LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Dostum ben g3 romu yukledigimde bazi uygulamalar kayboldu mesela gorev yoneticisi gibi guncellestirme merkezi gibi falan,bunlari geri getirmenin yolu var midir g3 romunda
Ilk romu kurarken orda istedigin uygulamalrin yanina tik koyabiliyordun ordan kuruluyordu OptimusG3 de

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
[/IMG]
hasyqu5a.jpg
Allah Allah bnde bu

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Beyler g3 rom kullaniom smart noticede hava durumuna tklaynca soyle hata aliom ve konumu acncada aliom dogalmdr
aru5ere8.jpg

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ame4uvyb.jpg
dadujuqe.jpg
ebubyhed.jpg

a6e9u6uz.jpg

Optimus v1.1 G3 romunun sarj performansi azimsanamicak kadar iyi arkadaslar. ( full wifi,facebook,whatsapp,video+muzik,tapatalk ve forumlarda dolastim.oyun oynamadim)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Ve root sorunsuz bir şekilde tamamlanmıştır. Vikings'in videolarını izleye izleye bitireceğim bu işi inşallah.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
video izlemene gerek yok. zaten her şeyin detaylı açıklanmışı var rehberde. alt tarafı 10 saniyede root, 5 saniyede twrp, 3 dakikada rom kurma yapacaksınız.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
ACİL YARDIM !!! Sorunsuz bir şekilde root attım ve TWRP yükledim. TWRP yüklediğim an Backup yaptım. Sonra İnternal Stroge işaretlemedim ve Wipe yaptım. Sonra Install bölümüne girdim ve KK Baseband'ın üstüne tıklayıp Add More Zip yaptım sonra G3 ROM'unun üstüne bastım ve o aşağıdaki şeyi çektim. Sonra bu bölüm geldi:

6RgMml.jpg
[/URL][/IMG]

Installation'a bastım.

Sonra bu bölüm geldi:

NVaGEg.jpg
[/URL][/IMG]

D802 diyip Next'e bastım.

Sonra burası geldi:

4m791q.jpg
[/URL][/IMG]

Burada tıkanıp kaldım. Ama @Vikings 'in videosunda böyle olmamıştı. Lütfen yardım edin, yanlış bir şey mi yaptım acaba? Ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok.

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] yardımcı olur musunuz? Çevrimiçisin sanırım.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
ACİL YARDIM !!! Sorunsuz bir şekilde root attım ve TWRP yükledim. TWRP yüklediğim an Backup yaptım. Sonra İnternal Stroge işaretlemedim ve Wipe yaptım. Sonra Install bölümüne girdim ve KK Baseband'ın üstüne tıklayıp Add More Zip yaptım sonra G3 ROM'unun üstüne bastım ve o aşağıdaki şeyi çektim. Sonra bu bölüm geldi:

6RgMml.jpg
[/URL][/IMG]

Installation'a bastım.

Sonra bu bölüm geldi:

NVaGEg.jpg
[/URL][/IMG]

D802 diyip Next'e bastım.

Sonra burası geldi:

4m791q.jpg
[/URL][/IMG]

Burada tıkanıp kaldım. Ama @Vikings 'in videosunda böyle olmamıştı. Lütfen yardım edin, yanlış bir şey mi yaptım acaba? Ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok.
Her sey dogru,o farkli bir rom cm ile burasi farkli yuklemek istedigin dosyalari isaretleyil next de

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Her sey dogru,o farkli bir rom cm ile burasi farkli yuklemek istedigin dosyalari isaretleyil next de

Oh, içimi ferahlattın. Videoda böyle bir şey yoktu, o yüzden kaygılandım. Optimus G3 v1.1 ROM'u atıyorum, sence neleri işaretlemem lazım? Stock LG dahil hepsini işaretlemem mi lazım?

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Oh, içimi ferahlattın. Videoda böyle bir şey yoktu, o yüzden kaygılandım. Optimus G3 v1.1 ROM'u atıyorum, sence neleri işaretlemem lazım? Stock ROM dahil hepsini işaretlemem mi lazım?

Task manager ve file explorer'i kesin al istersen hepsini al zaten cok kucuk boyutlari,alttaki boot u isaretleme optimus acilis animaayonu cok guzel.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Bir de tavsiye bu isleri sakin yap,yoksa hata yaparsin panige gerek yok her turlu kurtarilis yolu var,zaten yedek almissin.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Task manager ve file explorer'i kesin al istersen hepsini al zaten cok kucuk boyutlari,alttaki boot u isaretleme optimus acilis animaayonu cok guzel.
Eyvallah. Stock LG hariç her şeyi işaretliyorum o zaman.

Bir de tavsiye bu isleri sakin yap,yoksa hata yaparsin panige gerek yok her turlu kurtarilis yolu var,zaten yedek almissin.
Tamam, sakinim. Çok sağ ol.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Eyvallah. Stock LG hariç her şeyi işaretliyorum o zaman.

Tamam, sakinim. Çok sağ ol.
Isaretle sen bilirsin ben kullanmiyorum cogunu ama yer de kaplamaz yani,asagidakinu kesin isaretleme ama:) onemli degil bu arada.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
video izlemene gerek yok. zaten her şeyin detaylı açıklanmışı var rehberde. alt tarafı 10 saniyede root, 5 saniyede twrp, 3 dakikada rom kurma yapacaksınız.
Doğru diyorsun reis ama ilk olduğu için insan biraz panik oluyor.