OxyGEN
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 20
Bence iyi olur. Kuzenin arkadaşı 2. el 4 almış. Bozulmuş garantiye yollamış. Adamlar 0 yollamışlarŞans
Teşvik ediyorsun bre![]()
Ahaha yok teşvik

Bence iyi olur. Kuzenin arkadaşı 2. el 4 almış. Bozulmuş garantiye yollamış. Adamlar 0 yollamışlarŞans
Teşvik ediyorsun bre![]()
Gerek yok JB yapmaya. Lem sen hem derslerini düşün karnede hile de yapamazsın![]()
Tamam orayı biliyorum fakat siz olsanız ne alırdınız, benim istediğim cevap, ya "G2" ya "Nexus 5" demeniz.Hangisini almalıyım?
Arkadaslar bugünlerde ilk fırsatta telefonumu kitkata guncelleyecegim inşallah.
Tecrubelerinize dayanarak nasıl guncelleyim telefonu? Mesela evvela fabrika ayarlarina mi döndürüp telefonu, ondan sonra mi guncelleyim? Vs... Tavsiyeleriniz ne olur?
(Bu arada hard reset ne demek?)
Kesinlikle fabrika ayarlarına döndürüp güncelle. Temiz sistemi yükseltmek daha yararlı. Birde bir yerde okumuştum, güncelledikten sonra hatalar falan olursa Pc Suiti ile hataları düzelt.
Şöyle söyliyim ben daha bu güne kadar bu telefonu kullanıpta bırak bataryayı hiç bir konuda s4 daha iyi diyen görmedim. Bataryadan şikayet eden kişiler s4 daha uzun gittiği için değil 3000 mah pilin çabuk bittiğini düşündükleri için şikayet ediyorlar.
Ya kardeş birşey derdimde neyse sizi sayıyla mı yolluyorlar günde 2-3 kere şarj nedir la hakaret sayarım bunu G2 ' me bence bilmediğin konular hakkında konuşma kulaktan dolma bilgilerle gelip burda ortalık karıştırma kullanıyor olsaydın yazardın zaten kullanmıyorsun o yuzden yorum yapma bence objektif olun az!peki ne kadar gidiyor şarjı, bazıları günde iki-üç kere şarj ettiklerinden bahsediyor herhalde sorun onlarda..
Ya kardeş birşey derdimde neyse sizi sayıyla mı yolluyorlar günde 2-3 kere şarj nedir la hakaret sayarım bunu G2 ' me bence bilmediğin konular hakkında konuşma kulaktan dolma bilgilerle gelip burda ortalık karıştırma kullanıyor olsaydın yazardın zaten kullanmıyorsun o yuzden yorum yapma bence objektif olun az!
Evet gene ben gene ikilem. Benden sıkıldınız sanırım ama çok kararsızım, hoş görün.Z1 Compact mı G2 mi?
güncelleme sonrası telefonda sürekli donmalar mevcut ve sizde de var mı bu durum ve bildirim ikonları beyaz onları farklı renk yapamazmıyız ?
Abi sonra bu ülke niye gelişmiyor insanlar at gözlüklerini çıkarmıyor ki birşey tutturmuşlar gidiyorlar her konuda böyle ezber bozan birşey çıktığında ise karalama çalışmalarına ortalık karıştırmaya başlıyorlar :/Su telefonu gacur Gucur oynayanlar telefonla ne yapıyor? O telefon abi farklı şeyler denemeyin (!) günde 2-3 kere şarj eden telefonda neler yapıyor? Ne izliyor veya ne oynuyor. Kulaktan dolma bilgilerle gelip burda sacmalamayin. Bu telefonun sadece sarzi iyi değil. Herşeyi çok çok iyi. Yeni çıkan oppo'nun telefonu haricinde amiral gemileriyle ayni donanım ve performansa sahip ve yari fiyatına neredeyse. Artik çamur atmayı bırakın.
