G2' im de dokunmatik sorunu var

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bugün ithalatcı firmayı aradım cihazımı iade etmek için, Önce cihazımın durumunu sordum, Cihazımın ellerinde olduğunu ve yarın gidip alabileceğimizi söylediler. Cihazı arkadaşım yarın gidip alıcak ve inceleyecek, eğer sorun devam ediyorsa cihazı direk ithalatcı firmaya iade edicek. Eğer etmiyorsa cihazı tarafıma kargolayarak bana göndericek. Ben detaylı bilgileri size aktarıcagım. Bana yardımcı olan bütün arkadaşlara sonsuz teşekkür ediyorum özellikle ''Bloother'', size.

Rica ederim. Umarım cihazınız tam anlamıyla onarılmıştır. Sonuçlarını merakla bekliyorum.

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar cihazımı istanbuldaki arkadaşım 1 2 gün incelemiş. Cihazımda bir sorun tespit edememiş. Cihazımın sıkıntısız çalıştığını söyledi. Telefonu bana kargo ile yollayacak. Bende gerekli incelemeleri , testleri yapıp size detaylı bir bilgi veririm.

nurullah7812

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar cihazımı istanbuldaki arkadaşım 1 2 gün incelemiş. Cihazımda bir sorun tespit edememiş. Cihazımın sıkıntısız çalıştığını söyledi. Telefonu bana kargo ile yollayacak. Bende gerekli incelemeleri , testleri yapıp size detaylı bir bilgi veririm.

MeraklA bekliyorum kardesim bendede iyice artti insallah duzelmiztir

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar cihaz bugün elime ulaştı. 4 5 Saattir kullanıyorum ve dokunmatikte herhangi bir sorun tespit edemedim. Yani takılma sorunu vs şuan yaşamadım, algılamayan yeri yok telefonun. Cihazı servise yollayacak arkadaşlar biran önce yollasınlar ve süreci takip etsinler. Benim cihazımın onarımının gecikme sebebi LG türkiyeden alınan dokunmatik ekranın firmaya geç kargolanması imiş. Bana bu sürekte eşlik eden , yardımcı olan herkese çok teşekkür ediyorum.

Paradoks1453

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle gaçmiş olsun usta ama sana bir kaç soru sormak istiyorum.
telefon toplamda kaç gün serviste kaldı kargoda falan geçen süreler hariç ham olarak kaç gün kalı yani serviste
Yazmışşından 1400 lira verdigim telefondan tiksinir duruma geldim diye okadar para verdigin telefonu neden iade hakkında varken iade etmedin ?
Gerçekten senin kararın ama konudaki yazıların tümünü okudum ben öfkeden deliye döndüm sen okadar para ver telefona ama iade edeme :S

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Paradoks kardeşim , Öncelikle ben Gümüşhane / Kelkitteyim. İstanbula dönmem henüz kesin değil. Ve ben istanbul da olmadığım için iade, vs işlemler ile uğraşıcak kimsem yok istanbulda. Eğer istanbulda olsaydım cihazımı kesinlikle iade edicektim. Ayrıca cihazımın kutusuna sorunumu vs anlatan bir not yazıp koydum. Not'a cihazımın iade veya değişimini istiyorum yazmıştım. Fakat sadece dokunmatik ekran değişimi yapılmış. Cihazımın dokunmatik ekranı fabrika hatalı olduğu için değişim yapmaları gerekiyordu. Ben ithalatcı firmayı her aramamda cihazımın değişimini istediğimi belirttim, fakat kaale almadılar. Açıkcası tüketici hakları hakem heyetine de başvurabilirdim, fakat malum şartlar yüzünden uğraşamadım. Telefonum serviste toplam 27 gün kaldı. Aslında tüketici haklarına başvursaydım kesinlikle haklı çıkacaktım. Fakat tüketici haklarının sonuç çıkarması vs bayağı uzun süre alıyor, diye duydum. Ayrıca cihazımı iade etseydim, taksit kalktığı için tekrar yeni bir telefon almam zorlaşıcaktı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bende telefonu aldıktan sadece 10 gün sonra telefonumda aynı sorun çıktı. garantiye yolladım sadece güncelleme yaptılar. ama sorun gitmedi. 2. kez gönderdim halen ses seda yok. değiştirmesini talep ettim. inşallah değiştirirler

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bu arada söylemeyi unuttum, dokunmatikteki geç algılama - ilk basış ta algılamama sorunu telefon ısındıgında meydana geliyor
sanırım o zaman yazılımdan, yeni bi sürüm yüklemeyi dene bence

