LG G2 Kullanıcıları Kulübü

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şuan'a kadar jailbreak'a işim düşmedi. Aramadım bile. Şuan 4sde 3 4 tane uygulama mevcut, oyun vs yok zaten. Anlayacagınız Jailbreaklık bir olayım yok , yinede teşekkürler öneriniz için :)

DRS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tamam orayı biliyorum fakat siz olsanız ne alırdınız, benim istediğim cevap, ya "G2" ya "Nexus 5" demeniz. :) Hangisini almalıyım?

Ben G2 aldım ve telefonumdan çok memnunum. Babama nexus 4 aldık, almaz olaydik. Nexus 5 de aynı kalitedeyse yanından bile geçmem şahsen. Tamam güncelleme konusunda sıkıntısı yok ama kalite bakımından nexus, G2 nin yanından bile geçemez. Bu benim fikrim ☺

DRS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bugünlerde ilk fırsatta telefonumu kitkata guncelleyecegim inşallah.
Tecrubelerinize dayanarak nasıl guncelleyim telefonu? Mesela evvela fabrika ayarlarina mi döndürüp telefonu, ondan sonra mi guncelleyim? Vs... Tavsiyeleriniz ne olur?
(Bu arada hard reset ne demek?)

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Arkadaslar bugünlerde ilk fırsatta telefonumu kitkata guncelleyecegim inşallah.
Tecrubelerinize dayanarak nasıl guncelleyim telefonu? Mesela evvela fabrika ayarlarina mi döndürüp telefonu, ondan sonra mi guncelleyim? Vs... Tavsiyeleriniz ne olur?
(Bu arada hard reset ne demek?)

Kesinlikle fabrika ayarlarına döndürüp güncelle. Temiz sistemi yükseltmek daha yararlı. Birde bir yerde okumuştum, güncelledikten sonra hatalar falan olursa Pc Suiti ile hataları düzelt.

DRS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle fabrika ayarlarına döndürüp güncelle. Temiz sistemi yükseltmek daha yararlı. Birde bir yerde okumuştum, güncelledikten sonra hatalar falan olursa Pc Suiti ile hataları düzelt.

Eyvallah kardeşim teşekkür ederim.

ByMuammeR

Asistan
Reaksiyon puanı
1
güncelleme sonrası telefonda sürekli donmalar mevcut ve sizde de var mı bu durum ve bildirim ikonları beyaz onları farklı renk yapamazmıyız ?

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar allaha sukur guncelleme sonrasi hic sorun yasamadim.sorun yasayanlar neden.bu kadar sorun yasiyoar cozemedim.dogrusu

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Şöyle söyliyim ben daha bu güne kadar bu telefonu kullanıpta bırak bataryayı hiç bir konuda s4 daha iyi diyen görmedim. Bataryadan şikayet eden kişiler s4 daha uzun gittiği için değil 3000 mah pilin çabuk bittiğini düşündükleri için şikayet ediyorlar.

peki ne kadar gidiyor şarjı, bazıları günde iki-üç kere şarj ettiklerinden bahsediyor herhalde sorun onlarda..

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Beş buçuk saattir açık telefon. Üç saat ekran süresi. Bu beş buçuk saatin 4 saati Wifi açık. Ekran yüzde 50 parlaklık. Ve yüzde 60 şarjım var.
Ya bi sıkıntı var onların telefonda yada gps mobil veri açıkken asphalt 8 falan oynuyolar sürekli :D

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu telefonun tek artısı sanırım bataryası. Yoksa arkadaşın cihazı az kullanim dedim gacur gucur heryeri oynuyor yahu. :bored:

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
peki ne kadar gidiyor şarjı, bazıları günde iki-üç kere şarj ettiklerinden bahsediyor herhalde sorun onlarda..
Ya kardeş birşey derdimde neyse sizi sayıyla mı yolluyorlar günde 2-3 kere şarj nedir la hakaret sayarım bunu G2 ' me bence bilmediğin konular hakkında konuşma kulaktan dolma bilgilerle gelip burda ortalık karıştırma kullanıyor olsaydın yazardın zaten kullanmıyorsun o yuzden yorum yapma bence objektif olun az!

