LG G2 Kullanıcıları Kulübü

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=397389]Sucrofe[/MENTION] Reis spigen kılıf ile soru sormuşsun F320L modeli yani Kore için G2 de orda anten var çıkartabiliyorsun bence onun için orası öyle. :) Bide bende senin gibi heveslendim güncelleme geldi sandım. :)

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
@Sucrofe Reis spigen kılıf ile soru sormuşsun F320L modeli yani Kore için G2 de orda anten var çıkartabiliyorsun bence onun için orası öyle. :) Bide bende senin gibi heveslendim güncelleme geldi sandım. :)

Antenli modeller sadece korede yokmu? yani koreye özel üretildi diye biliyorum? o zaman sadece koreli telefonlar için o tarz kılıf üretilmesi gerekiliyor.

Orda wifi antenimiz, operatörün sinyal şeysi vs vs olduğunu düşünüyorum o yüzden açık en mantıklı bu geliyor bana :P

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Antenli modeller sadece korede yokmu? yani koreye özel üretildi diye biliyorum? o zaman sadece koreli telefonlar için o tarz kılıf üretilmesi gerekiliyor.

Orda wifi antenimiz, operatörün sinyal şeysi vs vs olduğunu düşünüyorum o yüzden açık en mantıklı bu geliyor bana :P
Orası öyle de belki arkadaşın aldığı kılıf koreden gelmiştir :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Eyvallah [MENTION=380082]Vikings[/MENTION] . Ama ben şu düzeltme güncellemesini alayım bi. :D Ya mesela Almanya 20d attın diyelim. Sonra LG güncelleme yayınladığında bu telefona güncelleme gelmeyecek ve ben atmayı da bilmiyorum. Sonra seni yine rahatsız etmek istemiyorum. Ne kaldı şurda? O kadar bekledim, az daha beklerim. Zaten root yapıp G3 ROM'u atmayı düşünüyorum. Bunu da sen ve buradaki arkadaşlar yapabilir zaten. :)

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ula kitkat dağıtılırken Türkiye rom daki lere gülerdim şimdi terse döndü hay senin gibi ülkenin AME amma nazlandınız alt tarafı 90 mb bişey [emoji3]

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Orası öyle de belki arkadaşın aldığı kılıf koreden gelmiştir :)

Bende olan kullanan arkadaşlarımda olan ve internetteki tüm videoda olan kılıflar hepsi böyle :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ula kitkat dağıtılırken Türkiye rom daki lere gülerdim şimdi terse döndü hay senin gibi ülkenin AME amma nazlandınız alt tarafı 90 mb bişey [emoji3]

Yine vericekleri yoktu insanları kandırıyorlardı sayfaca operasyon başlattık mailler attık facebook sayfalarına mesajlar attık vs vs 2 3 güne dağıttılar knock codeyi.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Eyvallah @Vikings . Ama ben şu düzeltme güncellemesini alayım bi. :D Ya mesela Almanya 20d attın diyelim. Sonra LG güncelleme yayınladığında bu telefona güncelleme gelmeyecek ve ben atmayı da bilmiyorum. Sonra seni yine rahatsız etmek istemiyorum. Ne kaldı şurda? O kadar bekledim, az daha beklerim. Zaten root yapıp G3 ROM'u atmayı düşünüyorum. Bunu da sen ve buradaki arkadaşlar yapabilir zaten. :)

Ben burdayım burda olmaya devamda edicem. Yeni bir güncelleme '' android 4.4.3 , 4.4.4 '' gelirse direk LG Frimware listesine son sürümlü romu çıkıyor ordan romu indirirsin ben bağlanır 2saniyede atarım. Aslında cok kolay bişi 2 3 tane seçeneye tıklıyorsun ve kendisi yüklüyor. Neyse sen beklemeye devam et o zaman :P

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben burdayım burda olmaya devamda edicem. Yeni bir güncelleme '' android 4.4.3 , 4.4.4 '' gelirse direk LG Frimware listesine son sürümlü romu çıkıyor ordan romu indirirsin ben bağlanır 2saniyede atarım. Aslında cok kolay bişi 2 3 tane seçeneye tıklıyorsun ve kendisi yüklüyor. Neyse sen beklemeye devam et o zaman :P
Reis ilerde rahatsız edebilirmiyim rom root işleri için? :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Hiç sorma, rezil olduk yav. Diğer güncellemelere artı olarak bir şey gelsin bari ya.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar sayfada oyun paylaştımda burayada atıyım cidden zaman geçirmek için bire bir oyun hatta mükemmel bir oyun hem azıcık bir yer kaplıyor :)
TIKLA

Reis ilerde rahatsız edebilirmiyim rom root işleri için? :)

Her zaman, Sayfadan Forumdan ulaşın yardımcı olmaya çalışırım.

