LG G2 Kullanıcıları Kulübü

immortalsword

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Arkadaslar bu dizi atacagım telefona da calıstırmayabilir diye uyarı veriyor. ne yapııp atmam gerek? yada direk yapıstırayımmı çalıştırırmı

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar bu dizi atacagım telefona da calıstırmayabilir diye uyarı veriyor. ne yapııp atmam gerek? yada direk yapıstırayımmı çalıştırırmı

Dizi atacaksin deilmi? Calistirmayacagini sanmiyorum. Bircok formati destekliyor cunku G2

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Beyler soru , şimdi 3 GB Ramli telefon devirleri geliyor , android öyle birşey ki 10 GB ramde olsa bize kalan 800- max 1200 MB yer , şimdi LG G2 alınır mı bu şubat ayında 3 GB ramli telefonlar gelirken?

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Beyler soru , şimdi 3 GB Ramli telefon devirleri geliyor , android öyle birşey ki 10 GB ramde olsa bize kalan 800- max 1200 MB yer , şimdi LG G2 alınır mı bu şubat ayında 3 GB ramli telefonlar gelirken?

Bence alma. Cunku g3 yil sonuna dogru cikar diye dusunuyorum. Ama G2 her zaman alinir :)

alperd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler bende 10b nin yaninda TUR felan yazmiyor bunun sebebi nedir bilen var mi ?

scekim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar son 2 haftadır şebeke problemim olmaya başladı şebeke tamamen gidiyor hattım vodafone aradım vodafone u bulundugum bolgelerde sorun olmadıgını soyledı telefonumla ılgılı oldugunu dusunuyorum bu şebeke zımbırtısı yuzunden hatunumlada tartısmalar boy gosterıyor engin bilgilerinize ihtiyac duymaktayım :(

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
G pro 2 çıkacak büyük demezsen daha iyi cihaz. Tabi söylendiği gibi çıkarsa bakalım. O yüzden G pro 2 çıkınca inceleyin ve ona göre G2 ya da G pro 2 alın.
Beyler bende 10b nin yaninda TUR felan yazmiyor bunun sebebi nedir bilen var mi ?
Tam olarak ne yazdığını söylerseniz fikir verebiliriz.
O sorun genel olarak var. Hassasiyeti biraz düşük. Bunu da güncellemeyle hallederler bana göre.
Hassasiyet iyi ancak sensörden uzak durmalısınız.

Arkadaşlar son 2 haftadır şebeke problemim olmaya başladı şebeke tamamen gidiyor hattım vodafone aradım vodafone u bulundugum bolgelerde sorun olmadıgını soyledı telefonumla ılgılı oldugunu dusunuyorum bu şebeke zımbırtısı yuzunden hatunumlada tartısmalar boy gosterıyor engin bilgilerinize ihtiyac duymaktayım :(

Hattınızı çıkarıp kuru yumuşak bezle silip takın dikkatlice.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Açıkçası bu hat meselesi biraz garip. Daha önce kesik kartla kullanıyordum pek sıkıntı yoktu, internetten herkes sorun var sorun var diyince içim karardı. Gittim mikro sim çıkarttırdım yeni. Açıkçası kesik kart daha iyiydi. Şuanda da rahatsız edici sorun yok ama eski hali daha iyiydi. Kimisi de orjinal mikro sim kartla sorunum düzeldi diyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
466 muhtelemelen bir ülke kodudur. Siz sanırım internetten almışsınız. Farklı bir ülkenin yazılımı var içinde.

Astringent

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sormak istediğim başka bişeyse şarjı çok hızlı doluyor bence sizce de öyle mi acaba?

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
LG G2'nin orijinal kulaklığı yok, HTC One kulaklığı kullanıyorum. Konuşurken karşı taraf, sesin gelmiyor diyor :( yarın başka kulaklıkla deneyeceğim acaba kulaklıktan mı sorun yoksa telefondan mı diye bakacağım

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
LG G2'nin orijinal kulaklığı yok, HTC One kulaklığı kullanıyorum. Konuşurken karşı taraf, sesin gelmiyor diyor :( yarın başka kulaklıkla deneyeceğim acaba kulaklıktan mı sorun yoksa telefondan mı diye bakacağım

Her kulaklık uymayabilir hocam. Peki g2'nin orjinal kulaklığı neden yok?

petro24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Türkiye garantili yani 311 serili telefon alıp da radyoyu çalıştırabilen oldu mu arkadaşlar?Root,spirit,10f romu denemediğim yöntem kalmadı radyoyu çalıştıramadım..Radyoda sadece cızırtı var hiç bir frekansı bulmuyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Türkiye garantili yani 311 serili telefon alıp da radyoyu çalıştırabilen oldu mu arkadaşlar?Root,spirit,10f romu denemediğim yöntem kalmadı radyoyu çalıştıramadım..Radyoda sadece cızırtı var hiç bir frekansı bulmuyor.

