Lg G2 hareket ve NFS MOST WANTED sorunu

buraksen01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar most wanted ve 1 kaç yarış oyununda ben düz oturmama rağmen telefonda düz acida birde arabalar durmadan sola çekiyor ve telefonu 180 derece dondurdugumde zar zor ortaya geçiyor oda zar zor neden böyle? yardım yorum lütfen :((((

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
arkadaşlar most wanted ve 1 kaç yarış oyununda ben düz oturmama rağmen telefonda düz acida birde arabalar durmadan sola çekiyor ve telefonu 180 derece dondurdugumde zar zor ortaya geçiyor oda zar zor neden böyle? yardım yorum lütfen :((((

Sensörleri bozulmuştur. Garantiye yolla.

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
uygulamayı apk olarakmı kurdunuz yani internetten ücretsiz mi indirdiniz

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
uygulamayı apk olarakmı kurdunuz yani internetten ücretsiz mi indirdiniz

Şimdiye kadar telefona cok rom attım haliyle resetledimde. Oyun yedeklemesini falan almakla uğraşmadığımdan internetten ücretsiz indirdim şimdiye kadar hiç bir sorun cıkmadı. Oyundan olucağını sanmıyorum sanırım telefonun algılama sensörlerinde bir problem var.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Tabi bunu anlamak için diğer araba yarış oyunlarında da aynı hatayı alıyormu diye denemesi lazım.

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Ayarlar/Genel/Hareketler Sora en aşağıda hareket semsoru ayarını telefonu düz bir zemine koyarak ayarla ve sabitle
ben onu kurcalarken düz zemin değilde elimde oynarken kurcalamıştım döndürme calısmıyordu anlattığım sekilde yapınca düzeldi denermisin?