![]()
Telefon güncel mi bakmak istiyorum ama pc suiti guncelememi istiyor. Bende guncelle.diyorum bu ekran cikiyor. Ne yapmaliyim ?![]()
Güncelle. Yok uğraşamam dersen wi-fi ile denetle
Güncelle. Yok uğraşamam dersen wi-fi ile denetle
bnmki pro?Sanırım ücretsiz diyeProsunda varmı bilmem
![]()
Guncelle diyorum gönderdigim ekran cikiyor guncellemiyor
Wifi la nasil denetliyoruz
bnmki pro?
Arkadaslar acil.bir.sorunum var yardim bekliyorum... yatmak icin telefonu yanima koydum su icmistim.suyu masaya koyarken telefonumun.ustune cok az birsey du deydibir hisimla aldim.telefonu sildim falan ama telefon suan.kulaklik.modunda kaldi.kulaklik takiyorum cikiyor sonra kendi.kendine.yine.kulaklik takili gosteriyor.ne.yapmam.lazim
((
Herkese merhaba.
nihayet telefonum servisten geldi.açılmamış kutulu yeni telefon göndermişler.servis raporunda sarı lekeler için Lcd bozuk notunu gördüm.umarım bu güzel ekranın kronik sorunu değildir bu olay.önceki telefonun seri no 310k iken yeni gelen cihazın seri nosu 404k ile başlıyor umarım yeni üretilen cihazlar sorunsuzdur
g2mi son bir haftadır ne kılıf nede ekran koruyucu olarak kullanıyorum hepsini söküp attım çılgınlık yapıyorum anahtar olan cebime g2yi direk öyle koyuyorum gorilla glass 3 var dediler çizilmez dediler hadi bakalım
Bende koruyucusuz kullanıyorum böyle ekran çok daha güzel fakat benden tavsiye gorilla glass diye baştan savma kullanmayın çizilebiliyor![]()
çizilsin hocam teknogarantili cihaz hatta bilerek yapıyorum g3 almak için teknogarantili cihaz servise gittiğinde servis ilk yüzde 80 hediye çeki öneriyor kabul etmezsen ücretsiz değişiyor yada tamir hakkını kullanıyosun cihazın fiyatı yaza kadar iyice düşer yüzde80i fatura fiyatından hesaplıyolar g2yi yaza 1300e saysalar en fazla g3te g2 gibi fiyat performansında çıkacağı için karlı sayılırım üste bi dünya para bayılmıycam iyi taktik
Arkadaslar neden.jimse bana.cevap vermedikibu tapatalk simgesi sag enaltta nasi oluyor
Bazen sorun oluyor programda.
Güncelleme merkezi > Uygulama veya Yazılım ile
Ben onu kastetmiyorum mesela ben en son pc suite den guncelledigimde 10b den 10 c ye gecmisti baya oldu simdi 20 lerden bahsediyorsunuz. Bilmem anlatabildimmi
O
Valla bu başlık altında bile var ve yine sdn forumda başka bir başlık var bu konu ile ilgiliMerak ettim o kullanıcıları![]()
para yetmezse buda teknogarantili bunuda veririm atarim yere kirarim yollarim zaten satamadim![]()
![]()
Valla bu başlık altında bile var ve yine sdn forumda başka bir başlık var bu konu ile ilgili