Sony Xperia S 900 TL !

EinsteinKafa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Onun ekranı ufacık :D

ѕє¢υяıту

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bencede almalısın özellikleri bakımından da piyasadaki diğer telefonlardan aşağı kalır bir yanı yok...

SponTane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony xperia s ve ion Goldda 1200 du . Aynı fıyat .

EinsteinKafa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Telefon yaklaşık 6 saattir elimde ve gerçekten çok hoş olduğunu söyleyebilirim.Tek bir sıkıntım var oda sarj sıkıntısı beyler onun dışında, alt tuşlara basmakta biraz zorlanıyorum ama alıştım sayılır. Gidip gönül rahatlığıyla alın dicem ama bu sarj bana kafayı yedirtcek artık o derce. [MENTION=130683]android3[/MENTION] ne yapabilirm bu sarj için ?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Arkadaşlar Telefon yaklaşık 6 saattir elimde ve gerçekten çok hoş olduğunu söyleyebilirim.Tek bir sıkıntım var oda sarj sıkıntısı beyler onun dışında, alt tuşlara basmakta biraz zorlanıyorum ama alıştım sayılır. Gidip gönül rahatlığıyla alın dicem ama bu sarj bana kafayı yedirtcek artık o derce. @android3 ne yapabilirm bu sarj için ?

öncelikle hayırlı olsun :) telefonun yeni olduğu için şarjının çabuk bitmesi normaldir :) 1-2 hafta içinde düzelmesi lazım.

EinsteinKafa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Telefon yaklaşık 6 saattir elimde ve gerçekten çok hoş olduğunu söyleyebilirim.Tek bir sıkıntım var oda sarj sıkıntısı beyler onun dışında, alt tuşlara basmakta biraz zorlanıyorum ama alıştım sayılır. Gidip gönül rahatlığıyla alın dicem ama bu sarj bana kafayı yedirtcek artık o derce. @android3 ne yapabilirm bu sarj için ?

Teşekkürler ama ben bı abıden aldım 2. el 6 aylık telefon. Ne tür uygulamalar ındrmelıyım ? Birde ben bu actıgım programları cıktıktan snra nerden kapatıcam arka planda calısıyosa ne ypmalym ?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Teşekkürler ama ben bı abıden aldım 2. el 6 aylık telefon. Ne tür uygulamalar ındrmelıyım ? Birde ben bu actıgım programları cıktıktan snra nerden kapatıcam arka planda calısıyosa ne ypmalym ?

arkaplandaki uygulamaları kapatmak için bir task killer uygulaması kullanabilirsin.
ben Advanced Mobile Care kullanıyorum. uygulamayı kurduktan sonra tercihler -> Görev Sonlandırıcı kısmından otomatik sonlandırmayı Ekranı Kapat seçersen ekran kilidini açtığında görevleri sonlandırıyor :)

ayrıca batarya için Kalibrasyon yapmayı deneyebilirsin. http://forum.shiftdelete.net/android/237191-android-cihazinizda-batarya-kalibrasyonu.html

EinsteinKafa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkaplandaki uygulamaları kapatmak için bir task killer uygulaması kullanabilirsin.
ben Advanced Mobile Care kullanıyorum. uygulamayı kurduktan sonra tercihler -> Görev Sonlandırıcı kısmından otomatik sonlandırmayı Ekranı Kapat seçersen ekran kilidini açtığında görevleri sonlandırıyor :)

ayrıca batarya için Kalibrasyon yapmayı deneyebilirsin. http://forum.shiftdelete.net/android/237191-android-cihazinizda-batarya-kalibrasyonu.html

dediğin programı kurdum gerekli işlemleri yaptım teşekkür ederim. Kalibrasyon telefonu garantıden cıkarır mı ne faydası olur ?

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
dediğin programı kurdum gerekli işlemleri yaptım teşekkür ederim. Kalibrasyon telefonu garantıden cıkarır mı ne faydası olur ?

söyleyeceğim işlemleri yap. batarya biraz düzelicektir.

1.Telefonunuz açık konumdayken tam doldurup yeşil led yanana kadar şarj edin.
2.Telefonu şarjdan çıkarın ve kapatın.
3.Telefonunuz kapalı konumdayken tekrar şarja takın ve yeşil led yanana kadar bekleyin.
4.Yeşil led yandıktan sonra şarjdan çıkartın ve telefonu açın.
5.Telefonun tamamen açılıp kullanılabilir hale gelmesini bekleyin(pin kodunu girin ve kullanılabilir hale getirin) ve telefonu tekrar kapatın.
6.Telefon kapalıyken tekrar şarja takın ve yeşil led yanana kadar bekleyin.
7.Yeşil led yandıktan sonra telefonu şarjdan çıkarın. Kalibrasyon işlemi bitmiştir.

EinsteinKafa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
söyleyeceğim işlemleri yap. batarya biraz düzelicektir.

tesekkur ederım tekrardan.Sorun çıktıkça burdan yazıcam bu konudan herkes bilgi sahibi olsun. Telefondan çok memnunum ilerkı gunlerde guzel bir yazı yazıcam.İyi geceler [MENTION=130683]android3[/MENTION], teşekkürler.

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
rica ederim :) iyi geceler, hayırlı olsun tekrardan.

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Aga ben almisim 55 tl ye :D
ne kadar duserse dussun :D

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
İonda yemiyor bu işlem :D
bende denedim bi değişiklik göremedim
eskiden 2.50 saat kesintisiz modern combat 4 oynardım batarya az derdi
şimdi de 2.51 saat kesintisiz modern combat 4 oynadım yine batarya az dedi
batarya da çıkmıyor ki mübarekte yüksek mAh lı batarya takak :D

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
İonda yemiyor bu işlem :D

fazla bir fark beklemeyin zaten :) hem bu işlem şarj süresinde sorun olanlarda işe yarıyor :)

bende denedim bi değişiklik göremedim
eskiden 2.50 saat kesintisiz modern combat 4 oynardım batarya az derdi
şimdi de 2.51 saat kesintisiz modern combat 4 oynadım yine batarya az dedi
batarya da çıkmıyor ki mübarekte yüksek mAh lı batarya takak :D

sen ne yaparsan yap o kadar oyuna yine biter o batarya :D

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Ordaki işlemleri yapsamda batarya dolu gösterip şarj etmiyor akıllı ion :D

SponTane

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sazan mı avlıyorlar gold dakiler bana mı öyle geldi aklını kullanan ion alır ama aynı fiyat değiller bence çünkü tasarım ve birçok alanda farklı telefonlar bu ikisi

kardesim ınternet fıyatı gold da aynıydı bende telefon alıcam arastırıyorum.

balbal33

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ses problemi var ? Konuşma sirasinda karşi tarafin ses duyulmuyor. root işini de yapamadım.. yardım istyorum...

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
[MENTION=130683]android3[/MENTION] burayA

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
hemen gelmem için 3 defa çağırmalısın [MENTION=197243]Czmi[/MENTION] :D