G2' im de dokunmatik sorunu var

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce aldıgım G2 cihazımda aldıgım günden beri düzelmeyen , 1 2 dklık kullanım sonrası dokunmatikte algılamama , geç algılama , takılma sorunlarım var. 4 gün önce cihazımı garantiye yolladım. 2 gün sonra cihazım geldi ve yapılan işlem kısmında (YAZILIM GÜNCELLEME) yazıyordu. Fakat telefonu sadece fabrika ayarlarına döndürüp yollamışlar. Sorunum hala devam ediyor ve açıkcası şuan G2 den soğumuş vaziyetteyim. Benim bu telefonu kaç gün içinde iade etme - değişim hakkım var ? Sorunum 4.4 güncellemesi ile onarılabilirmi ? Sorunumun düzelmesi için servise değişim için yollasam tekrar yazılım güncellemesi yazıp yollarlarmı?. Lütfen bana yardımcı olun LG Türkiye desteğe 5 tane mesaj attım 1 ine bile geri dönüş yapılmadı. Şuan telefondan çok fena soğudum, Birşeyler yüklemek bile istemiyorum, 1400 TL verdiğim telefonu kullanmak bile istemiyorum, lütfen yardımcı olun. :crying:

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce aldıgım G2 cihazımda aldıgım günden beri düzelmeyen , 1 2 dklık kullanım sonrası dokunmatikte algılamama , geç algılama , takılma sorunlarım var. 4 gün önce cihazımı garantiye yolladım. 2 gün sonra cihazım geldi ve yapılan işlem kısmında (YAZILIM GÜNCELLEME) yazıyordu. Fakat telefonu sadece fabrika ayarlarına döndürüp yollamışlar. Sorunum hala devam ediyor ve açıkcası şuan G2 den soğumuş vaziyetteyim. Benim bu telefonu kaç gün içinde iade etme - değişim hakkım var ? Sorunum 4.4 güncellemesi ile onarılabilirmi ? Sorunumun düzelmesi için servise değişim için yollasam tekrar yazılım güncellemesi yazıp yollarlarmı?. Lütfen bana yardımcı olun LG Türkiye desteğe 5 tane mesaj attım 1 ine bile geri dönüş yapılmadı. Şuan telefondan çok fena soğudum, Birşeyler yüklemek bile istemiyorum, lütfen yardımcı olun. :crying:

Guncellemeyle bir ilgisi olacagini sanmiyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iphone harici cihaz alanların kronik sorunu. Daha çok gider gelirsin geçmiş olsun arkdaşım.

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Cok gecmis olsun,senin telefonunda nir problem var bence yazilimla duzelecek birsey degil gibi

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar Samsung kafasından kurtulmak için s4 en vazgeçip lg g2 aldım şuan çok fena durumdayım :(

ss1984

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iphone harici cihaz alanların kronik sorunu. Daha çok gider gelirsin geçmiş olsun arkdaşım.
Uzun zamandır forumu takip ediyorum. Her android veya ios konusunun altına yukarıdakine benzer yorum yapmayan adamları dövüyorlar galiba. Adam eline bir yerden üst düzey bir telefon geçirmiş sonra kendi evladı olsa bu kadar savunup reklamını yapmaya uğraşmaz yemin ediyorum.
Arkadaşım sorunun yazılımsal olduğunu sanıyorum. Bence çok geç olmadan değişim talebi ile birlikte garantiye gönder derim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben şuan istanbul dısındayım , mart'ın ortası gibi istanbula döneceğim o zaman telefonu Değişim talebiyle birlikte yollarım servise. O zamana kadar umarım 4.4 güncellemesi gelir ve güncellemeyle düzelir çünkü gerçekten şuan pişmanım lg g2 aldıgım için. :(

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben şuan istanbul dısındayım , mart'ın ortası gibi istanbula döneceğim o zaman telefonu Değişim talebiyle birlikte yollarım servise. O zamana kadar umarım 4.4 güncellemesi gelir ve güncellemeyle düzelir çünkü gerçekten şuan pişmanım lg g2 aldıgım için. :(

Cihazı aldığınız yere 1 hafta içinde götürdüğünüz takdirde geri alırlar. Aksi halde garantiye yollarlar. aynı sorundan 4 kez yollarsanız yine paranızı iade alırsınız.

