Note 2 ye eşdeğer telefon!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan KRMS
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

KRMS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar 1 senedir note 2 kullaniyorm. Ama ekrani artik büyük gelmeye basladi. Aldiğima pişman oldum yani. Note 2 ye eşdeğer, biraz dha ufak, para eklemeden takas edebileceğim telefon önerir misiniz..?? (Htc one çok istiyorum ama bulamadm ayni fiyata) Şimdiden teşekkürler..

KRMS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Miniler iyi is gorur mu ama. Her zamn ekrani kuculttklri gbi ozellkleride kisarlar ya.

CihanErcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
s3 ile aynı boyda ve neredeyse aynı güçte ve aynı zamanda çok güncel ve ben olsam bunu alırım tasarın-mıda bende cok hoş

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
32gb g2 fiyat olarak eşdeğer. Cihaz olarak 2 katı.

KRMS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
32gb g2 fiyat olarak eşdeğer. Cihaz olarak 2 katı.
Onerin icn tesekkurler. Ewt 2 kati bi twlfn ama boyut olark bi farki yok. Benm istegm boyutu kucultmek. Buyk telfn kullanmk zor oluyo benm icn.

digger13

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
LG Optimus G felan var 4.4.2 alacak diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum ama iyi telefon gibi 2 gb ram 4.7 true hd ips ekran 2 gb ram quad core işlemci

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Onerin icn tesekkurler. Ewt 2 kati bi twlfn ama boyut olark bi farki yok. Benm istegm boyutu kucultmek. Buyk telfn kullanmk zor oluyo benm icn.

Boyutu Note 2'den küçük. Daha kolay tutuluyor. Bilmiyorum hiç G2'yi aldınız mı elinize ama. Eğer alıp da memnun kalmadıysanız bilemem. Almadıysanız bir test edin derim. Onun dışında Nexus 5'e bakabilirsin ayrıca.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar 1 senedir note 2 kullaniyorm. Ama ekrani artik büyük gelmeye basladi. Aldiğima pişman oldum yani. Note 2 ye eşdeğer, biraz dha ufak, para eklemeden takas edebileceğim telefon önerir misiniz..?? (Htc one çok istiyorum ama bulamadm ayni fiyata) Şimdiden teşekkürler..
32 gb lg g2 al devam et 2 kat daha iyi

KRMS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Boyutu Note 2'den küçük. Daha kolay tutuluyor. Bilmiyorum hiç G2'yi aldınız mı elinize ama. Eğer alıp da memnun kalmadıysanız bilemem. Almadıysanız bir test edin derim. Onun dışında Nexus 5'e bakabilirsin ayrıca.
Ewt hic almadm elme.. denerim bi o zamn. Tesekkrler tekrr

KRMS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başka önerisi olan yok mu.? Yada direk takas teklifinde bulunmak isteyen. Bursa ve İzmit olrsa elden gosterirrm.

semih61

Profesör
Reaksiyon puanı
43
o performanste g2 den başka çok seçenek yok ve iyi seçenek.ekran boyutuna aldanma önemli olan kasa büyüklüğü ve g2 nin bu konuda rakibi yok

Emrahizm35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
htc one ve lg optimus g kullanıyorum fazla para vermeden değiştirebileceğin optimus g 4.7 inç ele oturması htc one dan daha iyi daha rahat kullanıyorum özellikleri de note II ile hemen hemen aynı

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Kuzenim note 2 kullanıyordu 3'e geçti şimdi. Note 2 evet büyük bir telefon tek elle kullanımı zor. Ben G2 kullanıcısıyım ve tek elle gayet rahat bir kullanım sunuyor. Note 2ye verilecek paraya 32 gb G2 alınır daha iyi. G2 note 2'yi parçalar.

KRMS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tesekkur edrm arkdslr yorumlarnz icn. Sahibndene bakiorm ikci el ama para eklmdn kimse taks ypmio. G2 dha phali snki

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaş para eklemeden takas yapacam diyor millet g2 diyor g2 1200tl note 2 900tl ikinci elleri hem de performans olarak iki kat var mantıklı olun beyler

KRMS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaş para eklemeden takas yapacam diyor millet g2 diyor g2 1200tl note 2 900tl ikinci elleri hem de performans olarak iki kat var mantıklı olun beyler
Tesekkr ederim arkadasim ya bni bitek anlayn sen ciktin. Cok sagol ya. Senin onerin var mi acba. :)