LG G3 Mini vs HTC One Mini 2 hangisi?

umutaktepe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle merhabalar arkadaşlar. Ben 2015 şubat tatilinde telefon alacağım fakat karar veremedim kafam çok karışık. Bütçem en fazla 1500 lira. Normalde HTC One Mini 2 kasa ve arayüz olarak cok hosuma gidiyor, kamerası falanda gayet iyi. Bir yandada LG G3'ün mini versiyonu kulaklarda. Yada farklı bir öneriniz var mı? LG G2 önermenizi istemiyorum çunku arayuzu ve malzeme kalitesi hosuma gitmiyor. Cevaplarinizi bekliyorum, simdiden tesekkurler.

GraFitee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Suan bu sene içerisindeki hıçbir telefonu aklınıza bile getirmeyin.Zamanınız var sene sonu ve yeni yılda - yeni işlemci ve grafık birimleriyle firmalar telefonlarını pıyasa surecek(2k ekranlar-daha üstün grafik arabirimi-64 bit az enerji ve daha ıyı performanslı işlemciler-daha uzun pil ömrü-yeni bir model ve öncelikli güncelleme destegı).Orta seviye telefonlar dahı bu senın tepe modeli telefonlarından kat ve kat ıyı olabılır.Beklemenızı önerırım.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Merhaba,

G2 çıktığında 1600TL civarındaydı, G2 mini çıktıktan sonra G2'nin paralel ithalat'ı 1200'e kadar indi.

Yani LG G3 mini'yi bekleyene kadar G3'ün paralel ithalat'ı G3 mininin Türkiye garantili fiyatı ile nerdeyse aynı olucak.

Uzun lafın kısası 2015'de G3 alabilirsiniz veya Z2.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Başlık düzeltilmiştir, lütfen konu açarken başlığı konu içeriğine göre ayarlayalım.

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
git z1 compact al 2sindende iiyi malzeme kalitesi de iyi kamerasıda

12kfy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu an bence asla 1500 e o donanımda telefon alma. illa şimdi alacaksan bekle m8 al, 2 sene sonra elinde metal ve sonradan odaklama yapabileceğin bir telefon olur. inşallah anlatabilmişimdir.

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Bana görede z1c al güzel cihazdir