O seride radyo iptal. Lg kökten halletmiş radyo işini.

petro24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani kullanamıyor muyuz hocam?Donanım var sonuçta?Garantili cihaz kullanmamızın mükafatı bu mu yani?Lg'den uzak dur diyen arkadaşları anlamaya başlıyorum😢

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yani kullanamıyor muyuz hocam?Donanım var sonuçta?Garantili cihaz kullanmamızın mükafatı bu mu yani?Lg'den uzak dur diyen arkadaşları anlamaya başlıyorum😢

Benimki 310k ben kullanabiliyorum. Fm radyo için aldıysanız geri verin ne diyebilirim ki =)

petro24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tabi ki fm radyo için almadım lphone 5'i satıp aldım.Ancak donanım aynı olmasına karşılık sadece 311 serisinde radyonun devre dışı bırakılması düşündürücü!

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yani kullanamıyor muyuz hocam?Donanım var sonuçta?Garantili cihaz kullanmamızın mükafatı bu mu yani?Lg'den uzak dur diyen arkadaşları anlamaya başlıyorum
kullanamıyorsunuz zaten radyo için telefon değiştirilmez diye düşünüyorum radyodan birşey olmaz

petro24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hep yurt dışı telefon aldım şimdiye kadar bu kez yurtiçi garantili aldım şansıma tüküreyim😃

RockSolid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sırf radyo için lg g2 aldıysanız g2 den uzak durun çünkü Siz bu performansı hak etmiyorsunuz..

RockSolid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bu arada g2 'nin çek netleştir modu 'nda kamera hareket mi ediyor bana mi öyle geldi..?

kamilsen

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O seride radyo iptal. Lg kökten halletmiş radyo işini.

Eğer Bloother kardeşimin söylediği kesin bir bilgi değilse o işte başka bir sorun vardır diye düşünüyorum. Ayrıca Petro arkadaşımıza da katılmıyor değilim. Evet belki hiç kullanılmıyor ama insan yine de 1500tl verdiği cihazda bir eksiklik olduğunu düşünmek istemiyor...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Tabi ki fm radyo için almadım lphone 5'i satıp aldım.Ancak donanım aynı olmasına karşılık sadece 311 serisinde radyonun devre dışı bırakılması düşündürücü!
Zaten normal şartlarda Türkiye cihazlarında radyo yoktu. LG bunu bilerek böyle üretmişti. Ama işin kurnazlığına soyunanlar hemen root ile radyoyu aktif ettiler. Bu da demekki LG'nin kulağına gitti ki yeni serilerde kökten iptal ettiler. Sonuçta burda yasal olmayan bir şey söz konusu.
Ve şunu da belirteyim. Almanya romu kullanıyorum, fm radyo var ama daha 1 kez açıp dinlemedim yani. Ve insanlar yanlarında sürekli kulaklık taşımak ve telefona takılı tutmak istemediğinden radyoyu kullanan kişi de çok az.
Diğer markların da bazı modellerinde de radyo yok.
Bu arada g2 'nin çek netleştir modu 'nda kamera hareket mi ediyor bana mi öyle geldi..?
OIS kamera var çünkü. OIS motoru çalışıyor telefonu hareket ettirdikçe.
Eğer Bloother kardeşimin söylediği kesin bir bilgi değilse o işte başka bir sorun vardır diye düşünüyorum. Ayrıca Petro arkadaşımıza da katılmıyor değilim. Evet belki hiç kullanılmıyor ama insan yine de 1500tl verdiği cihazda bir eksiklik olduğunu düşünmek istemiyor...
Kesin bilgi. 311k serilerinde ne yaparsanız yapın radyo çalışmıyor. Bu herkeste böyle. Ben erken aldım 310k serisinden almışım sonradan farketim. Sebebi de yukarıda dediğim gibi. LG radyoyu, vergi ücreti ödememek için kaldırdı. Bu özelliğin kaçak yollardan açılması demek LG'nin vergi kaçırması gibi görülebilir belki.
test için geldi :D test için gelenlerde kulaklık her zaman olmuyor

Hocam her kulaklığın mikrofonu çalışmayabilir. Bir de Note 3 kulaklığı deneyin derim. :)

petro24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Donanım olarak radyo olduğuna göre root veya başka ülkelerin romu ile olmuyorsa fix bir yazılım ile Lg'nin bu sınırlaması kaldırılabilir.Yeter ki bu işin pirleri istesin