HTC One Mini alıyorum

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Htc one mini siparişi verdim yarın havalemi yapıcağım cihaz elime geçince deneyimlerimi sizlerle paylaşırım.Aslında g2 alıcaktım ama 1800 lira para verirsem bana hiç para kalmıyor o yüzden vazgeçtim artık seneye alırım.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Sonunda verdin kararını hocam. :D

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
arkadaşıma daha geçen gün htc one aldık kamerası gayet güzel Z ye göre daha parlak ben takdir ettim umarım mini de öyledir.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Hata yapıyorsun bence. Xperia SP veya Nexus 4 almalısın. Pisman olacağın bir şeyi yapmak üzeresin.

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
1550 verip g2 alsaydın sonuçta ikisine de sd kart takılmıyor

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
o fiyata daha iyileri var kardeş

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Hata yapıyorsun bence. Xperia SP veya Nexus 4 almalısın. Pisman olacağın bir şeyi yapmak üzeresin.
Xperia sp almıştım teknosadan temmuz ayında şuan kardeşim kullanıyor hatta geçen daha sistem güncellemesini yaptık telefon tasarım olarak güzelde donanım da iyi ama sesi hoparlörü ekranı kamerası oyunlardaki sanal tuş sıkıntısı wifi çekim kalitesi o cihazdan soğumama sebep olmuştu.Nexus 5 düşündüm ben açıkçası nexuslar multimedya telefonları değil bende multimedya önde geliyor bu yüzden nexusları da eledim.Aslında g2 beğenmiştim ama beni aşıyor yoksa düşünmeden alabileceğim bir cihazdı.Kamera,ses,arayüzü stabilitesi tasarımı spye göre 2 kat daha fazla dahili depolama alanı sunması ve htcnin one serisine özel sunduğu 2 yıllık 25gblık dropbox gibi özellikler htc one miniyi seçmem için yeterli.

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Xperia sp almıştım teknosadan temmuz ayında şuan kardeşim kullanıyor hatta geçen daha sistem güncellemesini yaptık telefon tasarım olarak güzelde donanım da iyi ama sesi hoparlörü ekranı kamerası oyunlardaki sanal tuş sıkıntısı wifi çekim kalitesi o cihazdan soğumama sebep olmuştu.Nexus 5 düşündüm ben açıkçası nexuslar multimedya telefonları değil bende multimedya önde geliyor bu yüzden nexusları da eledim.Aslında g2 beğenmiştim ama beni aşıyor yoksa düşünmeden alabileceğim bir cihazdı.Kamera,ses,arayüzü stabilitesi tasarımı spye göre 2 kat daha fazla dahili depolama alanı sunması ve htcnin one serisine özel sunduğu 2 yıllık 25gblık dropbox gibi özellikler htc one miniyi seçmem için yeterli.

Peki, kolay gelsin; Kararını çoktan vermişsin. Umarım pişman olmazsın.

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
1550 verip g2 alsaydın sonuçta ikisine de sd kart takılmıyor
Vala öyle de 1280 lira bile fazla artık seneye alıcaz artık g3 çıkar o zamana onu alırız bu sene de htc ile devam edelim.Bir yerde çalışmayacağım sürekli evde olacağım için şarj süresi önemli değil pek kafama tek takılan cihazın genel performansı onda da sorun yoksa benim için uygun bir telefon one mini.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

o fiyata daha iyileri var kardeş
Ne gibi mesela ?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Vala öyle de 1280 lira bile fazla artık seneye alıcaz artık g3 çıkar o zamana onu alırız bu sene de htc ile devam edelim.Bir yerde çalışmayacağım sürekli evde olacağım için şarj süresi önemli değil pek kafama tek takılan cihazın genel performansı onda da sorun yoksa benim için uygun bir telefon one mini.

Ne gibi mesela ?

O Fiyata Xperia Z bile bulabilirsin.

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Peki, kolay gelsin; Kararını çoktan vermişsin. Umarım pişman olmazsın.
Eywallah umarım sıkıntı olmaz.Her aldığım telefonda sıkıntı oldu (note II hariç) bari bunda olmasa da bir kere de doğru düzgün kullansam bir telefonu artık.

O Fiyata Xperia Z bile bulabilirsin.
Xperia Z amcam almıştı inceleme fırsatım oldu s4 ile karşılaştırdık kamerasını s4 daha gerçekçi çekiyordu hoparlörü vasat telefon az kullanımda bile ısınıyor bide her yanı kapaklarla dolu o kapaklar gevşeyince şu geçirecektir şimdi onu alırsan ek aparatları da almak lasım oda artı masraf kısacası sony alıcak olsam üst model z1 alırım z asla almam.Yani bir ara düşündüm beyazı da hoştu ama araştırmalar ve gördüklerim bunlar z için o yüzden vazgeçtim.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
G2 almayıpda one mini almanı anlayamadım. Sonra yine para toplardın. Ama karar senin. Ben xperia z kullansamda şu an almak isteyen bulsam satıp g2 alırım. G2 en sevdiyim yanları misafir modu ve ses kalitesi

