• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Xperia S, Sizce almalı mıyım ?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan okiva
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

okiva

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir arkadaşımdan Xperia S telefon almayı düşünüyorum,
350 tl istiyor, telefon kayıtsız ve garantisi yok.
350+115 tl kayıt parası toplam 465 tl ye mal olacak bana.
Telefon 2 gündür bende bütün testleri yaptım, 0 telefondan farkı yok.
Sizce almalı mıyım ?

Eğer Klon ımeı kullanıyorsa pasaport kaydıyla 1 milyar bile versen olmaz. Sadece yurtdışından gelmişse sadece kayıt edilmemiş o zaman edersın benım bılgım bu yönde

General mobile discovery (600 TL); Lumia 625 (750 TL); Xperia M (650 TL) gibi telefonlara bütçe yetmiyorsa fiyat olarak uygundur.

Bildiğim kadarıyla klon imei kullanmıyor, sorgulama yaptığımda Kayıt bulunamadı. diyor.

Dediğiniz telefonları inceledim hepsinin kendin göre artı yönleri var, ne yapsam bilemedim :)

Şöyle özetleyebiliriz :

1. Xperia S 465 tl garanti yok ama tel 0 gibi "dual core işlemci, sd card girişi yok"
2. General Mobile Discovery 16gb 650tl garantili 0 "quad core işlemci, youtube da izlediğim inceleme videoları çok tatmin etmedi."
3. Xperia M 650 tl Garantili 0 " dual core işlemci, düşük kamera, fakat sdcard girişi var"

Değerlendirecek var mı ? Ya da başka önerisi olan ?

Bildiğim kadarıyla klon imei kullanmıyor, sorgulama yaptığımda Kayıt bulunamadı. diyor.

Dediğiniz telefonları inceledim hepsinin kendin göre artı yönleri var, ne yapsam bilemedim :)

Şöyle özetleyebiliriz :

1. Xperia S 465 tl garanti yok ama tel 0 gibi "dual core işlemci, sd card girişi yok"
2. General Mobile Discovery 16gb 650tl garantili 0 "quad core işlemci, youtube da izlediğim inceleme videoları çok tatmin etmedi."
3. Xperia M 650 tl Garantili 0 " dual core işlemci, düşük kamera, fakat sdcard girişi var"

Değerlendirecek var mı ? Ya da başka önerisi olan ?
gm discovery candır

Bir arkadaşımdan Xperia S telefon almayı düşünüyorum,
350 tl istiyor, telefon kayıtsız ve garantisi yok.
350+115 tl kayıt parası toplam 465 tl ye mal olacak bana.
Telefon 2 gündür bende bütün testleri yaptım, 0 telefondan farkı yok.
Sizce almalı mıyım ?

Xperia S gerçekten güzel bir telefon. Modası geçti ama hala albenisi var. 456 liraya o telefon bedeva. Eğer IMEI işlemlerini yasal olarak yaparsa sıkıntı olmaz. Ben olsam alırım.