LG G2 Kullanıcıları Kulübü

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Keske paralel ithalat alipta su lg turkiye ekibine para kaptirmasaydim.adamlarin kimseyi salladiklari yok,hatta ben sunu soyluyorum onceki sayfalarda da yazdim,ben guncellemeyi nisan ayinda dahi beklemiyorum.cunku facebookta lg turkiye resmi.sayfasinda yayinladiklari.bi resim.vardi.guncellemeden duramayacaksiniz,nisan.ayinda cok yakinda diye.o resmi.bile kaldirmislar sayfadan

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Abi başka ROM kurun. Ne dert ne tasa. Gelsin KitKat bitsin sinirler :)

volgan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Güncelleme er geç gelir. Bu telefonu alırken de lg ye değil, satış rakamlarının yüksekliğine bakarak kullanıcıların çıkaracağı rom'lara güvendim. Fakat satış sonrası destek diye bir şey var, bundan sonraki güncellemelerde böyle bir durumun olmaması için lg 'nin twitter hesaplarına yönelik bir kampanya mı başlatalım illa :confused1: (her ne kadar problemli gözüken LG TR de olsa sonuçta burası da LG ye bağlı) Belki bundan sonraki (gelecekse) güncelleme/ler avrupa ile aynı zamanda gelir.

ßLaCkЯiDeЯ

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Keske paralel ithalat alipta su lg turkiye ekibine para kaptirmasaydim.adamlarin kimseyi salladiklari yok,hatta ben sunu soyluyorum onceki sayfalarda da yazdim,ben guncellemeyi nisan ayinda dahi beklemiyorum.cunku facebookta lg turkiye resmi.sayfasinda yayinladiklari.bi resim.vardi.guncellemeden duramayacaksiniz,nisan.ayinda cok yakinda diye.o resmi.bile kaldirmislar sayfadan

Sayfadan kaldırıldığı yok ama LG Türkiye sorunlu olduğu gerçeğini değiştirmiyor :huh: benim cihazda LG Pc Suite ile yazılım yükseltilebiliyor ama doğru dürüst 10c ile Kitkat karşılaştırmasını görmedim
http://www.facebook.com/photo.php?f...57042496.48801.172400649498497&type=1&theater

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ula muhtar gidince hemen kavga çıkarmışsınız. Root moot yok. Adam gibi kullanın telefonları. :P

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Temiz 20BTürkiye kitkat kurdum biraz rootsuz kullanıcam bakalım ne kadar dayanıcam:)

221BSHERLOCK

Dekan
Reaksiyon puanı
23
Lan bi gelmedi güncelleme, ne hallere soktu bizi bu LG.

Bırak müdahale etme ya! :P

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Acaba Nexus 6 mı alsam ne :) LG Türkiye ne kadar sorumsuz arkadaş ya 20 Nisan'ın Pazara denk geldiğini bilmiyorlar mı :) Bana S3 minim yeter inanmazsınız kime desem atıyon diyolar modern combat 3 falan sorunsuz oynatıyor s3 mini. bana inanan yok mu :D bu arada telefon alırsam nexus 6 yı beklicem lg türkiye çok sorumsuz nexus google ile anlaşmalı :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
beyler bu G2 402-403 serisinde 4.4 le mi geliyor ?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Buradan caner erkine, bilic'e ve kartal yürekli tüm futbolculara ve taraftara tesekkur edip saygıyla egiliyorum :P

Forumakoloji

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Buradan bu kadar yazacagımıza lg'nin facebook ve twitter hesaplarını spam olarak şikayet edelim arkadaşlar.

eniscan7

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fotoğrafınızı göremiyorum, umarım sıkıntı kalmamıştır :)

fotograf linki bozuk herhakde :)

QXANA3.png

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ben cihazı almanyadan aldım ve güncellemeler hızlı geliyor bu konuda içim çok rahat :thumbup1:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar benim arkdaşımda da lg g2 var onunki türkiye versiyonu onada güncelleme gelmemiş . aradık sorduk...bugün gelicek türkiye için dediler.ama hala gelmedi.büyük ihtimalle yarın gelir bence.

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Bluetooth açık kalma soruna çözüm bulabilen var mı. Birde 310k 311 k ne oluyor?

tugrul_27

Doçent
Reaksiyon puanı
116
Root candir gençler yukleyin flex 2.1 romu bakin keyfinize

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Arkadaşlar sakin olun. Ülkemizi asya kitasina koymuşlar. Resmi sitesinde. Büyük ihtimal asya ülkelerine dağıtılmaya başlayınca bize de gelecek.

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Ben sizi aldı biliyorum daha gelmemiş meğersem. Arkadaş xperia z falan alacak yakında z ile g2 denk mi yuh yani

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Ben sizi aldı biliyorum daha gelmemiş meğersem. Arkadaş xperia z falan alacak yakında z ile g2 denk mi yuh yani

Evet malesef haklısınız. Daha gelecek bakalım ne zaman olur orası muamma. Tam destek. Hep köstek. Prensipleri sanırım 😤