Twitter baş belası mı? Tartışalım!

friendly

Rektör
Reaksiyon puanı
671
Bütün dünyada girilememe sorunu yaşanmış..
Ne güçlü çıktın be Derin Devlet... :P

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Tartışmayalım :( Sonra kopup gidenlerimiz oluyor, sinirler geriliyor, forumun dengesi bozuluyor :( Yapmayalım bence Hakkı abi :(

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Forumun tepesinde olan birisi olarak ben açtım konuyu. Demokratik bir şekilde, bir sosyal paylaşım sitesinin zararlı mı yararlı olacağını söyleyemiyorsak, sdn forum'un ne anlamı kalır o zaman? lütfen fikirlerinizi, küfür ve hakaret olmadan, suç teşkil etmeyecek şekilde özgürce paylaşın.

Artvincenter

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kullanmasını bilmeyen provekeci insanlar icin en iyi site kraloyunlar siteleri twitter genelde anı paylaşırsın sevdigin sözü yazarsın bu aralar hiç öyle kullanılmıyor.

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
ben kullanmıyorum kullanmayı da düşünmüyorum bence bu siteler özellikle toplumlar tanımak ve daha kolay yönlendirmek maksadı ile birileri tarafından özellikle kurulmuş

cengaver51

Dekan
Reaksiyon puanı
169
kalem de tehlikelidir kılıçdan keskindir yarası olan gocunur anca bariz sansür uygulanırken sosyal medya en ıyı haber kaynağı oldu satılık meyda nedense suskun acaba işine gelmeyen kibirlileri korku saldı nedense

tambjk

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Bugun twitterı baş belası bulanlar yarın interneti öteki gün de kontrol edemediği herşeyi baş belası sayacaktır.

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
[video=youtube;Ct9xzXUQLuY]http://www.youtube.com/watch?v=Ct9xzXUQLuY[/video]

adamı güldürüyor yahu :)

Ozgurky

Profesör
Reaksiyon puanı
14
Başbakanın fevri bir açıklamasıydı bence bu, çünkü şu an bizim konumumuzda o da olabilirdi ve o da sosyal medyadan medet umar hâle gelebilirdi. Bir ülkenin lideri olarak halkıyla biraz empati kurması lazım, sakinleşecektir elbet.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
Kontrol edemedğin güç güç değildir.
twitter amacından saptı, belki de amacı zaten buydu, amacına hizmet ediyor ve bazı olaylara zemin hazırlıyor biz bilmiyorduk.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Öyle diyorsunuzda bu siteler olumlu şeyler için kullanıldığı gibi olumsuz amaçlar içinde kullanılabiliyor..

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Sosyal paylaşım sitesimi burası Teknoloji sitesi mi benım kafa gidiyor Hürriyet Milliyet Ntv Cnn Shiftdelete Oldu

YEMEKTEYİZHASAN

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Kontrol edemedğin güç güç değildir.
twitter amacından saptı, belki de amacı zaten buydu, amacına hizmet ediyor ve bazı olaylara zemin hazırlıyor biz bilmiyorduk.

hocam sizi anlamıyorum. hep bir güç altında bulunmak, birilerinin baskısında yaşamak ister gibi konuşuyorsunuz.

bakın bu bir ergenlik sevdası gibi değil. ama bakıyorum postlarınıza hep böyle. kontrol edemediğin güç güç değildir. abi olmasın zaten neden kontrol ediliyor?

XAFER37

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben tam olarak baş belası olarak görmüyorum belli oranda baş belası , genelde twit atmam pek, sadece okurum takip ederim ama belli bir oranda baş belalık durumu var bence, çünkü kontrol edilemiyor bir çok yalan yanlış yönlendirme oluyor.

%60 baş belası %40 değil diye oranlayayım ben en iyisi.

evowinds

Dekan
Reaksiyon puanı
174
hocam sizi anlamıyorum. hep bir güç altında bulunmak, birilerinin baskısında yaşamak ister gibi konuşuyorsunuz.

bakın bu bir ergenlik sevdası gibi değil. ama bakıyorum postlarınıza hep böyle. kontrol edemediğin güç güç değildir. abi olmasın zaten neden kontrol ediliyor?

Kontrol edemezsen sonucunun nerelere varacağını hiç kestiremezsin...
Farz edelim nükleer karşıtı tweetler atıldı insanlar galeyana geldi ve fizikçileri öldürdü. Sonra Fukishima gibi bir olay oldu?
Ne yapacaksın o zaman? İşlerin önünü kesebilmen gerekli...

Bugün o ünlü dediğimiz sanatçılar ateşlemek için attıkları tweetlerden pişmanlık duyuyorlar, durdurun diyorlar.
Sen değilmiydin gel diren diyen?
Direnmenin ölçüsü var mı koyulmuş mu, hayır...Herşey serbest...

Macera olsun diye başlayan şeyler yıkıma sebep oluyor. İnsanlar bunu göremiyor anlamıyorlar.

Zombi haline getiriliyorlar facebook ve tweeter ile...

Sanki hipnotize ediliyorlar ve orada yazılan şeyleri kutsal ve doğru, bir emir algılayıp sorgusuz sualsiz itaat ediyorlar...

Kime, neye ve niye hizmet ediyorlar hiç düşünmüyorlar...

Champion78

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Bana ayrıcalık mı tanınıyor yoksa bu olaylarla bağdaştırılmak istendiği için mi böyle söyleniyor bilmiyorum ama ben twitter a bağlanmakta hiçbir sıkıntı yaşamadım yaşamıyorum, her şey gayet güzel çalışıyor :)

kgt1453

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Bana ayrıcalık mı tanınıyor yoksa bu olaylarla bağdaştırılmak istendiği için mi böyle söyleniyor bilmiyorum ama ben twitter a bağlanmakta hiçbir sıkıntı yaşamadım yaşamıyorum, her şey gayet güzel çalışıyor :)

Aynen bende giriyorum

ALPARS

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Kimin ne amacla kullandigina bagli.

Kimin basina boyle olaylar gelse eminim ayni ifadeyi kullanirdi.

aruchan.blog

Profesör
Reaksiyon puanı
56
bildiğim en saçma yerlerden birisi...ağzı olan konuşuyor...kimsenin kimseyi dinlediği yok...bir meydan düşünün; milyonlarca insanı bir araya getirmişler herkes bir şeyler söylüyor...sen de merak edip giriyorsun; duyduğun tek şey uğultu....işte böyle bir ortamda birileri ortaya bir laf atıyor ve ortalık kızışıyor..."delinin birisi kuyuya taş atmış, kırk akıllı çıkaramamış" atasözünün cuk oturduğu bir mekan...bir saniyede vezir de rezil de olunabilecek bir yer...eminim sadece hükümetler değil twitter'ın sahipleri bile artık kontrol edemezler orayı:)

Uranos

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Tüm medya uyudu sosyal ağlar uyumadı tek faydası bu oldu. Başbakan baş belası der tabi kolu uzanamadı oralara gizlemeye çalıştıkları şey gizli kalmadı.

kgt1453

Asistan
Reaksiyon puanı
4
La burda mi siz varsiniz ben cikiyom aga..

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Tüm medya uyudu sosyal ağlar uyumadı tek faydası bu oldu. Başbakan baş belası der tabi kolu uzanamadı oralara gizlemeye çalıştıkları şey gizli kalmadı.
Peki olay sadece başbakanın gizlemeye çalıştığı şeyle mi sınırlı kaldı??. Sizde bunu anlamıyorsunuz işte..Ortada büyük bi koyun sürüsü var ve bu sürüyü yönetende kurtlar..