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yardımınız için çok teşekkür ederim. Servise Karşı ödemeli yollarsam sıkıntı cıkarırlarmı? ben o kadar para vermek zorunda değilim cunku.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Garanti kapsamına gireceğinden para ödemezsiniz. 4 kez aynı sorundan gönderdiğinizde cihazınızı değişmek ya da paranızı iade etmek zorundalar.

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bloother , İlginiz için çok teşekkür ederim içimi rahatlattınız, 4 kez yollayacak gibi hissediyorum, çünkü 4 kez yapacakları tek şey, Yazılım güncelleme(FAB.AYAR. Sıfırlama) olacaktır.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Aynen öyle olacaktır. Bir de siz kendiniz yapın bunu. Bilgisayarınıza PC Suite kurup, telefonu bilgisayara bağlayın ve pc suite açıp "Yükseltme Hatalarını geri yükle" butonuna basın. Ve telefonun yazılımının yeniden yüklenmesini bekleyin. bu işlem uzun sürecektir. Ancak bu işlem telefonu fabrika ayarlarına sıfırlamayacak, TAMAMEN YENİDEN YAZILIM KURACAK. Belki yazılımsal ise bu şekilde düzelebilir.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ekjE5D.jpg

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tabi deneyeceğim. Telefonu ilk açtıgımda 37 mb lik bir yazılım güncellemesi vardı onu kurdum acaba onu kurduktan sonra olmuş olabilirmi ?

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu arada söylemeyi unuttum, dokunmatikteki geç algılama - ilk basış ta algılamama sorunu telefon ısındıgında meydana geliyor

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu arada söylemeyi unuttum, dokunmatikteki geç algılama - ilk basış ta algılamama sorunu telefon ısındıgında meydana geliyor

Telefon ısınmıyor ki dostum. En fazla RR3 oynarken ısında o da sadece kameranın etrafı. senin telefonda genel bir sıkıntı var sanırım donanım olarak.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Telefon ısınmıyor ki dostum. En fazla RR3 oynarken ısında o da sadece kameranın etrafı. senin telefonda genel bir sıkıntı var sanırım donanım olarak.

Arkadaşa çakmasını satmış olmasınlar ? Bu tür sorunlar çakma modellerde oluyor takılmalar donmalar ısınmalar, ayriyetten lg g2nin çakması cıktımı ?

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Arkadaşlar yaklaşık 2 hafta önce aldıgım G2 cihazımda aldıgım günden beri düzelmeyen , 1 2 dklık kullanım sonrası dokunmatikte algılamama , geç algılama , takılma sorunlarım var. 4 gün önce cihazımı garantiye yolladım. 2 gün sonra cihazım geldi ve yapılan işlem kısmında (YAZILIM GÜNCELLEME) yazıyordu. Fakat telefonu sadece fabrika ayarlarına döndürüp yollamışlar. Sorunum hala devam ediyor ve açıkcası şuan G2 den soğumuş vaziyetteyim. Benim bu telefonu kaç gün içinde iade etme - değişim hakkım var ? Sorunum 4.4 güncellemesi ile onarılabilirmi ? Sorunumun düzelmesi için servise değişim için yollasam tekrar yazılım güncellemesi yazıp yollarlarmı?. Lütfen bana yardımcı olun LG Türkiye desteğe 5 tane mesaj attım 1 ine bile geri dönüş yapılmadı. Şuan telefondan çok fena soğudum, Birşeyler yüklemek bile istemiyorum, 1400 TL verdiğim telefonu kullanmak bile istemiyorum, lütfen yardımcı olun. :crying:
bence iade et bi şekilde almazlarsa tehdit et servisi tükcetici mahkemesine başvuracam de illa aldır telefonun yazılım ile alakası yok 4.4 le çözülmez dokunmatiginde sıkıntı var anlaşılan iade et başka g2 al yada s4 al bende s4 kullanıyorum bende sıkıntı yok bende lgg 2 ye geççektim ama vazgeçtim tamam g2 daha hızlı ama gerek yok s4 de yavaş bir telefon değil....

