A.canal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Arkadaşlar fotoğraflara veya uygulamalara sifre koyabileceğim bi program varmı ? Yada telefonun kendi böyle bir özelliği ?
Applock

Arkadaşlar fotoğraflara veya uygulamalara sifre koyabileceğim bi program varmı ? Yada telefonun kendi böyle bir özelliği ?
Arkadaslar bu dizi atacagım telefona da calıstırmayabilir diye uyarı veriyor. ne yapııp atmam gerek? yada direk yapıstırayımmı çalıştırırmı
Beyler soru , şimdi 3 GB Ramli telefon devirleri geliyor , android öyle birşey ki 10 GB ramde olsa bize kalan 800- max 1200 MB yer , şimdi LG G2 alınır mı bu şubat ayında 3 GB ramli telefonlar gelirken?
Cift tikla acip kapama olmamaya basladi![]()
G pro 2 çıkacak büyük demezsen daha iyi cihaz. Tabi söylendiği gibi çıkarsa bakalım. O yüzden G pro 2 çıkınca inceleyin ve ona göre G2 ya da G pro 2 alın.Beyler soru , şimdi 3 GB Ramli telefon devirleri geliyor , android öyle birşey ki 10 GB ramde olsa bize kalan 800- max 1200 MB yer , şimdi LG G2 alınır mı bu şubat ayında 3 GB ramli telefonlar gelirken?
Tam olarak ne yazdığını söylerseniz fikir verebiliriz.Beyler bende 10b nin yaninda TUR felan yazmiyor bunun sebebi nedir bilen var mi ?
Hassasiyet iyi ancak sensörden uzak durmalısınız.O sorun genel olarak var. Hassasiyeti biraz düşük. Bunu da güncellemeyle hallederler bana göre.
Arkadaşlar son 2 haftadır şebeke problemim olmaya başladı şebeke tamamen gidiyor hattım vodafone aradım vodafone u bulundugum bolgelerde sorun olmadıgını soyledı telefonumla ılgılı oldugunu dusunuyorum bu şebeke zımbırtısı yuzunden hatunumlada tartısmalar boy gosterıyor engin bilgilerinize ihtiyac duymaktayım![]()
LG G2'nin orijinal kulaklığı yok, HTC One kulaklığı kullanıyorum. Konuşurken karşı taraf, sesin gelmiyor diyoryarın başka kulaklıkla deneyeceğim acaba kulaklıktan mı sorun yoksa telefondan mı diye bakacağım
Türkiye garantili yani 311 serili telefon alıp da radyoyu çalıştırabilen oldu mu arkadaşlar?Root,spirit,10f romu denemediğim yöntem kalmadı radyoyu çalıştıramadım..Radyoda sadece cızırtı var hiç bir frekansı bulmuyor.
Yani kullanamıyor muyuz hocam?Donanım var sonuçta?Garantili cihaz kullanmamızın mükafatı bu mu yani?Lg'den uzak dur diyen arkadaşları anlamaya başlıyorum😢
kullanamıyorsunuz zaten radyo için telefon değiştirilmez diye düşünüyorum radyodan birşey olmazYani kullanamıyor muyuz hocam?Donanım var sonuçta?Garantili cihaz kullanmamızın mükafatı bu mu yani?Lg'den uzak dur diyen arkadaşları anlamaya başlıyorum
O seride radyo iptal. Lg kökten halletmiş radyo işini.
Her kulaklık uymayabilir hocam. Peki g2'nin orjinal kulaklığı neden yok?
Zaten normal şartlarda Türkiye cihazlarında radyo yoktu. LG bunu bilerek böyle üretmişti. Ama işin kurnazlığına soyunanlar hemen root ile radyoyu aktif ettiler. Bu da demekki LG'nin kulağına gitti ki yeni serilerde kökten iptal ettiler. Sonuçta burda yasal olmayan bir şey söz konusu.Tabi ki fm radyo için almadım lphone 5'i satıp aldım.Ancak donanım aynı olmasına karşılık sadece 311 serisinde radyonun devre dışı bırakılması düşündürücü!
OIS kamera var çünkü. OIS motoru çalışıyor telefonu hareket ettirdikçe.Bu arada g2 'nin çek netleştir modu 'nda kamera hareket mi ediyor bana mi öyle geldi..?
Kesin bilgi. 311k serilerinde ne yaparsanız yapın radyo çalışmıyor. Bu herkeste böyle. Ben erken aldım 310k serisinden almışım sonradan farketim. Sebebi de yukarıda dediğim gibi. LG radyoyu, vergi ücreti ödememek için kaldırdı. Bu özelliğin kaçak yollardan açılması demek LG'nin vergi kaçırması gibi görülebilir belki.Eğer Bloother kardeşimin söylediği kesin bir bilgi değilse o işte başka bir sorun vardır diye düşünüyorum. Ayrıca Petro arkadaşımıza da katılmıyor değilim. Evet belki hiç kullanılmıyor ama insan yine de 1500tl verdiği cihazda bir eksiklik olduğunu düşünmek istemiyor...
test için gelditest için gelenlerde kulaklık her zaman olmuyor