LG G2 Kullanıcıları Kulübü

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Ayrica bu islerde telefonu bozmak icin cook uğraşman gerekli 😃

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Isaretle sen bilirsin ben kullanmiyorum cogunu ama yer de kaplamaz yani,asagidakinu kesin isaretleme ama:) onemli degil bu arada.

Şimdi Stock LG hariç hepsini işaretledim ve Next dedim. Sonra Install diyip kurdum. Şimdi yüklendi ve Save Logs ile Next çıktı karşıma. Hangisine basmalıyım? Save Logs ne oluyor? Vaktini alıyorum ama işte ilk olduğu için videoda olmayan her şeyi soruyorum. :)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Şimdi Stock LG hariç hepsini işaretledim ve Next dedim. Sonra Install diyip kurdum. Şimdi yüklendi ve Save Logs ile Next çıktı karşıma. Hangisine basmalıyım? Save Logs ne oluyor? Vaktini alıyorum ama işte ilk olduğu için videoda olmayan her şeyi soruyorum. :)
Next

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Save logs anlaşıldığı üzere log kayıtlarını kaydeder yani ona bassan da hicbirsey anlamazsin oyuzden devam. Ayrıca videoya gerek yok kafana göre takıl sorun olursa sor bize halledelim. Yani hersey videodan ibaret değil

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677

Her şey için çok sağ ol. Sorunsuz bir şekilde yüklendi. Artık ben de Custom ROM'cuyum. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Zaten stock LG sorunluydu benim denedigimde

İyi, basmadım zaten. :)

Save logs anlaşıldığı üzere log kayıtlarını kaydeder yani ona bassan da hicbirsey anlamazsin oyuzden devam. Ayrıca videoya gerek yok kafana göre takıl sorun olursa sor bize halledelim. Yani hersey videodan ibaret değil

Sorunsuz bir şekilde yüklendi. Sağ ol yine de. :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Her şey için çok sağ ol. Sorunsuz bir şekilde yüklendi. Artık ben de Custom ROM'cuyum. :)

İyi, basmadım zaten. :)

Sorunsuz bir şekilde yüklendi. Sağ ol yine de. :)
Herşey videoda anlatilmayabilir direk bunu yapanlara sorman daha mantıklı değilmi sence de

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Herşey videoda anlatilmayabilir direk bunu yapanlara sorman daha mantıklı değilmi sence de

Eğer o videolar olmasaydı ben bu işe korkudan girmezdim bile. Çok kolay göründüğü için bu işe girdim ve videoları izleyerek sorunsuz bir şekilde yükledim. Sadece bir yerde takıldım çünkü videoda yoktu. Ama izlediğim videoda CM yüklendiği için farklıymış. Sorunsuz bir şekilde yükledim, oldu bitti işte.

inVolVe

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bnde başlarken bu ise toplarsan 1 2 video anca izlemisimdir çünkü ne zaman takilsam forum dakiler hep yardımcı oldu.SUCROFE rom falan atarken yazilanlari oku takildiğın yerleri sor inan video izlemekten daha iyi oluyor 😊😃

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Smart Notice çalışıyor mu acaba? G3 v1.1 ROM'u attığından beri böyle.

teqy3agu.jpg

Birde şu işaretlediğim yerde işaretleri koyabiliyor muyuz?

usuhu7yn.jpg

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

teqy3agu.jpg

usuhu7yn.jpg

Defalarca anlattım, Ayarlar>Genel>Dil ve Giriş'e giriyorsun en üstte dil değiştirme yeri var oraya girip dili İngilizce United s. yapıyorsun ve telefonu yeniden başlatıyorsun, aynı yere girip dili Türkçeye çevirdiğinde düzelmiş oluyor :)

Klavyedeki o boş yerde kelime önerisi vs oluyor, eğer açmak istersen Dil ve Girişten klavyeye girip ayarları kurcalamalısın.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Defalarca anlattım, Ayarlar>Genel>Dil ve Giriş'e giriyorsun en üstte dil değiştirme yeri var oraya girip dili İngilizce United s. yapıyorsun ve telefonu yeniden başlatıyorsun, aynı yere girip dili Türkçeye çevirdiğinde düzelmiş oluyor :)

Klavyedeki o boş yerde kelime önerisi vs oluyor, eğer açmak istersen Dil ve Girişten klavyeye girip ayarları kurcalamalısın.
Eyvallah. Yeniden baslatacaktim da bunlarin hepsi ne anlama geliyor?

yqadatyt.jpg

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Eyvallah. Hizli baslatla kurtarma modu ne oluyor?
Yeniden başlat telefonu kapatip tekrar açar hızlı Başlat telefonu sadece açar yani bi anda kapatır ve normalce açar kurtarma modu ise twrp gibi modlara girmeni sağlar

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Şu Smart Notice ayarı tam olarak nerede? Bulamadım.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Şu Smart Notice ayarı tam olarak nerede? Bulamadım.

Daha biraz önce anlatmıştım hatta teşekkür bile etmiştin nasıl unutabiliyorsun anlamadım :)

teqy3agu.jpg

usuhu7yn.jpg

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Daha demin anlatmıştım;
quote_icon.png
Sucrofe Nickli Üyeden Alıntı

[TABLE="class: ncode_imageresizer_warning, width: 640"]
[TR]
[TD="class: td1, width: 20"] [/TD]
[TD="class: td2"]Resimi büyütmek için buraya tıklayın[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Defalarca anlattım, Ayarlar>Genel>Dil ve Giriş'e giriyorsun en üstte dil değiştirme yeri var oraya girip dili İngilizce United s. yapıyorsun ve telefonu yeniden başlatıyorsun, aynı yere girip dili Türkçeye çevirdiğinde düzelmiş oluyor
001_smile.gif

Tamam, çalışıyor. Ben bunu demiyorum, ayarlar kısmında nerede?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Smart Noticenin ayar yeridemi varmış :P

Galiba ayar yeri yok, varsada ben hiç denk gelmedim. Üstüne falan tıkla bakalım birşey olucakmı :P
Ya bir ara ayar yerini açmıştım. ROM ilk kurulduğunda "ayarlara git" vardı. Keşke ayarlasaymışım. Belki ayarlar kısmında vardır diye sordum.

Aksunguuur

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Başarılı bir telefon olarak görüyorum. Özellikle bu modeliyle akıllı telefon piyasasında kendilerine iyi, kötü bir yer edinmeyi başardı. G3 ile beraber getirecekleri güçlü kamera ve kablosuz şarj özelliğiyle yerini de sağlamlaştıracağa benziyor.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ya bilader şu Smart Notice ayarı nereden yapılıyor, biliyor musun? ROM'u ilk kurduğumda ''Ayarlara git'' diye uyarmıştı ama ben ayarlamadım ya.
Ayari yokki ne ayarlicaksin?ustunde ayar isaretu var ama o da hepsi secili zaten.