LG G2 Kullanıcıları Kulübü

DRS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herhalde 😀 aman gelmesin istemem zaten 😉

Salih00

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ureteset.jpg

Telefon güncel mi bakmak istiyorum ama pc suiti guncelememi istiyor. Bende guncelle.diyorum bu ekran cikiyor. Ne yapmaliyim ? (:

conqueror42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
I
yga8y4ym.jpg

Bu nedir guncellemeden sonra hep orada. Sarj sikintisi basladi telde resme nette dolasirken.bile dakikada bir dusuyor. Tekrardn guncelleme nasil atarim

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar lutfen yardım edin, Gmd Auto Hide key ile sanal tusları gizlediğimde Hava durumunda problem çıkıyor. 'Widget yuklenırken sorun oluştu' Yazıyor ve hava durumunu açmaya çalıştıgımda bu video oynatılamıyor diyor. Çok saçma bir sorun bana yardım edebilecek varmı ?

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar acil.bir.sorunum var yardim bekliyorum... yatmak icin telefonu yanima koydum su icmistim.suyu masaya koyarken telefonumun.ustune cok az birsey du deydi :( bir hisimla aldim.telefonu sildim falan ama telefon suan.kulaklik.modunda kaldi.kulaklik takiyorum cikiyor sonra kendi.kendine.yine.kulaklik takili gosteriyor.ne.yapmam.lazim :(((

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar acil.bir.sorunum var yardim bekliyorum... yatmak icin telefonu yanima koydum su icmistim.suyu masaya koyarken telefonumun.ustune cok az birsey du deydi :( bir hisimla aldim.telefonu sildim falan ama telefon suan.kulaklik.modunda kaldi.kulaklik takiyorum cikiyor sonra kendi.kendine.yine.kulaklik takili gosteriyor.ne.yapmam.lazim :(((

Telefonu kapatın pirince koyun sabaha alın.

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tamamdir kardes denicem simdi cikti o moddan normal calisiyor

bLack3ds

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herkese merhaba.
nihayet telefonum servisten geldi.açılmamış kutulu yeni telefon göndermişler.servis raporunda sarı lekeler için Lcd bozuk notunu gördüm.umarım bu güzel ekranın kronik sorunu değildir bu olay.önceki telefonun seri no 310k iken yeni gelen cihazın seri nosu 404k ile başlıyor umarım yeni üretilen cihazlar sorunsuzdur

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Herkese merhaba.
nihayet telefonum servisten geldi.açılmamış kutulu yeni telefon göndermişler.servis raporunda sarı lekeler için Lcd bozuk notunu gördüm.umarım bu güzel ekranın kronik sorunu değildir bu olay.önceki telefonun seri no 310k iken yeni gelen cihazın seri nosu 404k ile başlıyor umarım yeni üretilen cihazlar sorunsuzdur

hayırlı olsun güle güle kullan

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
g2mi son bir haftadır ne kılıf nede ekran koruyucu olarak kullanıyorum hepsini söküp attım çılgınlık yapıyorum anahtar olan cebime g2yi direk öyle koyuyorum gorilla glass 3 var dediler çizilmez dediler hadi bakalım

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
g2mi son bir haftadır ne kılıf nede ekran koruyucu olarak kullanıyorum hepsini söküp attım çılgınlık yapıyorum anahtar olan cebime g2yi direk öyle koyuyorum gorilla glass 3 var dediler çizilmez dediler hadi bakalım

Bende koruyucusuz kullanıyorum böyle ekran çok daha güzel fakat benden tavsiye gorilla glass diye baştan savma kullanmayın çizilebiliyor :)

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Bende koruyucusuz kullanıyorum böyle ekran çok daha güzel fakat benden tavsiye gorilla glass diye baştan savma kullanmayın çizilebiliyor :)

çizilsin hocam teknogarantili cihaz hatta bilerek yapıyorum g3 almak için teknogarantili cihaz servise gittiğinde servis ilk yüzde 80 hediye çeki öneriyor kabul etmezsen ücretsiz değişiyor yada tamir hakkını kullanıyosun cihazın fiyatı yaza kadar iyice düşer yüzde80i fatura fiyatından hesaplıyolar g2yi yaza 1300e saysalar en fazla g3te g2 gibi fiyat performansında çıkacağı için karlı sayılırım üste bi dünya para bayılmıycam iyi taktik

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
çizilsin hocam teknogarantili cihaz hatta bilerek yapıyorum g3 almak için teknogarantili cihaz servise gittiğinde servis ilk yüzde 80 hediye çeki öneriyor kabul etmezsen ücretsiz değişiyor yada tamir hakkını kullanıyosun cihazın fiyatı yaza kadar iyice düşer yüzde80i fatura fiyatından hesaplıyolar g2yi yaza 1300e saysalar en fazla g3te g2 gibi fiyat performansında çıkacağı için karlı sayılırım üste bi dünya para bayılmıycam iyi taktik

:D iyiymiş. Umarım g3te Max 1800e falan çıkar.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
nu6u9y9a.jpg
para yetmezse buda teknogarantili bunuda veririm atarim yere kirarim yollarim zaten satamadim :)

Salih00

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bazen sorun oluyor programda.

Güncelleme merkezi > Uygulama veya Yazılım ile

Ben onu kastetmiyorum mesela ben en son pc suite den guncelledigimde 10b den 10 c ye gecmisti baya oldu simdi 20 lerden bahsediyorsunuz. Bilmem anlatabildimmi

O

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Valla bu başlık altında bile var ve yine sdn forumda başka bir başlık var bu konu ile ilgili

Şöyle söyliyim ben daha bu güne kadar bu telefonu kullanıpta bırak bataryayı hiç bir konuda s4 daha iyi diyen görmedim. Bataryadan şikayet eden kişiler s4 daha uzun gittiği için değil 3000 mah pilin çabuk bittiğini düşündükleri için şikayet ediyorlar.