• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Sony Xperia S 900 TL !

EinsteinKafa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kısa ve net bir sorum olucak. Xperia S hayranıyım alıcam bu telefonu kafaya koydum. 2. el buldum memleketimden. Adam turkcell ' den 5 ay önce almış 19 ay garantisi devam ediyor. adam 1000 tl dedi ben 850 dedim. 900 de anlaştık. Almalı mıyım ? Ne diyorsunuz ? Telefona gittim baktım hiç bir sıkıntısı yok.

Sıfırının 1200 tl olduğunu düşünürsek pahalı ben bile İonı 1100 tl'ye satıyorum :D

Sıfırının 1200 tl olduğunu düşünürsek pahalı ben bile İonı 1100 tl'ye satıyorum :D

İthalatçi firma garantili olanı 1300 tl. internet fiyatıda dediğin gibi 1200-1300 arası. Bugün turkcell ' e gittim sordum , adam 1600 tl türkiye distrübütör garantili dedi. İthalatçı firma garantili değil yani :)

900 Tl pahalı biraz daha verip 0 alırım daha iyi 1 gün bile kullanılmış olsa 2.el durumuna düşer

900 Tl pahalı biraz daha verip 0 alırım daha iyi 1 gün bile kullanılmış olsa 2.el durumuna düşer

adamın aldığı aynı yerden almam için yani türkiye distrübütör garantili almam için 1600-900 = 700 tl daha bayılmam gerekicek. Yok ithalatçı firma garantili alıcak olursam , arkadaşında dediği gibi 1200-1300 civarı. Ama sony xperia kabul edersiniz ki biraz sorunlu bir cihaz ve ithalatçı firma garantisine güvenemiyorum.

Al bence Xperia S in mükemmel bir telefon olduğu aşikar mükemmel olmasa ben kullanmam :P :D gayet ucuz al bence Sony zevkinden mahrum kalma :)

Xperia S kullanıcısı olarak al derim.

mavi iletisim garantili sıfır 1000tl sonylerde bi sıkıntı olucagını zannetmiyorum samsung gibi legen plastiginden degil .

+3 oldu teşekkür ederim.

Xperia S kullanıcısı olarak al derim.

+4 oldu teşekkür ederim. yalnız size sormak istediğim bi şey var. Alacağım Xperia S ABAB sürümü. sarı ekran yaşama sorunum olur mu ?

mavi iletisim garantili sıfır 1000tl sonylerde bi sıkıntı olucagını zannetmiyorum samsung gibi legen plastiginden degil .

ithalatcı fırma garantılı ucuz oluyor. dediğiniz fiyata bıle bulmak mumkun fakat bir sıkıntı cıkarsa alıp alıcagıma pısman olmak ıstemıyorum.(+5)

0 p almak bence daha mantıklı olmadı üstüne koy biraz daha s al

0 p almak bence daha mantıklı olmadı üstüne koy biraz daha s al

adamı tanıyorum 5 ay kullanmıl ve cihazı temiz buan güvenerek bırazda almak ıstıyorum.19 ay turkcell garantısıde var öyle ıthalatcı fırma garantısı falanda degıl. Sıfır Xperia s almam için net 400 500 tl daha koymam gerekıyor ve buna pek yanasasım gelmedı acıkcası. Yorumunuzu ıcın tesekkur ederım. (-1)

+4 oldu teşekkür ederim. yalnız size sormak istediğim bi şey var. Alacağım Xperia S ABAB sürümü. sarı ekran yaşama sorunum olur mu ?

Sarı leke sorunu ilk partilerde vardı yani AAxx ile başlayanlar. ama bazı ABxx cihazlarda da görülmüş.
yani kesin birşey yok ama olursa da garanti değişim yapıyor :)

adamı tanıyorum 5 ay kullanmıl ve cihazı temiz buan güvenerek bırazda almak ıstıyorum.19 ay turkcell garantısıde var öyle ıthalatcı fırma garantısı falanda degıl. Sıfır Xperia s almam için net 400 500 tl daha koymam gerekıyor ve buna pek yanasasım gelmedı acıkcası. Yorumunuzu ıcın tesekkur ederım. (-1)
sen bilirsin ama yakında çok yeni modeller çıkacak ve fiyatlar ucuzlayacak bence beklemek en mantıklısı:D

Sarı leke sorunu ilk partilerde vardı yani AAxx ile başlayanlar. ama bazı ABxx cihazlarda da görülmüş.
yani kesin birşey yok ama olursa da garanti değişim yapıyor :)

inş olmaz 5 aydır rastlamamıs adam ıns bende rastlamam. Tekrardan tesekkur edıyorum. Telefonu aldıktan sonra sızı baya rahatsız edıcem gıbı yardımcı olur musunuz ? :)

sen bilirsin ama yakında çok yeni modeller çıkacak ve fiyatlar ucuzlayacak bence beklemek en mantıklısı:D

Bekle bekle inan alamıcam telefon alayım gitsin artık :D Benimde canımı sıkmaya başladı bu durum alıp kurtulmak istiyorum artık.

[MENTION=327134]EinsteinKafa[/MENTION] zaten forumda Xperia S için baya detaylı konular açtım :) Root yapmak ve Rom yüklemek için onlara göz atabilirsin. yinede her türlü sorun için bir PM atman yeterli ;)

inş olmaz 5 aydır rastlamamıs adam ıns bende rastlamam. Tekrardan tesekkur edıyorum. Telefonu aldıktan sonra sızı baya rahatsız edıcem gıbı yardımcı olur musunuz ? :)

Bekle bekle inan alamıcam telefon alayım gitsin artık :D Benimde canımı sıkmaya başladı bu durum alıp kurtulmak istiyorum artık.

Al o zaman panpa sonuna kadar arkandayim 2 . El ama temiz diyorsun madem al gitsin simdiden hayirli olsun:D

güncellemelerden çok beklentin yoksa 900tl ederi olan bir telefon.bu fiyat aralığında 2. el olarak gayet iyi

[MENTION=327134]EinsteinKafa[/MENTION] Bekliyoruz incelemeni

Gel sana sony xperia İon satayım abisi 1200 liracık :D