Bu Baklava Neden 3gen değil :)

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İsim vs. belirtmedim yaranız var heral.

O insanlar ekmeklerinden işlerinden olmamak için bu gibi yvşklara gülümsüyorlar,alttan alıyorlar.
Kendilerini bu şekilde koruyabiliyolar.

Ayrıca dikkat etmezsemde bi b.k yapamazsın,anca burada klavye ile yeriz birbirimizi.

Sen yargılamadan önce bir dinle

Bende garsonluk yaptım kardeşim kusura bakma kimsenin ağız kokusunu çekmek istemezsin, onca kişinin emri altında çalıştım ama okumak için para kazanmam lazımdı ben bunları okumak için yaptım kimse bana b*k atmasın, o garson'da da kafa olsaydı'da okusaydı belki imkanları yok ama benimde imkanım olmadı halde okudum müşterilerinin yanında ağza gelinmiyecek şekilde aşağılandım sen kim oluyorsun'da beni yargılıyorsun, yaptıklarımı bilmeden bana fırça atıyorsun be birader. Ben ailemi geçindirmek için'de okumadan önce çalıştım burada belki söylenmez ama evin tek çocuğuyum tek erkek çocuğuyum babasızlığın başıma kalışı ile çalıştım çalışırken okudum ben kimseyle polemiğe girmem sen kendi kendini yersin amacım burda bu koşullar altında'da hem çalışıp hem okuduğumu söylemekti okudum'da ne oldu şimdi sıcak yerde masa başında kadrolu işçiyim kimse bana ağız lafı yapmasın çünkü feleğin oyununu ben küçüklüğümde yedim hala'da sorumluluk sahibi bir insanım.

IuTKuI

Profesör
Reaksiyon puanı
4

Uçmuşun sen farkında değilsin. Konu nere sen nere.

forfandartor

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben anlatıcağımı anlattım, ne derseniz deyin benim yaşantım budur. Eğer gerçekten birşeyler bularak okusaydın birşeyler anlardın

tatar59

Asistan
Reaksiyon puanı
7
Ben anlatıcağımı anlattım, ne derseniz deyin benim yaşantım budur. Eğer gerçekten birşeyler bularak okusaydın birşeyler anlardın

sen o zaman o an hissetiklerini unutmuşşsun birader yaptığın acıtasyonda çıkardığım tek sonuç sen ders almayı bilmeyen birisin. O garsonun okuyup okumaması önemli değil burda önemli olan insanlara insanlığa saygı anlatabildim mi ? İnsanlara karsı yapılan rencide edici küçük düşürücü davranışları savunan birisinin gelip ben daha çok şey yaşadım ben daha çok acı çektim demesi hiç inandırıcı olmamış. Ne güzel dünya dimi sizden düşük olanları ezin küçümseyin dövün küçük görün sonra adamı suçlayın okusaymış diye. He bide aynıları bana oldu diyorsunuz sizin hayattaki gayeniz bumu zamanında nasıl ezildiyseniz okuyup yükselip aynı şeyleri yapmakmı veya bundan ders alıp onunda bir insan oldugunu duyguları oldugunu anlayıp saygılı davranmak mı ? Bi gün bir düşersin seni garsonculuk bile kurtaramaz o zaman anlarsın hayatta herseyin kimden geldiğini kötülüğün farkında bile olamayan insanlarla aynı ülkede yaşamak ne acı. Türkiye bu değil yalnış yetiştirilmişşiniz...

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ya bide 3gen nedir ? üçgen olacak.

PetyrBaelish

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Sağlam birine çatsaydınız temiz bi dayak yerdiniz.

Boşuna demiyorlar önce adam olacaksın diye.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
3gen derken 3. nesil demek istemiş sanırım. 3. jenerasyon. Olay Amerika'da yaşansaydı eminim neden 4gen değil derdi bizim eleman. Şaka bir yana evlat olsa sevilmez bir arkadaşın var.

temren

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Meyan-ı güft ü gûda bed-meniş îhâm eder kubhun
Şecaat arzederken merd-i kıptî sirkatin söyler
Koca Ragıb Paşa

ne güzel söylemiş paşa...

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
güzel aslında böyle şeylere takılmak önemlidir:D:D:D

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Sözüm meclisten dışarı;Okumak Cahilligi alır eşşeklik baki kalır diye bir söz söylemiş eskiler nede güzel söylemişler şimdi gelelim islâk kestane ağacının faydalarına .

