HTC One Mini alıyorum

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Paranın gözü kör olsun ne diyim gönlümden geçeni söylüyorsun bende öyle düşünüyordum almışken bir kere alayım diye ama alırsam g2 almışkende 32gb olanı alırım işte 1800 lira çok fazla her ne kadar emsallerine göre ucuz olsada ancak 300-400 lira borç almam lasım bu devirde de kimse vermez bi yerde de çalışmayacağım için beklemem de nafile.
niye illa 32gb?

sevket_19

Doçent
Reaksiyon puanı
0
LG yazılımları baya yer kaplıyor çok az yer kalıyor ama hafıza kartı alsaydı en azından uygulamaları telefona diğer dosyaları hafıza kartına atardım.YAni bu seviyede bir telefon alırsam her şekilde kullanırım o hafıza bana hayatta yetmez :laugh:

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
LG yazılımları baya yer kaplıyor çok az yer kalıyor ama hafıza kartı alsaydı en azından uygulamaları telefona diğer dosyaları hafıza kartına atardım.YAni bu seviyede bir telefon alırsam her şekilde kullanırım o hafıza bana hayatta yetmez :laugh:
öyle diyorsan
bana 10gb yeter
2gb multimedya 8gb oyun:D:D:D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sevket_19 aldınız mı telefonu, izlenimleriniz nedir?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Valla kardeş benim elimde Lg P970 var. Bir yılı daha Kasımda dolacak. Sanki 3 yıllık telefon gibi kasılıyor, programları çok yer kaplıyor. Artık bir Subway Surfers bile oynayamıyorum. O yüzden sen sen ol en büyük LG bile deseler alma. Htcden şaşma bende alıcam yorumlarını bekliyorum :)