LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Donanım olarak radyo olduğuna göre root veya başka ülkelerin romu ile olmuyorsa fix bir yazılım ile Lg'nin bu sınırlaması kaldırılabilir.Yeter ki bu işin pirleri istesin

Sanırım donanımda oynama yapılmış işte sorun burda. =) LG mesuliyet almamak için tamamen engellemiş. Bu konuda LG'yi suçlayamayız. Çünkü adamlar bize radyo yok diye satıyor zaten.. Siz de internetten görüp nasıl olsa radyo açarım diye alıyorsunuz. Ben alırken radyoyu açabildiğimi bilmiyordum mesela. Radyo olmasa da olur diyip de aldım. LG'nin suçu yok.

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
LG G Flex Türkiyede hayırlı olsun :D , fiyat belirlenmemiş daha :D

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Şimdi Bende Baktımda 309K benim Telefon

Root'lasam Radyo Açılırmı .. ?

RockSolid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Root lamaya yada harici yazılım kurmaya gerek yok spirit ul u indirin direk radyonuz olsun..

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
g2'nin yani daha doğrusu LG'nin sevmediğim bir özelliği; pc suite'e bağlıyken yedekleme işlemi yapmak istediğimde telefonu kapatıyor ve yedekleme işlemi boyunca telefon kapalı kalıyor başka bir ekranda. yaklaşık 12 dakika sürüyor işlem ve bence sinir bozucu bir şey

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
g2'nin yani daha doğrusu LG'nin sevmediğim bir özelliği; pc suite'e bağlıyken yedekleme işlemi yapmak istediğimde telefonu kapatıyor ve yedekleme işlemi boyunca telefon kapalı kalıyor başka bir ekranda. yaklaşık 12 dakika sürüyor işlem ve bence sinir bozucu bir şey

Bu daha sağlıklı yedek almasını sağlar yalnız.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bataryanın ve ekran kalitesinin bakış acısıyla ölçüldüğünü bilmiyordum!!!

IELENOR

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Bu radyo meselesi de ne Bende radyo zaten içinde vardı hiç bir şey kurmadım ve sıkıntısız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar 2 hafta once aldim g2yi hicbir problemim yok fakat bu 3 4 gundur bataryasi gozume carpmaya basladi ilk hafta mukemmel performans gosterdi sarj ediyordum 2 gun gidiyordu sabah 7de cikariyorum sarjdan mesela saat 10a kadar sarj %100 olurdu bu 3 4 gundur telefonu sarjdan cikariyorum 1.5 saat gecmeden % 5 sarj gidiyor internette gezerken oyun oynarken su gibi gidiyor subway surf u bilirsiniz telefonu ilk aldigim gun 45 dakikada %2sarj yiyen oyun 10dakikada %4yemeye basladi sizce telefona bir sey mo oldu

murat0671

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar wi fi çekmiyor aynı yerden aynı modem e discovery daha iyi bağlanıyor varmı ayarı falan şimdiden teşekkürler

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar wi fi çekmiyor aynı yerden aynı modem e discovery daha iyi bağlanıyor varmı ayarı falan şimdiden teşekkürler

Wifi çekmemesi çok ilginç bi durum. Daha önce de aynı mıydı sonradan mı oldu? Ve mesafeniz ne kadar?

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
16 GB BLACK ile bende sizlerleyim kısa süreliğine de olsa :)

tek sevemediğim şeyi zil sesleri :D

murat0671

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Wifi çekmemesi çok ilginç bi durum. Daha önce de aynı mıydı sonradan mı oldu? Ve mesafeniz ne kadar?

Mesafe yaklaşık 25 metre telefonlar yanyana aynı ağa bağlanıyoruz videolar discovery daha hızlı acıyı ben kalitesini düşürünce takılmadan izliyorum, hep böyleydi yeni karşılaştırma imkanın oldu

dogankasap

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Batarya sureleriniz ne kadar arkadaslar kullanimlarinizk paylasir misinoz benimki ilk aldigim zamanki gibi degil gun gectikce dusuyor su gibi gidiyor en ufak kullanimda

- - - Mesaj Güncellendi - - -

4 saattir wi fi acik ve tek yaptigim forumda dolasmak bide 5 dk traffic racer adli oyunu oynadim su an %61 ilk aldigim gun butun gun aktif kullandim cihazi actigimda %80di aksama %40a zor indirmistim gun gectikce dusuyor sanki