Hiç sorma, rezil olduk yav. Diğer güncellemelere artı olarak bir şey gelsin bari ya.

AME'de G2 çok satılmadıda o yüzdenmi güncelleme verilmedi halen? aklıma bişi gelmiyorda başka :P. Bu arada Türkiye veya Almanya neyse sizde aynı özellikleri alıcaksınız daha iyisi daha kötüsü yok :)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Eğer o kadar kolaysa bana da öğretin yahu. :D Dediğin gibi kolaysa internette bi araştırma yaparım.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ben 5 ay önce almanya rom atmıştım da rooted yazıyor diye geri dönmüştüm cahillik işte 😃

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Eğer o kadar kolaysa bana da öğretin yahu. :D Dediğin gibi kolaysa internette bi araştırma yaparım.

Araştırma yapmana gerek yok şunu izle yeter anlattıklarımı yapsan yeter: TIKLA

Hata alabilirsin bu yüzden şu konumada göz at dediklerimi uygula garantilemek için: TIKLA

Not: R&D Test Tool açıldıktan sonra Masaüstünde sağda en altta Saatin solunda bir küçük ok işareti gibi bişi var yukarıya doğuru bakıyor ona tıklayınca arkada açık uygulamalar çıkıyor, oraya gir orda 2 tane yeni bişi görüceksin Mavi olanın üstüne bir kez tıkla üstünde ON diye yazı çıkıcak o çıktan sonra rom atma işlemlerine başla.

Ben 5 ay önce almanya rom atmıştım da rooted yazıyor diye geri dönmüştüm cahillik işte 

Rooted yazmasının sebebi, IMEI numarana kayıtlı olmayan yani hangi ülkeden almışsan onun romu olmadığı için Rooted yazıyor, ama telefon rootsuz sadece lgnin yaptığı bir saçmalık. Benimkide öyle takılmayın bunlara :)

Belki AME sürpriz yapar. Olabilir mi sence? Umudumuz Şaban.

Yapar yapar 4k video desteği falan verir kesin :D

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677

Hata alabilirsin bu yüzden şu konumada göz at dediklerimi uygula garantilemek için: TIKLA

Not: R&D Test Tool açıldıktan sonra Masaüstünde sağda en altta Saatin solunda bir küçük ok işareti gibi bişi var yukarıya doğuru bakıyor ona tıklayınca arkada açık uygulamalar çıkıyor, oraya gir orda 2 tane yeni bişi görüceksin Mavi olanın üstüne bir kez tıkla üstünde ON diye yazı çıkıcak o çıktan sonra rom atma işlemlerine başla.
Tamam bro, eyvallah. Aklıma gelirse bakacağım. Şuan mobildeyim.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
4K dedimde şu telefona 4K videoyu kurayım müsayit bir zamanda bakalım kaç dakika 4k video çekebileceğim? Z2 gibi kapanma yapıcakmı görecez :P

Tamam bro, eyvallah. Aklıma gelirse bakacağım. Şuan mobildeyim.

Bende mobildeyim ama benimki araba olan mobil hahaha çok komiğim :(

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0

Rooted yazmasının sebebi, IMEI numarana kayıtlı olmayan yani hangi ülkeden almışsan onun romu olmadığı için Rooted yazıyor, ama telefon rootsuz sadece lgnin yaptığı bir saçmalık. Benimkide öyle takılmayın bunlara :)

Yapar yapar 4k video desteği falan verir kesin :D
O zaman yarın en iyisinden bir rom atayım AME güncelleme verince geri dönerim [emoji1]

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Beyler merhaba dün telefonum bozulmuştu rom dosyalarını filan indirdim telefonu download mode a aldım tüm aşamaları doğru yaptığım halde Automatic Offline Procedure.vbs dosyasını çalıştırıyorum olumlu cevap veriyorum şöyle bir hata veriyor
vzMmd4.png

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Feribottaki manzara süper gençler, İstanbul'a gidince 4k test videomu upload edeceğim.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Beyler rom yüklenirken LG mobile support tool 2 de kalıyor ve hata veriyor

panthena

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende önceden s4 mü g2 mi diye düşünüyordum. Ama g2 yi kullanınca açık ara g2 diyorum.

TechnoYoung

Profesör
Reaksiyon puanı
358
Neden ki? Ben hala S4 ü G2 den üstün görüyorum. Ikilemde kalınamaz mı yani?
S4 ün neresi G2 den üstün onu merak ediyom kamerasını da karşılaştırdım gündüz G2 daha iyi

ve arkadaşımda S4 var kasma yapmıyo ama bilmem rehbere her seferinde girişinde hafif kasma yaşıyo ve touchwiz arayüzü çok kötü