LG G2 Kullanıcıları Kulübü

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Pil o zaman çok iyi. Neden herkes şikayet ediyor o zaman?

Husnu kuruntu bana gore bilmedikleri herseye bu cok sarj yiyor bu cok götürüyor yorumlar var genellikle bende nie hic bi problem yok 3 gun rahat kullaniyorum. Demekki siz daha telefonunuzu iyi taniyamiyorsunuz yada telde cok gereksiz seyler acik onlari kapadin

conqueror42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Husnu kuruntu bana gore bilmedikleri herseye bu cok sarj yiyor bu cok götürüyor yorumlar var genellikle bende nie hic bi problem yok 3 gun rahat kullaniyorum. Demekki siz daha telefonunuzu iyi taniyamiyorsunuz yada telde cok gereksiz seyler acik onlari kapadin

Kuruntu diosun ama yeni acimis telefonun nette dolasirken dakikada 1 dusmesi anormal geliyor bana asphalt 8 ve binkac haber okuma programi haric tel bos. Kitkattan sonra yari yariya sarj hizli biter oldu

conqueror42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kuruntu diosun ama yeni acimis telefonun nette dolasirken dakikada 1 dusmesi anormal geliyor bana asphalt 8 ve binkac haber okuma programi haric tel bos. Kitkattan sonra yari yariya sarj hizli biter oldu

Ilk yorumdan bu yoruma 4 dakikada yuzde 3 dustu. Tapatalk arti facebook parlaklik yuzde30

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
nasrettin hocanın bir sözü geldi aklıma..

etme cahille muhabbet küstürürsün ..... :D

allahım sen aklıma mukayyet ol, s3 ü övenleri bile gördüm, yine burada iyi, s4 ü övüyorlar :lol:

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
General Mobile Discovery Elite, LG G2'den kötü olduğu kanısına vardım ve galip LG G2. Şimdi Nexus 5 mi G2 mi ikilemindeyim. Eskiden G2 derdim fakat bu güncellemedeki sorunlar beni biraz soğuttu. Sizce G2 mi Nexus 5 mi?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
General Mobile Discovery Elite, LG G2'den kötü olduğu kanısına vardım ve galip LG G2. Şimdi Nexus 5 mi G2 mi ikilemindeyim. Eskiden G2 derdim fakat bu güncellemedeki sorunlar beni biraz soğuttu. Sizce G2 mi Nexus 5 mi?

Guncelleme konusunda nexus5. Bu sorunlar android de var. G2 ye has bir özellik değil :)

vetr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Almanya vodafono 20 b oldukca stabil ve sorunsuz..tavsiye edebileceginiz başka rom varmı..

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Guncelleme konusunda nexus5. Bu sorunlar android de var. G2 ye has bir özellik değil :)

Güncelleme konusunda tabi Nexus 5 ama tümleyen bakarsak G2 mi Nexus 5 mi? Mesela ben oyun oynarım ve Wi-Fi kullanırım sıklıkla. Nexus 5'in pili yetecek mi? Yani tüm avantaj bakımından Nexus 5 mi G2 mi?

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Güncelleme konusunda tabi Nexus 5 ama tümleyen bakarsak G2 mi Nexus 5 mi? Mesela ben oyun oynarım ve Wi-Fi kullanırım sıklıkla. Nexus 5'in pili yetecek mi? Yani tüm avantaj bakımından Nexus 5 mi G2 mi?

Güncelleme konusunda nexus. Fakat performans ve pil konusunda G2 :)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
İkisi de var bizim evde,hangisini ucuz bulursan onu al:)benim tercihim ucuz bulduğum olurdu ayrıten,güncelleme nexus>G2,pil :G2>nexus,ikisi de yazdığım hususlarda birbirine ezici üstün, öbür özellikler 3 asagı 5 yukarı aynı.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157

Valla bana gore.oyle.memnun olmayan satsin daha iyisini bulsun ozaman

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2

Bu soruyu gerçekten soruyormusun?

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Tamam orayı biliyorum fakat siz olsanız ne alırdınız, benim istediğim cevap, ya "G2" ya "Nexus 5" demeniz. :) Hangisini almalıyım?

Tabi ki G2. Ben 32 Gb aldım. Memnunum. 1.650 bin'e aldım. Şimdi 1,300 civarı :D G2 al güzel telefon.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selamınaleyküm arkadaşlar, 5 aydır kullandığım telefonda kitkat güncellemesi sonrası klavye de ara ara takılmalar başladı 1 2 sn sonra düzeliyor, klavye olarak swiftkey i kullanıyordum lg klavyesinde denedim onda da oldu, sizde güncelleme sonrası böyle bir sorun oldu mu ? arkadaki tuşlara basıp format attım, düzelmedi aksine takıntı yapınca sürekli klavyeyi açıp takılacağı vakti bekler hale geldim :) bugün lg teknik servisini aradım hidden menüden wcdma only factory reset yapmamı söylediler. onu yaptım şu an için bir takılmaya rastlamadım.

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
G2 Aldıgıma pisman değilim. Sanal tuslarıda gizledim sonunda ve ekran bayagı buyudu. G2den sonraki telefonum kesinlikle ios olucaktır. Android olarak G2 den vazgeçemem.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
G2 Aldıgıma pisman değilim. Sanal tuslarıda gizledim sonunda ve ekran bayagı buyudu. G2den sonraki telefonum kesinlikle ios olucaktır. Android olarak G2 den vazgeçemem.

Sanal tuşlar aldığımda gizleniyordu. Sonra foruma foto atayım diye yaptım gitti :D İOS güzel fakat ekran boyutu küçük. Ablamda 5s var kendisi şikayetçi. Android de her türlü yazılım bulunduğu için :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

Jailbreak siz ios düşünülemez ;) (illegal e suruklemiyorum bilginize :D )

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şuan iphone 4s mevcut. Personel arkadaşlarım vs iphone da kayıtlı. İş'im haricinde pek kullanmıyorum 4s'i. Dediğim gibi 4s'i satıp üzerine ekleyip 5s almayı düşünüyorum. Çift hat kullanıyorum.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Şuan iphone 4s mevcut. Personel arkadaşlarım vs iphone da kayıtlı. İş'im haricinde pek kullanmıyorum 4s'i. Dediğim gibi 4s'i satıp üzerine ekleyip 5s almayı düşünüyorum. Çift hat kullanıyorum.

Bence iyi olur. Kuzenin arkadaşı 2. el 4 almış. Bozulmuş garantiye yollamış. Adamlar 0 yollamışlar :D Şans :D
Jailbreak yapın demedim dikkat et bak :D

Teşvik ediyorsun bre :D