221BSHERLOCK
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 23
16gb dir telefonunuz, teknosadan aldigim 32 gb telefonumu guncellemis bulunmaktayim bugün pc suit ile
Hayır cihazım 32gb D802TR 311k modeli

16gb dir telefonunuz, teknosadan aldigim 32 gb telefonumu guncellemis bulunmaktayim bugün pc suit ile
Rica ederim, iyi haberlerinizi bekliyorum.
Benim elimdeki 310KHayır cihazım 32gb D802TR 311k modeli![]()
5 dk sonra güncelleme günü geliyor sonunda 4.4.2 ye kavuşuyoruz gün içinde gelir ota herhalde..![]()
5 dk sonra güncelleme günü geliyor sonunda 4.4.2 ye kavuşuyoruz gün içinde gelir ota herhalde..![]()
resim sıkıntılı sanırmŞuanki durum bu normalmi sizce.
![]()
tamamen sil.Ya bu Adaway kurdum host dosyasını değiştim. Sonra kaldırdım ama host dosyası aynı kaldı. Onu eskiye çevirmem lazım. İçini de açamıyorum nedense.
Güncelleme 32gb cihaza gelmedi.
Otayi bekliycem bu hafta.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
32gb Vatancomputer dan aldım
Tr cihazı Güncelleme yok dedi.
* Hatalarımızdan ders çıkardık, artık güncellemelerde problem olmayacak:mrgreen:
* 4.4 sürümü çıktı 4.3 ü es geçip erkenden direk 4.4 gelecek:thumbup:
*şubat ayında gelecek:yes:
*yılın ilk çeyreğinde gelir
*ilk çeyreğin sonuna doğru gelecek:turned:
*nisan ayında elinizdehmy:
*20 Nisan da kesin:bored:
*Biz 2014 deki 20 Nisan dememiştik:thumbdown:
Güncelleme kelimesine LG G2 telefonundan ulaşılamadı lütfen tekrar deneyiniz.Genclik hala guncellme yoksaat kac oldu yaa oooooo
)
Akışına bırakın gençler. Çok mu lazım. :mrgreen:
Şuanki durum bu normalmi sizce.
![]()
Benim cihazım 32Gb 311k modeli sanırım 1,2 gün beklemem gerek 310k modeli zaten güncellemeyi çoktan aldı.
Bekliycez napalım.
Bana cynogen mod 11 güncellemesi gelditakmayin kafaniza ya
custom ROM lar ne güne var
![]()
Ben rootlarım cihazı bişey olmaz ama aksilik olurda garantiye gitme vaadi tutar onun için normal romu bekliyorum yoksa yüklerim![]()