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşa çakmasını satmış olmasınlar ? Bu tür sorunlar çakma modellerde oluyor takılmalar donmalar ısınmalar, ayriyetten lg g2nin çakması cıktımı ?
çakmalar genelde iphone ların ve samsung s4 ,s3 note 3 gibi modellerde oluyor g2 nin yok..

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Launcher Filan Kullanmıyorsun Demi LG'nin Ham Halinde Yaşıyorsun Bu Gecikme Sorununu ?
Çünkün Bir Kaç Launcher Kurmuştum 1-2 Tanesinde Bu Senin Bahsettiğin Gecikme Oluyordu.!

İşin Açıkçası Benim Şansımdan Herhalde Ne Böyle Sorunlarla Karşılaştım Nede Kullanıcıların Bahsettiği Kriterlerle [Gıcırdıyor , Rehberi 0.004 Sn Geç Açıyor:) , Odaklanmayı 0.005 sn Geç Yapıyor Sarı Tonu 16.000.000'da 1 Ton fazla Veriyor Gibi] Karşılaştım :)

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
launcher vs kullanmıyorum fakat normal tarayıcıda gezerken , galeride vs heryerde karşıma çıkıyor bu sorun örn ; Uygulamalar klasörüne bastıgımda 3 4 basıştan sonra algılıyor ve basıyor , Oyunlarda bu sorun daha fazla oluyor sanırım ısınma daha fazla arttıgı için. Bu arada teknik serviste telefonumun sorunu (Dokunmatik Çalışmıyor) olarak yazılmış sanırım telefona baktılar dokunmatik çalışıyor format atıp yolladılar bana geri. Gerçekten güvenım kalmadı bu servise. Telefonum orjınal arkadaşlar çok bılındık bir internet sitesinden aldım. Hatta reklam yapmış gibi olmayayım, Yasemin allenin reklam klibinde oynadıgı bir internet sitesi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben lg'yi bu kadar batırmamalıyız diye düşünüyorum çünkü samsung s4 alanların çoğu sensör sorunundan dolayı servise göndermiştir (çevremdeki herkesin s4'ünde sorun vardı) Bu yüzden sanki sadece lg telefonlarda sorun çıkıyo gibi göstermeyelim insanlar cihazdan soğumasın harika bir cihaz :) Benim cihazımda şöyle bi yazılımsal sorun var: cihaz ilk aldığımda video çekiyordu 2 gün sonra video çekmediğini fark ettim servise verdim 1 hafta sonra cihazımı verdiler sorun yazılımsal dediler. Neyse cihaz video çekiyordu. 4-5 gün sonra yine video çekmediğini anladım. Bu sorunlar can sıkıcı ama maalesef coğu cihazda oluyo hele ki böyle yenilikçi cihazlarda olabiliyor. En azından sorunun donanımsal olmadığına seviniyorum. Ufak can sıkıcı hataları (video çekmeme gibi) olmasa tadından yenmeyecek bir cihaz.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
launcher vs kullanmıyorum fakat normal tarayıcıda gezerken , galeride vs heryerde karşıma çıkıyor bu sorun örn ; Uygulamalar klasörüne bastıgımda 3 4 basıştan sonra algılıyor ve basıyor , Oyunlarda bu sorun daha fazla oluyor sanırım ısınma daha fazla arttıgı için. Bu arada teknik serviste telefonumun sorunu (Dokunmatik Çalışmıyor) olarak yazılmış sanırım telefona baktılar dokunmatik çalışıyor format atıp yolladılar bana geri. Gerçekten güvenım kalmadı bu servise. Telefonum orjınal arkadaşlar çok bılındık bir internet sitesinden aldım. Hatta reklam yapmış gibi olmayayım, Yasemin allenin reklam klibinde oynadıgı bir internet sitesi.