lordmaxcake0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cihazı alalı 6 ay geçti bu zaman kadar hiç sıkıntım olmamıştı. Ta ki şu vakte kadar...
Bu dokunmatik algılamama bende de başlamış durumda örnek olarak yukardan aşağıya bildirim panelini çekiyorum dokunmatiği bırakmadığım halde bırakmış gibi kayıp geri yukarı çıkıyor.Kilit ekranında elimi dokunmatiğin üzerine koyup kaydırarak açmaya kalktığımda elimi dokunmatikten kaldırmadığım halde sanki kaldırmış gibi algılayıp takılma yapıyor. Ben telefonu servise yollamak istemiyorum. Açacaklar yapacaklar değeri düşecek ben alıp satan biri olduğumdan böyle birşey yapmayacağım. G2 kullanmamış birisinin bu hatayı anlaması güç o yüzden elden çıkaracağım. Bugün acenteye gelen bir müşterim talip oldu 1100 lira para vereceğini söyledi bende düşüneyim demiştim. İyi ki de demişim. Böyle bir sorun verdi şimdi elden çıkarıp, bir daha zarar etmemek amacıyla eski telefonum olan iphone 5s alacağım. Tamamen şans işi bu elektronik nerede ne zaman arıza vereceği belli olmuyor maalesef... Ama telefonu kötülemeyin kesinlikle LG nin hakkını vermek gerekiyor. 2014'ün çıkan amiral gemilerine kafa tutuyor 2013 de çıkmasına rağmen. G3 ü düşünemiyorum. Bu durum LG de olması iphone veyahut samsung,Htc gibi markalarda olmayacağı anlamına gelmiyor. Hepsinde olabilir. Diyeceğim o ki tamamen şans ...

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Cihazı alalı 6 ay geçti bu zaman kadar hiç sıkıntım olmamıştı. Ta ki şu vakte kadar...
Bu dokunmatik algılamama bende de başlamış durumda örnek olarak yukardan aşağıya bildirim panelini çekiyorum dokunmatiği bırakmadığım halde bırakmış gibi kayıp geri yukarı çıkıyor.Kilit ekranında elimi dokunmatiğin üzerine koyup kaydırarak açmaya kalktığımda elimi dokunmatikten kaldırmadığım halde sanki kaldırmış gibi algılayıp takılma yapıyor. Ben telefonu servise yollamak istemiyorum. Açacaklar yapacaklar değeri düşecek ben alıp satan biri olduğumdan böyle birşey yapmayacağım. G2 kullanmamış birisinin bu hatayı anlaması güç o yüzden elden çıkaracağım. Bugün acenteye gelen bir müşterim talip oldu 1100 lira para vereceğini söyledi bende düşüneyim demiştim. İyi ki de demişim. Böyle bir sorun verdi şimdi elden çıkarıp, bir daha zarar etmemek amacıyla eski telefonum olan iphone 5s alacağım. Tamamen şans işi bu elektronik nerede ne zaman arıza vereceği belli olmuyor maalesef... Ama telefonu kötülemeyin kesinlikle LG nin hakkını vermek gerekiyor. 2014'ün çıkan amiral gemilerine kafa tutuyor 2013 de çıkmasına rağmen. G3 ü düşünemiyorum. Bu durum LG de olması iphone veyahut samsung,Htc gibi markalarda olmayacağı anlamına gelmiyor. Hepsinde olabilir. Diyeceğim o ki tamamen şans ...

Sorunlu bir cihazı başkasına satmak ne kadar etik? Sana böyle bir şey yapılsa kıyametleri koparırdın emin ol, ya satarken telefonun sorununu söyle ya da servise ver yapsınlar öyle sat,bu davranışın hiç hoş değil.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu özellik açıksa kapatın.

egynaqen.jpg

lordmaxcake0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sorunlu bir cihazı başkasına satmak ne kadar etik? Sana böyle bir şey yapılsa kıyametleri koparırdın emin ol, ya satarken telefonun sorununu söyle ya da servise ver yapsınlar öyle sat,bu davranışın hiç hoş değil.

Sorunlu cihazda birşey olduğu yok hafif bir tutukluk ama hissetmez lg g2 kullanmamiş birisi ben alacak kişi denemeden etmeden satmam denesin memnun kalmazsa almasın zorla birşey satmıyorum...

lordmaxcake0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
G2' imde sorun aşırı ilerledi ve şu anda telefonu kullanamaz hale geldim. Bildiğin dokunmatik çalışmıyor artık. Yarın garantiye gidiyor bakalım neler olacak telefon kendinden soğuttu o derece kötü bi durum...

serkanki26

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekli dosyayı görüntüle 13035Arkadaşlar merhaba. LG G2 kullanıcısıyım. Yaklaşık 1 yıldır sorunsuz kullanıyorum. Quick Memo'dan sorunumu gösteren bir görüntü aldım. Gördüğünüz kırmızı alanların arasında kalan satırın dokunmatiği zaman zaman çalışmıyor. 10 gündür bu sorunu yaşıyorum. Düşürme, su dökülmesi gibi bir olay yaşamadım. Sorunun ne zaman ortaya çıkıp ne şekilde de normale döndüğü konusunda bir tespitim yok. Ekranın ve telefonun diğer fonksiyonlarında herhangi bir sorun yok. Sadece bu satırda sorun var. Root vb. olaylara çok uzağım. Sorunu yaşayan, çözen, çözüm için pratik bir fikri olan arkadaşımız varsa yardımcı olursa memnun olurum. Teşekkürler.
Not: Ekran koruyucudan kaynaklı olabileceği için çıkarttım ancak sorun devam ediyor. Sürüm 5.0.2Ekli dosyayı görüntüle 13035