Hangi g3 romu?Dostum ben g3 romu yukledigimde bazi uygulamalar kayboldu mesela gorev yoneticisi gibi guncellestirme merkezi gibi falan,bunlari geri getirmenin yolu var midir g3 romunda
Hangi g3 romu?Dostum ben g3 romu yukledigimde bazi uygulamalar kayboldu mesela gorev yoneticisi gibi guncellestirme merkezi gibi falan,bunlari geri getirmenin yolu var midir g3 romunda
Ilk romu kurarken orda istedigin uygulamalrin yanina tik koyabiliyordun ordan kuruluyordu OptimusG3 deDostum ben g3 romu yukledigimde bazi uygulamalar kayboldu mesela gorev yoneticisi gibi guncellestirme merkezi gibi falan,bunlari geri getirmenin yolu var midir g3 romunda
Optimus g3 v1.1Hangi g3 romu?
Evet aynen oyle.Ilk romu kurarken orda istedigin uygulamalrin yanina tik koyabiliyordun ordan kuruluyordu OptimusG3 de
Hadi ya kotu oldu buIlk romu kurarken orda istedigin uygulamalrin yanina tik koyabiliyordun ordan kuruluyordu OptimusG3 de
Ahahahah daha ne olsun saka mi yapiyorsun?[/IMG]Allah Allah bnde bu![]()
Abi 900-1100 aliyordum stockta bu biraz az geldi çünku boyutu bile stocka göre az😕Ahahahah daha ne olsun saka mi yapiyorsun?
Kardesim full wipe yapip romu yeniden yukle tekrar secersin.Hadi ya kotu oldu bu![]()
Ya sen bosta kalan rama ne bakiyosun,orada 350 civari olmasi yeterli rami kullanmiyosa sikinti vardir zaten.Abi 900-1100 aliyordum stockta bu biraz az geldi çünku boyutu bile stocka göre az😕
Aynen birazdan oyle yapicam,sagolasin.Kardesim full wipe yapip romu yeniden yukle tekrar secersin.
Optimus 1.0 sa bug var onda.Beyler g3 rom kullaniom smart noticede hava durumuna tklaynca soyle hata aliom ve konumu acncada aliom dogalmdr![]()
Evet 1.1 de duzelmismi acabaOptimus 1.0 sa bug var onda.
Evet,zaten orasi normalde yok smartnoticede gereksiz bi sey o.Evet 1.1 de duzelmismi acaba
Tamam saolEvet,zaten orasi normalde yok smartnoticede gereksiz bi sey o.
Bende 1400 e 9 taksitle almıştım hayırlı olsun![]()
Disbiratör garantili demi hocam? Paralel ithalatsa kazık olur. Ben paralel ithalat 32 GB'lık G2'yi kargo dahil 1222 TL'ye aldım. 100 World puanla 1122 TL'ye geldi. Yani sizin aldığınız paralel ithalatsa kazık olur.
Her sey dogru,o farkli bir rom cm ile burasi farkli yuklemek istedigin dosyalari isaretleyil next deACİL YARDIM !!! Sorunsuz bir şekilde root attım ve TWRP yükledim. TWRP yüklediğim an Backup yaptım. Sonra İnternal Stroge işaretlemedim ve Wipe yaptım. Sonra Install bölümüne girdim ve KK Baseband'ın üstüne tıklayıp Add More Zip yaptım sonra G3 ROM'unun üstüne bastım ve o aşağıdaki şeyi çektim. Sonra bu bölüm geldi:
[/URL][/IMG]![]()
Installation'a bastım.
Sonra bu bölüm geldi:
[/URL][/IMG]![]()
D802 diyip Next'e bastım.
Sonra burası geldi:
[/URL][/IMG]![]()
Burada tıkanıp kaldım. Ama @Vikings 'in videosunda böyle olmamıştı. Lütfen yardım edin, yanlış bir şey mi yaptım acaba? Ne yapacağım hakkında hiçbir fikrim yok.
Her sey dogru,o farkli bir rom cm ile burasi farkli yuklemek istedigin dosyalari isaretleyil next de
Oh, içimi ferahlattın. Videoda böyle bir şey yoktu, o yüzden kaygılandım. Optimus G3 v1.1 ROM'u atıyorum, sence neleri işaretlemem lazım? Stock ROM dahil hepsini işaretlemem mi lazım?
Eyvallah. Stock LG hariç her şeyi işaretliyorum o zaman.Task manager ve file explorer'i kesin al istersen hepsini al zaten cok kucuk boyutlari,alttaki boot u isaretleme optimus acilis animaayonu cok guzel.
Tamam, sakinim. Çok sağ ol.Bir de tavsiye bu isleri sakin yap,yoksa hata yaparsin panige gerek yok her turlu kurtarilis yolu var,zaten yedek almissin.
Isaretle sen bilirsin ben kullanmiyorum cogunu ama yer de kaplamaz yani,asagidakinu kesin isaretleme amaEyvallah. Stock LG hariç her şeyi işaretliyorum o zaman.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Tamam, sakinim. Çok sağ ol.
Doğru diyorsun reis ama ilk olduğu için insan biraz panik oluyor.video izlemene gerek yok. zaten her şeyin detaylı açıklanmışı var rehberde. alt tarafı 10 saniyede root, 5 saniyede twrp, 3 dakikada rom kurma yapacaksınız.