Drogba39
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 381
Bende Note 5 var, geçen sene Ağustos'ta 2. el olarak almıştım. Android 7'ye geçtiğimden beri takılmalar olmakta, bataryasından da pek memnun değilim. Bu yüzden kış gibi değiştirmeyi düşünüyorum, Note 5 yerine, ekran, kamera konusunda ondan iyi olmasına gerek yok fakat çok kötü de olmasın, performans ve batarya konusunda ondan iyi olmasını istiyorum. 2000 TL civarında, 2500'e çıkmazsam iyi olur, önerebileceğiniz bir telefon var mı ? Aklımda Xiaomi Mi6 ve OnePlus 5 var fakat 2'sinin de ithalatçı garantili olması düşündürüyor ve iki telefonu da incelemedim, batarya, ekran, kamera konusunda nasıldır ? iPhone 6S düşünüyordum fakat onun da 2. elleri o civarlarda, 2. el bir telefona da 2000 TL'den fazla vermek mantıklı gelmiyor. Birde iPhone 8, hatta 10 çıkacakken 6S mantıklı mıdır ? Bunlar dışında HTC 10, Xperia XZ gibi biraz daha eski amiralleri önerir misiniz ? G6 da 2500'ün altına düşmeye başlamış fakat LG'ye pek güvenemiyorum marka olarak, çıkarttığı çoğu telefonda sıkıntı var. Bu arada boyut olarak pek sıkıntım yok, Note 5'ten önce Galaxy Ace olduğundan, 3.5"den 5.7"e geçişte pek sıkıntı yaşamadım, tekrar küçük alsam da sıkıntı olmaz.