Xperia S, Sizce almalı mıyım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan okiva
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

okiva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir arkadaşımdan Xperia S telefon almayı düşünüyorum,
350 tl istiyor, telefon kayıtsız ve garantisi yok.
350+115 tl kayıt parası toplam 465 tl ye mal olacak bana.
Telefon 2 gündür bende bütün testleri yaptım, 0 telefondan farkı yok.
Sizce almalı mıyım ?

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Eğer Klon ımeı kullanıyorsa pasaport kaydıyla 1 milyar bile versen olmaz. Sadece yurtdışından gelmişse sadece kayıt edilmemiş o zaman edersın benım bılgım bu yönde

S

SDN Okuru

SDN Okuru
General mobile discovery (600 TL); Lumia 625 (750 TL); Xperia M (650 TL) gibi telefonlara bütçe yetmiyorsa fiyat olarak uygundur.

okiva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bildiğim kadarıyla klon imei kullanmıyor, sorgulama yaptığımda Kayıt bulunamadı. diyor.

Dediğiniz telefonları inceledim hepsinin kendin göre artı yönleri var, ne yapsam bilemedim :)

Şöyle özetleyebiliriz :

1. Xperia S 465 tl garanti yok ama tel 0 gibi "dual core işlemci, sd card girişi yok"
2. General Mobile Discovery 16gb 650tl garantili 0 "quad core işlemci, youtube da izlediğim inceleme videoları çok tatmin etmedi."
3. Xperia M 650 tl Garantili 0 " dual core işlemci, düşük kamera, fakat sdcard girişi var"

Değerlendirecek var mı ? Ya da başka önerisi olan ?

boncuk2009

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bildiğim kadarıyla klon imei kullanmıyor, sorgulama yaptığımda Kayıt bulunamadı. diyor.

Dediğiniz telefonları inceledim hepsinin kendin göre artı yönleri var, ne yapsam bilemedim :)

Şöyle özetleyebiliriz :

1. Xperia S 465 tl garanti yok ama tel 0 gibi "dual core işlemci, sd card girişi yok"
2. General Mobile Discovery 16gb 650tl garantili 0 "quad core işlemci, youtube da izlediğim inceleme videoları çok tatmin etmedi."
3. Xperia M 650 tl Garantili 0 " dual core işlemci, düşük kamera, fakat sdcard girişi var"

Değerlendirecek var mı ? Ya da başka önerisi olan ?
gm discovery candır

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Bir arkadaşımdan Xperia S telefon almayı düşünüyorum,
350 tl istiyor, telefon kayıtsız ve garantisi yok.
350+115 tl kayıt parası toplam 465 tl ye mal olacak bana.
Telefon 2 gündür bende bütün testleri yaptım, 0 telefondan farkı yok.
Sizce almalı mıyım ?

Xperia S gerçekten güzel bir telefon. Modası geçti ama hala albenisi var. 456 liraya o telefon bedeva. Eğer IMEI işlemlerini yasal olarak yaparsa sıkıntı olmaz. Ben olsam alırım.