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Su telefonu gacur Gucur oynayanlar telefonla ne yapıyor? O telefon abi farklı şeyler denemeyin (!) günde 2-3 kere şarj eden telefonda neler yapıyor? Ne izliyor veya ne oynuyor. Kulaktan dolma bilgilerle gelip burda sacmalamayin. Bu telefonun sadece sarzi iyi değil. Herşeyi çok çok iyi. Yeni çıkan oppo'nun telefonu haricinde amiral gemileriyle ayni donanım ve performansa sahip ve yari fiyatına neredeyse. Artik çamur atmayı bırakın.

DRS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya kardeş birşey derdimde neyse sizi sayıyla mı yolluyorlar günde 2-3 kere şarj nedir la hakaret sayarım bunu G2 ' me bence bilmediğin konular hakkında konuşma kulaktan dolma bilgilerle gelip burda ortalık karıştırma kullanıyor olsaydın yazardın zaten kullanmıyorsun o yuzden yorum yapma bence objektif olun az!

Hay ağzına sağlık gardaşım ☺dediğin gibi hem kullanıcısı degiller hem de burada ortalığı karıştırıyorlar

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
güncelleme sonrası telefonda sürekli donmalar mevcut ve sizde de var mı bu durum ve bildirim ikonları beyaz onları farklı renk yapamazmıyız ?

Rootla farklı renk yapabiliyorsun :) ben demedim her renk oluyor. Canın ne istiyorsa :)

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=397389]Sucrofe[/MENTION] g2 almada ne alırsan al arkadaşım benden sana tavsiye. Git nexus 5 al ne biliyim. Eğer imkanın varsa 1 saat kullan g2 yi. İçine knock diye bir yazılım koymuşlar birde 3000 mah pil. Kaldıki bir süre kullandıktan sonra pilinin daha çabuk bittiğini herkes biliyor. Arka planda firmanın yazılımları habire çalışıyor. Heleki gps altyapısını kullanan programları yoğun kullanıyorsan ( foursquare ) gibi. Bu süre dahada azalacaktır. Diz boyundan düşürdü arkadaşım ekran gitti. Birde dokunmatiğide gitti işin ilginç yani. 450 Tl masraf çıkardılar. Bu telefon fiyatına göre iyi olabilir. Fakat çok ahım şahım bir telefon değil. Özelliklede kasası bu şekilde olduğu için. Kamera netleme sorununu söylemiyorum bile. ;)

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Su telefonu gacur Gucur oynayanlar telefonla ne yapıyor? O telefon abi farklı şeyler denemeyin (!) günde 2-3 kere şarj eden telefonda neler yapıyor? Ne izliyor veya ne oynuyor. Kulaktan dolma bilgilerle gelip burda sacmalamayin. Bu telefonun sadece sarzi iyi değil. Herşeyi çok çok iyi. Yeni çıkan oppo'nun telefonu haricinde amiral gemileriyle ayni donanım ve performansa sahip ve yari fiyatına neredeyse. Artik çamur atmayı bırakın.
Abi sonra bu ülke niye gelişmiyor insanlar at gözlüklerini çıkarmıyor ki birşey tutturmuşlar gidiyorlar her konuda böyle ezber bozan birşey çıktığında ise karalama çalışmalarına ortalık karıştırmaya başlıyorlar :/

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=397389]Sucrofe[/MENTION] g2 almada ne alırsan al arkadaşım benden sana tavsiye. Git nexus 5 al ne biliyim. Eğer imkanın varsa 1 saat kullan g2 yi. İçine knock diye bir yazılım koymuşlar birde 3000 mah pil. Kaldıki bir süre kullandıktan sonra pilinin daha çabuk bittiğini herkes biliyor. Arka planda firmanın yazılımları habire çalışıyor. Heleki gps altyapısını kullanan programları yoğun kullanıyorsan ( foursquare ) gibi. Bu süre dahada azalacaktır. Diz boyundan düşürdü arkadaşım ekran gitti. Birde dokunmatiğide gitti işin ilginç yani. 450 Tl masraf çıkardılar. Bu telefon fiyatına göre iyi olabilir. Fakat çok ahım şahım bir telefon değil. Özelliklede kasası bu şekilde olduğu için. Kamera netleme sorununu söylemiyorum bile. ;)