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg g2 elimden düştü okadar yüksekten düşmedi ama malesef ekran parçalandi çalışmıyor servis 650 istiyor ne anladık bu işten ah samsung ah ben galaxy s 5 bekliycem

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Benim hep aynı. Her gece şarj ediyorum. Bugün 7 buçuk saat kullanmışım. Geri kalanında wifi ve mobil veri açık. Toplam 18 saat batarya süresi. Ne artıyor ne azalıyor ilk günkü gibi.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Mesafe yaklaşık 25 metre telefonlar yanyana aynı ağa bağlanıyoruz videolar discovery daha hızlı acıyı ben kalitesini düşürünce takılmadan izliyorum, hep böyleydi yeni karşılaştırma imkanın oldu

25 metre çok uzak bir mesafe eğer açık alan değilse. Gmd wifi'de daha iyi diyenler oldu daha önce de ama hiç test etmedim ben.

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] arka plana duvar kagıdı olarak koyabilceğimiz fotoğraflar varmı hocam elinizde full hd gibi ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] arka plana duvar kagıdı olarak koyabilceğimiz fotoğraflar varmı hocam elinizde full hd gibi ?

Lg smart world'den Backgrounds HD uygulaması ve google play marketten Zedge uygulamasını tavsiye ederim. Elimde fotoğraf yok benim. Arka plandan sıkılırsam bu uygulamalardan değiştiriyorum.

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar şuana kadar gözlemlerimi aktarayım öncesinde cihaz 28 inde alınmış nakite çevrilmek üzere satılıktı fatura mevlası 1600 tl idi bende 1.100 tl canlıyı koydum aldım:) [ kapalı kutuydu ]
apple mi de sattım 2000 e 32 gb modeli olanı .
şuan gözlemlediğim kadarı ile günlük kullanım için birşey diyemem cünkü kutu acılımını ben yaptım batarya daha cok yeni tam rayına oturması lazım 3 5 defa doldur boşalt olması lazım ki kalibre edildikten sonra kendine gelebilme evresi olsun...

cihaz akıyor maşallahı var herhangi bir kasılma takılma göremedim
tek gerçek zil sesleri çok kötü :D
life's good diye diye bi hal olurken benim hayatım kötüye gider oldu :D

dokunmatık mevzu bambaska ya cok begendım gercekten sankı hıc dokundugunuzu hıssetmıyorsunuz
çok başarılı

fakat bi sorum olucak kullanan arkadaşlara tarayıcı olarak choreme mi kullanıyorsunuz kendi tarayıcısını mı ?

+ ve - leri ile belirtirlerse memnun kalırım.

sormak istediğiniz soru var buyrun sorun arkadaşlar alacak arkadaşlara belki örnek oluruz.

edit:ios kullanıcısı olarak büyük ekranlı iphone kullanır gibi hissettim bi an kendimi :D
stabilite hususunda.

ama simgeler iconlar felan çok kötü ya yapmacık geliyor :S Apple'ye göre.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
arkadaşlar şuana kadar gözlemlerimi aktarayım öncesinde cihaz 28 inde alınmış nakite çevrilmek üzere satılıktı fatura mevlası 1600 tl idi bende 1.100 tl canlıyı koydum aldım:) [ kapalı kutuydu ]
apple mi de sattım 2000 e 32 gb modeli olanı .
şuan gözlemlediğim kadarı ile günlük kullanım için birşey diyemem cünkü kutu acılımını ben yaptım batarya daha cok yeni tam rayına oturması lazım 3 5 defa doldur boşalt olması lazım ki kalibre edildikten sonra kendine gelebilme evresi olsun...

cihaz akıyor maşallahı var herhangi bir kasılma takılma göremedim
tek gerçek zil sesleri çok kötü :D
life's good diye diye bi hal olurken benim hayatım kötüye gider oldu :D

dokunmatık mevzu bambaska ya cok begendım gercekten sankı hıc dokundugunuzu hıssetmıyorsunuz
çok başarılı

fakat bi sorum olucak kullanan arkadaşlara tarayıcı olarak choreme mi kullanıyorsunuz kendi tarayıcısını mı ?

+ ve - leri ile belirtirlerse memnun kalırım.

sormak istediğiniz soru var buyrun sorun arkadaşlar alacak arkadaşlara belki örnek oluruz.

edit:ios kullanıcısı olarak büyük ekranlı iphone kullanır gibi hissettim bi an kendimi :D
stabilite hususunda.

ama simgeler iconlar felan çok kötü ya yapmacık geliyor :S Apple'ye göre.

