falan tıkla bakalım birşey olucakmı![]()
Iste bunu seviyorum 
![]()
Ayari yokki ne ayarlicaksin?ustunde ayar isaretu var ama o da hepsi secili zaten.Ya bilader şu Smart Notice ayarı nereden yapılıyor, biliyor musun? ROM'u ilk kurduğumda ''Ayarlara git'' diye uyarmıştı ama ben ayarlamadım ya.
Ayari yokki ne ayarlicaksin?ustunde ayar isaretu var ama o da hepsi secili zaten.