Hocam internet sitelerine güven olmaz pek. Ne kadar güvenli deseniz de en güvenlisi, gidip mağazadan elinizle kontrol edip almanızdır. Size belli ki sorunlu cihaz satmışlar. Uğraşacaksınız baya. Geçmiş olsun.

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İstanbul'a döner dönmez cihazımı kutusuna koyacagım , internetten sorunumu güzelce yazıp , çıktı olarak kutuya koyup yollayacagım. Eğer tekrar formatlayıp yollarlarsa cihazımı suratlarına atacagım. Gerçekten kullanılmayacak duruma geliyor cihazım. Galaxy Y de bile böyle bir sorun olmazken benim g2'imin sorunlu olması gerçekten beni çıldırdıtıyor. Lanet olsun öyle siteye öyle ürüne.

taka51

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam internet sitelerine güven olmaz pek. Ne kadar güvenli deseniz de en güvenlisi, gidip mağazadan elinizle kontrol edip almanızdır. Size belli ki sorunlu cihaz satmışlar. Uğraşacaksınız baya. Geçmiş olsun.

Kesinlikle haklı bloo.ucuz aldık diye sevinirken bir bakmışız normal alacağımızdan daha fazlasına patlamış(uğraşma da işin cabası).

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
İstanbul'a döner dönmez cihazımı kutusuna koyacagım , internetten sorunumu güzelce yazıp , çıktı olarak kutuya koyup yollayacagım. Eğer tekrar formatlayıp yollarlarsa cihazımı suratlarına atacagım. Gerçekten kullanılmayacak duruma geliyor cihazım. Galaxy Y de bile böyle bir sorun olmazken benim g2'imin sorunlu olması gerçekten beni çıldırdıtıyor. Lanet olsun öyle siteye öyle ürüne.

Değiştirmedikleri takdirde Tüketici haklarına da başvuracağınızı belirtin.

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bu kadar dert etmenıze gerek yok cıhazda donanımsal arıza mevcut.
sızın hatanız degil haklısınız sınek de ufaktır ama mide bulandırır.
cihaz yetkili servis paralel ithalat ithalatcı fırma gibi hangi firma garantisi altında hangi firma sizi magdur bırakıyor ? bırde cıhazı nereden aldığınızı şikayet var.coma iletebilirsiniz

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cihazım İtlahalatçı firma garantili. Acaba bir lg servisine gidip Dokunmatik arızalı diye bir belge alabilirmiyim o belgeyle garantiye yollayabilirmiyim. Öyle bir imkan varmıdır hocam ? Telefonu elime alıyorum 1 2 dk sonra başlıyor algılamama 5 10 dk sonrada çok aşırı derecede ısınma mevcut. İnternette gezinemiyorum , aradıgım kişinin aramasını durduramıyorum , oyunları siz düşünün. Gerçekten 1350 tl verdim ucuzda değil. Pahalı olsun iyisi olsun dedim çünkü 1250 yede vardı. Şuan içim acıyor ya :(

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar yarın sorunu detaylı anlatan bır text hazırlayıp çıktı alarak cihazımı salı günü istanbula kargo ile yollayacagım. Isınma sorunu internet te 10 dk dolaştıktan sonra ortaya çıkıyor ve dokunmatik sorunu boy gösteriyor. Umarım servis sıkıntı çıkarmadan değişim yapar.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
İnşaallah güzel sonuçlar alırsın dostum.

oomernnuri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tam hatırlamıyorum tam adını ama ayarlarda bi özeliik vr 3 kere ard arda tıklayınca ekranı yakınlastırıyordu. o özellik acık oldugu zaman dokunmatik biraz gec calısıyo yani telefon 3 kere ard arda dokunma ihtimaline karsı kendini yavaslatıyor. ayarlarını gözden geçirmeni öneririm. telefonu 0 layınca da o ayar sabit kalıyor