Öncelikle hayırlı olsun dostum.
*Şarjı rahatlıkla 1 günü çıkarır. Hiç korkmana gerek yok. Tabi saatlerce oyun oynarsan yarım günü zor görürsün. :)
*Zil sesini değiştir hemen. Ben "Timeless" sesini kullanıyorum. Klasik seviyorum biraz. =))
*Dokunmatiğine ben de hayranım o yüzden ekrana film kaplamıyorum.
*Kendi tarayıcısı da, chrome da çok iyi ama ben Dolphin kullanıyorum çünkü o da çok iyi. =))
*Simgeler canını sıkmasın bir sürü tema mevcut. =) hatta iOS6'nın simgelerini kullanabilirsin istersen. =)

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
*Şarjı rahatlıkla 1 günü çıkarır. Hiç korkmana gerek yok. Tabi saatlerce oyun oynarsan yarım günü zor görürsün. :)
*Zil sesini değiştir hemen. Ben "Timeless" sesini kullanıyorum. Klasik seviyorum biraz. =))
*Kendi tarayıcısı da, chrome da çok iyi ama ben Dolphin kullanıyorum çünkü o da çok iyi. =))
*Simgeler canını sıkmasın bir sürü tema mevcut. =) hatta iOS6'nın simgelerini kullanabilirsin istersen. =)
sana şu kadarını söylim oyun muhabbeti hiç yoktur arada desem yeri
sosyal medyalar felan evde pc basında olmadıgım zamanlarda girip kontrol ederim 3g nin cihazlarımızdaki bataryalarını sömürdügünü bildigim için genelde wifi kullanırım pc basında isemde mobille pek işim olmaz
genelde bankacılık finansal islemler forum siteleri haber okumak sms ve skypla geçer zamanım bunlarda g2 ile mümkün :)

ikon mevzusuna gelince saldım çayıra mevlam kayıra artık :D

1 saatlik palstation remixi indirdim onu telefona attım dinleyip kulaklık performansınıda eklerim konuya :)

Suan mobildeyim yaklasik 7 8 dakika oldu kulak.ici.kukakliklari muazzam agri.sizi.yok sesler de cok net ve temiz.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Deneyimlerini paylaştığın için teşekkür ederim. Allah kaza bela vermesin inşaallah. =)

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bloother hocam kılıf olayini cok arsstirdim
Spigen alanlar kalinlastiryor diyor
Orjinal.quick window alanlar sadece goruntu.okdugunu. cihazi.korumadigini.soyluyorlar
Flip covrr tarzi.koruyan bi marka var ismi aklima gelemdi.ama.hem miknatisli acilma.riski.yok hemde orjinalle ayni neredeyse

Rica ederim elimden geldigi kadar artilari neyse eksilerinide gordukce yazarim babamin oglu degil ya.herkez bilsin kullananlardan iyi veya kotu dogrulari okusun

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Kesinlikle.
Kılıf ise 5-10 liraya şeffaf ya da renkli silikon kılıflar gayet iş görür vaziyette ve çok kabalaştırmıyor.
Orjinal quickwindow kılıf sadece yanlardan sarıyor ve köşelerden, üstlerden açık. Çok koruduğu söylenemez ancak quickwindow çok kullanışlı bi özellik. Bu yüzden gidip köşelerden saran çakma kılıf aldım. Hem quickwindow'u çalışıyor hem de köşelerden sarıyor. Daha kaba, cüzdan kılıf tarzı qw kılıflar da var. 25-40tl arası değişiyor.

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
arkadaşlar unutmayın ki yüklediğiniz her program sizin şarjınıza eksi olarak geliyor.çünkü hepsi ram harcıyor ve bazı programlar aşırı derecede kaynak harcıyor ve rami çok yoruyor.örnek veriyorum sanal basın diye bir haber uygulaması var bunu kurdum haber okumak için ama bir baktım ki 150-200 mb arası ram harcıyor ve buda bataryaya yansıyor.yani yüklediğiniz programlara da dikkat etmek lazım.lazım olmayan gereksiz programların telefonda bulunmasına da gerek yok.

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Aslında benim de ilk aldığımda niyetim ekranda herhangi bir koruyucu kullanmamaktı ama daha bir haftalıkken ekranda çizikler oluşmaya başlayınca mecbur kaldım. Anladım ki bana gorilla glass 3 değil 33 de olsa dayanmaz güzel kardeşim :)