Lhuki
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
ülkenin %50 si için başbelası gibi gözüküyo 

Ben 3 yıldır kullanıyorum aşağı yukarı, 15.000 tweetim var ve kendi açımdan bir kötülüğünü görmedim ama bu direnişte çok fazla provokatif tweet atıldı. Ciddi sıkıntılar da çıkabilirdi. Özellikle hükümet karşıtları çok gaza verildi.
15.000 mihmy: kullanıcı adın nedir hocam ?
Kontrol edemezsen sonucunun nerelere varacağını hiç kestiremezsin...
Farz edelim nükleer karşıtı tweetler atıldı insanlar galeyana geldi ve fizikçileri öldürdü. Sonra Fukishima gibi bir olay oldu?
Ne yapacaksın o zaman? İşlerin önünü kesebilmen gerekli...
Bugün o ünlü dediğimiz sanatçılar ateşlemek için attıkları tweetlerden pişmanlık duyuyorlar, durdurun diyorlar.
Sen değilmiydin gel diren diyen?
Direnmenin ölçüsü var mı koyulmuş mu, hayır...Herşey serbest...
Macera olsun diye başlayan şeyler yıkıma sebep oluyor. İnsanlar bunu göremiyor anlamıyorlar.
Zombi haline getiriliyorlar facebook ve tweeter ile...
Sanki hipnotize ediliyorlar ve orada yazılan şeyleri kutsal ve doğru, bir emir algılayıp sorgusuz sualsiz itaat ediyorlar...
Kime, neye ve niye hizmet ediyorlar hiç düşünmüyorlar...
Yarın birileri de biz içki içilmesine karşıyız diyerek bir twitter da örgütlenip ortalığı yakıp yıksa ne olur.
Öyle hemen galayana gelebilecek insanları yönlendiriyorsa bu iş olmaz. Bu işin içine yabancı ajanlarda dahil olur, darbeciler de.
Twitter da;
Efendice tartışmaya evet, ama insanları örgütleyip ortalığı karıştırmaya ise hayır.
eskiden twitter mı vardıtwitter hükemetler için doğru kullanılmadığı sürece bence de bir baş belası...
O işler öyle kolay degil sende de ne hayal gücü varmış twitter den örgütleyip ajanlara hatta darbe yaptın helal olsun.
Twitter kullanmam savunmam da ama sosyal platformu kimse hükümet için kullanmak zorunda degil. İsteyen istedigini paylaşır twitter in kuralları içerisinde.