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Ben garson olsam o baklavanın içine sümük atardım. :D (Kendimden iğrendim. :P )

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
kimse de dememiş ki, bilader sizin memlekette virgül, nokta yok mu diye? karşısındaki biriyle konuşur gibi düm düz anlatmış.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Bu tip insanlara vandal denir, vandalın ilk anlamı kamu malına zarar veren kişidir, ancak anlamı geniş anlamda kullanırsak bu tip insanlar çevreye zarar vermekten, insanlara sataşmaktan, gönül dahil çevrelerindeki her şeyi kırmaktan zevk alırlar. Ülkemizde genellikle böyle insanlar ezik diye tabir ettiğimiz kompleksli kişilerden çıkmaktadır. Ne yazık ki bu tür komplekslilerin çoğuda şehre ayak uyduramamış kırosal kesimden göç etmiş ailelerin çocukları. Kırsal kesim demiyorum çünkü kırsal kesimin insanı efendidir, karıncanın bile canı acımasın diye attığı her adımı dikkatli atar. Kırosal kesim ise sürekli dışlanmış hor görülmüş kesimdir, dışlanıp hor görülmelerinin nedenide yukarıdaki tür toplumsal hayata ayak uyduramayan hareketleridir. Efendi olsalar baş tacı olacaklar ama yok bunlar çevreye zarar vermek üzere programlanmışlar, bu yüzden insanlar onlardan uzak durmak istiyor bu kez bunlar kendilerinin varlığını kanıtlama iç güdüsüyle daha da çirkefleşip hırçınlaşıyor ne şekilde bir şeye bir kimseye zarar versemde görünür olsam derdine düşüyorlar. Bunların kökenine bakın %90'ı aynı kökenden gelmektedir.
Bu nasıl bir tanımlamadır, ayakta alkışlıyorum. :thumbup:

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Bu tip insanlara vandal denir, vandalın ilk anlamı kamu malına zarar veren kişidir, ancak anlamı geniş anlamda kullanırsak bu tip insanlar çevreye zarar vermekten, insanlara sataşmaktan, gönül dahil çevrelerindeki her şeyi kırmaktan zevk alırlar. Ülkemizde genellikle böyle insanlar ezik diye tabir ettiğimiz kompleksli kişilerden çıkmaktadır. Ne yazık ki bu tür komplekslilerin çoğuda şehre ayak uyduramamış kırosal kesimden göç etmiş ailelerin çocukları. Kırsal kesim demiyorum çünkü kırsal kesimin insanı efendidir, karıncanın bile canı acımasın diye attığı her adımı dikkatli atar. Kırosal kesim ise sürekli dışlanmış hor görülmüş kesimdir, dışlanıp hor görülmelerinin nedenide yukarıdaki tür toplumsal hayata ayak uyduramayan hareketleridir. Efendi olsalar baş tacı olacaklar ama yok bunlar çevreye zarar vermek üzere programlanmışlar, bu yüzden insanlar onlardan uzak durmak istiyor bu kez bunlar kendilerinin varlığını kanıtlama iç güdüsüyle daha da çirkefleşip hırçınlaşıyor ne şekilde bir şeye bir kimseye zarar versemde görünür olsam derdine düşüyorlar. Bunların kökenine bakın %90'ı aynı kökenden gelmektedir.

Adam işin uzmanı şak diye yapıştırıverdi cevabı .yorumu not um %100.

-Hewal-

Dekan
Reaksiyon puanı
11
Üçgen baklava yok Kareli Battaniye var buyur.

[video=youtube;OCXYNey607o]http://www.youtube.com/watch?v=OCXYNey607o[/video]

MBrv

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Bana denk gelseydiniz keşke. Daha Turkcell' de bir eleman gelmiş "paramızla rezil oluyoruz, 20 TL yükledim daha yüklenmedi telefonumuza, rezillik, işimiz gücümüz var .vs" diye atar yapmaya başladı. Müşteri temsilcisi de yardım ediyor ama bir yandan da sürekli alttan almaya çalışıyor. Ama sabırda bir yere kadar. Temsilci buna tepki gösterip, elemanı dışarı atmak için ayaklanınca miyavlamaya başladı. "Abi sen beni yanlış anladın .vs".. Sizin artistliğiniz size gücü yeten insanlara kadardır. Önemli olan adam olmak adam, karşındakini ezmek değil.