Ahahahahahaha :D bu kulübe bir bak pil performansıyla ilgili düzinelerce fotoğraf yayınladık. Biraz öğrenmiş olursun pil performansini.
GPS her telefonda sarzi ayni harcar. Çünkü sürekli senkronizasyon yapılır.
Diz boyundan farklı telefonları düşünelim. Şanslı olmayan her insanin telefonu ayni şekilde hasar görecektir.
Kasasına gelince yekpare vidasiz bir kasa. Ve plastik. Eğer telefonu eğip bukersen ses gelir. Çünkü plastik. Ama telefonu eğip bukunce ne yapıyorsun onu bilemeyecegim (!)

annttiigs

Profesör
Reaksiyon puanı
24
memleket troll dolu. filistinde telefonun kıymetini daha iyi anladım resmen. 58 saatte bir şarj ediyorum :) "sebep 3g olmaması".

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Abi sonra bu ülke niye gelişmiyor insanlar at gözlüklerini çıkarmıyor ki birşey tutturmuşlar gidiyorlar her konuda böyle ezber bozan birşey çıktığında ise karalama çalışmalarına ortalık karıştırmaya başlıyorlar :/

Ya boşversene. Almasın kimse G2yi. Daha fazla insana gerek yok. Çoluk çocukta gelmemiş olur bu kulübe ;)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bence bu çamur atanlar ya Samsung yada iPhone kullanıcısı :P marka takıntılı da olabilirler :(

gökalpsenyurt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Gunde 2-3 kere şarj nedir lo ? Sizin g2 lere 1500 mAh batarya mi koydular yoksa :) şaka gibi :)

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ahahahahahaha :D bu kulübe bir bak pil performansıyla ilgili düzinelerce fotoğraf yayınladık. Biraz öğrenmiş olursun pil performansini.
GPS her telefonda sarzi ayni harcar. Çünkü sürekli senkronizasyon yapılır.
Diz boyundan farklı telefonları düşünelim. Şanslı olmayan her insanin telefonu ayni şekilde hasar görecektir.
Kasasına gelince yekpare vidasiz bir kasa. Ve plastik. Eğer telefonu eğip bukersen ses gelir. Çünkü plastik. Ama telefonu eğip bukunce ne yapıyorsun onu bilemeyecegim (!)

Yok ya ne eğip bükmesi, Titriyor kardeş masasda. Vidyosunu çeker atarım bak pazartesi. Ne gördümse onu söylerim ben. Eksik fazla olmaz. Android cephesinde alınacak tek telefon nexus 5 dir. Gerisi damacana plastiği :D

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
@Sucrofe g2 almada ne alırsan al arkadaşım benden sana tavsiye. Git nexus 5 al ne biliyim. Eğer imkanın varsa 1 saat kullan g2 yi. İçine knock diye bir yazılım koymuşlar birde 3000 mah pil. Kaldıki bir süre kullandıktan sonra pilinin daha çabuk bittiğini herkes biliyor. Arka planda firmanın yazılımları habire çalışıyor. Heleki gps altyapısını kullanan programları yoğun kullanıyorsan ( foursquare ) gibi. Bu süre dahada azalacaktır. Diz boyundan düşürdü arkadaşım ekran gitti. Birde dokunmatiğide gitti işin ilginç yani. 450 Tl masraf çıkardılar. Bu telefon fiyatına göre iyi olabilir. Fakat çok ahım şahım bir telefon değil. Özelliklede kasası bu şekilde olduğu için. Kamera netleme sorununu söylemiyorum bile. ;)

Tavsiyen için teşekkürler.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Yok ya ne eğip bükmesi, Titriyor kardeş masasda. Vidyosunu çeker atarım bak pazartesi. Ne gördümse onu söylerim ben. Eksik fazla olmaz. Android cephesinde alınacak tek telefon nexus 5 dir. Gerisi damacana plastiği :D

Masada titriyormu? Yapma allah aşkına. 6 aydır kullanıyorum bir kez titremedi. Neden nexus? Güncelleme dışında bir ekstrasi varmı?

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Hahahahahahahaha abi nolur g2 almayın ya Allah aşkına g2 almayında şu arkadaşlar rahat etsin