[MENTION=397389]Sucrofe[/MENTION] g2 almada ne alırsan al arkadaşım benden sana tavsiye. Git nexus 5 al ne biliyim. Eğer imkanın varsa 1 saat kullan g2 yi. İçine knock diye bir yazılım koymuşlar birde 3000 mah pil. Kaldıki bir süre kullandıktan sonra pilinin daha çabuk bittiğini herkes biliyor. Arka planda firmanın yazılımları habire çalışıyor. Heleki gps altyapısını kullanan programları yoğun kullanıyorsan ( foursquare ) gibi. Bu süre dahada azalacaktır. Diz boyundan düşürdü arkadaşım ekran gitti. Birde dokunmatiğide gitti işin ilginç yani. 450 Tl masraf çıkardılar. Bu telefon fiyatına göre iyi olabilir. Fakat çok ahım şahım bir telefon değil. Özelliklede kasası bu şekilde olduğu için. Kamera netleme sorununu söylemiyorum bile.![]()
Abi sonra bu ülke niye gelişmiyor insanlar at gözlüklerini çıkarmıyor ki birşey tutturmuşlar gidiyorlar her konuda böyle ezber bozan birşey çıktığında ise karalama çalışmalarına ortalık karıştırmaya başlıyorlar :/
Ahahahahahahabu kulübe bir bak pil performansıyla ilgili düzinelerce fotoğraf yayınladık. Biraz öğrenmiş olursun pil performansini.
GPS her telefonda sarzi ayni harcar. Çünkü sürekli senkronizasyon yapılır.
Diz boyundan farklı telefonları düşünelim. Şanslı olmayan her insanin telefonu ayni şekilde hasar görecektir.
Kasasına gelince yekpare vidasiz bir kasa. Ve plastik. Eğer telefonu eğip bukersen ses gelir. Çünkü plastik. Ama telefonu eğip bukunce ne yapıyorsun onu bilemeyecegim (!)
@Sucrofe g2 almada ne alırsan al arkadaşım benden sana tavsiye. Git nexus 5 al ne biliyim. Eğer imkanın varsa 1 saat kullan g2 yi. İçine knock diye bir yazılım koymuşlar birde 3000 mah pil. Kaldıki bir süre kullandıktan sonra pilinin daha çabuk bittiğini herkes biliyor. Arka planda firmanın yazılımları habire çalışıyor. Heleki gps altyapısını kullanan programları yoğun kullanıyorsan ( foursquare ) gibi. Bu süre dahada azalacaktır. Diz boyundan düşürdü arkadaşım ekran gitti. Birde dokunmatiğide gitti işin ilginç yani. 450 Tl masraf çıkardılar. Bu telefon fiyatına göre iyi olabilir. Fakat çok ahım şahım bir telefon değil. Özelliklede kasası bu şekilde olduğu için. Kamera netleme sorununu söylemiyorum bile.![]()
Yok ya ne eğip bükmesi, Titriyor kardeş masasda. Vidyosunu çeker atarım bak pazartesi. Ne gördümse onu söylerim ben. Eksik fazla olmaz. Android cephesinde alınacak tek telefon nexus 5 dir. Gerisi damacana plastiği![]()
[MENTION=397389]Sucrofe[/MENTION] g2 almada ne alırsan al arkadaşım benden sana tavsiye. Git nexus 5 al ne biliyim. Eğer imkanın varsa 1 saat kullan g2 yi. İçine knock diye bir yazılım koymuşlar birde 3000 mah pil. Kaldıki bir süre kullandıktan sonra pilinin daha çabuk bittiğini herkes biliyor. Arka planda firmanın yazılımları habire çalışıyor. Heleki gps altyapısını kullanan programları yoğun kullanıyorsan ( foursquare ) gibi. Bu süre dahada azalacaktır. Diz boyundan düşürdü arkadaşım ekran gitti. Birde dokunmatiğide gitti işin ilginç yani. 450 Tl masraf çıkardılar. Bu telefon fiyatına göre iyi olabilir. Fakat çok ahım şahım bir telefon değil. Özelliklede kasası bu şekilde olduğu için. Kamera netleme sorununu söylemiyorum bile.![]()
Evet kasası. Yoğurdum ekşi demez kardeş kimse. Sana şimdi o şahin gibi geliyorMasada titriyormu? Yapma allah aşkına. 6 aydır kullanıyorum bir kez titremedi. Neden nexus? Güncelleme dışında bir ekstrasi varmı?