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
G2 almayıpda one mini almanı anlayamadım. Sonra yine para toplardın. Ama karar senin. Ben xperia z kullansamda şu an almak isteyen bulsam satıp g2 alırım. G2 en sevdiyim yanları misafir modu ve ses kalitesi
Ben şuanda çalışıyorum bir yerde toplayabileceğim max para ve annemin vereceği 100 lira ile lg g2 geliyor ancak 2 hafta sonra dükkan kapanıcak bende çalışmayacağım daha sonrada oturup kpssye hazırlanacağım.Sırf para toplamak için kendi okudğum açıköğretim parasını babama ödettim ama olay oldu işta çalışıyorsun para nereye gidiyor diye.2.dönem gene harç ödenecek bu sefer el mahkum ben ödeyeceğim.Bide artık bu yaştan sonra insan babasından para istemeye çekiniyor köşede belli bir miktar da durmalı.Yani max bütçe 1300 one miniden daha iyi bir model diyebileceğiniz varsa yazabilirsiniz max 1300 liraya.Ama kamerası iyi olsun hangisini aldıysam kamerası iyi değildi artık iyi olan bir tane olsun.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
özellikle mavi rengi çok süper duruyo ya kim sahip olmak istemezki hayırlı olsun kardeşim

Screen-Shot-2013-09-02-at-12.23.52-PM-540x400.png

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22

Ne gibi mesela ?
mesela aynı fiyata ben nexus 4 optimus g almayı düşünüyordum ama g2 yi çok beğendim bütçeyi artırıp almayı düşünüyorum bence bi kere al tam al seneye falan da uğraşma

bence telefoncuda 200 tl farka falan alabilirsin
not:ne psikopat bir avatarın var böyle:D

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
mesela aynı fiyata ben nexus 4 optimus g almayı düşünüyordum ama g2 yi çok beğendim bütçeyi artırıp almayı düşünüyorum bence bi kere al tam al seneye falan da uğraşma

bence telefoncuda 200 tl farka falan alabilirsin
not:ne psikopat bir avatarın var böyle:D
Paranın gözü kör olsun ne diyim gönlümden geçeni söylüyorsun bende öyle düşünüyordum almışken bir kere alayım diye ama alırsam g2 almışkende 32gb olanı alırım işte 1800 lira çok fazla her ne kadar emsallerine göre ucuz olsada ancak 300-400 lira borç almam lasım bu devirde de kimse vermez bi yerde de çalışmayacağım için beklemem de nafile.

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Ya durum böyle olunca birşey söyleyemedim şimdi, haklısın. O zaman one mini uygun seçimdir 1300 tl fiyatlarına. Zaten bir de sp, nexus 4 var .

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Benim kuzen kullanıyor pek memnun değil

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0

Edirneli

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Kendi kendine kapanıp açılıyomuş ekran ışı aynı şekilde sapıtıyomuş

x10minirom

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Eywallah umarım sıkıntı olmaz.Her aldığım telefonda sıkıntı oldu (note II hariç) bari bunda olmasa da bir kere de doğru düzgün kullansam bir telefonu artık.

Xperia Z amcam almıştı inceleme fırsatım oldu s4 ile karşılaştırdık kamerasını s4 daha gerçekçi çekiyordu hoparlörü vasat telefon az kullanımda bile ısınıyor bide her yanı kapaklarla dolu o kapaklar gevşeyince şu geçirecektir şimdi onu alırsan ek aparatları da almak lasım oda artı masraf kısacası sony alıcak olsam üst model z1 alırım z asla almam.Yani bir ara düşündüm beyazı da hoştu ama araştırmalar ve gördüklerim bunlar z için o yüzden vazgeçtim.
Doğru Söylüyorsun Xperia Z'nin İşlemcisi Çok Hızlı Isınıyor.Qualcomm Snapdragon S4 Pro İşlemcisi Lg Optimus G'Dede Var Yani Abimde.Youtube'a Giriyorsun Çıkıyorsun Hemen Isınıyor.

Milton Sirotta

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Aynen ilk kullanacağım htc telefon olucak bakalım nasıl bir deneyim olacak bimekste baya ucuz telefon inşallah yanlış yazmamışlar fiyatını :w00t:
Hayırlı olsun. Doğru bir seçim yapmışsınız, hem tasarım, hem performans, hem de boyut açısından.

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Eyvallah teşekkür ederim değerli yorumlarınız için cihaz elime geçince cihazla ilgili izlenimlerimi paylaşırım sizlerle de :sleeping:

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
dostum bunun mavisinin satıldığı bir link verir misin ?
Ah be kardeşim bildiğim kadarıyla mavi rengi henüz satışa çıkmadı çıksa ben kendimde almayı düşünüyorum zaten ama yakın zamanda haberi gelecektir muhakkak

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
arkadaşıma daha geçen gün htc one aldık kamerası gayet güzel Z ye göre daha parlak ben takdir ettim umarım mini de öyledir.
Parlak olması iyi olduğunu mu gösterir ? Ultrapixel doğru renk veremiyor ki birtek gece çekimi iyi her rengi olduğundan beyaz gösteriyor

jack bauer

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Parlak olması iyi olduğunu mu gösterir ? Ultrapixel doğru renk veremiyor ki birtek gece çekimi iyi her rengi olduğundan beyaz gösteriyor

bu biraz beğeni meselesi olduğundan biraz daha parlak çekmesi bazı ortamlarda işe yarayabilir bu benim hoşuma gitti.