forfandartor
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 1
İsim vs. belirtmedim yaranız var heral.
O insanlar ekmeklerinden işlerinden olmamak için bu gibi yvşklara gülümsüyorlar,alttan alıyorlar.
Kendilerini bu şekilde koruyabiliyolar.
Ayrıca dikkat etmezsemde bi b.k yapamazsın,anca burada klavye ile yeriz birbirimizi.
Sen yargılamadan önce bir dinle
Bende garsonluk yaptım kardeşim kusura bakma kimsenin ağız kokusunu çekmek istemezsin, onca kişinin emri altında çalıştım ama okumak için para kazanmam lazımdı ben bunları okumak için yaptım kimse bana b*k atmasın, o garson'da da kafa olsaydı'da okusaydı belki imkanları yok ama benimde imkanım olmadı halde okudum müşterilerinin yanında ağza gelinmiyecek şekilde aşağılandım sen kim oluyorsun'da beni yargılıyorsun, yaptıklarımı bilmeden bana fırça atıyorsun be birader. Ben ailemi geçindirmek için'de okumadan önce çalıştım burada belki söylenmez ama evin tek çocuğuyum tek erkek çocuğuyum babasızlığın başıma kalışı ile çalıştım çalışırken okudum ben kimseyle polemiğe girmem sen kendi kendini yersin amacım burda bu koşullar altında'da hem çalışıp hem okuduğumu söylemekti okudum'da ne oldu şimdi sıcak yerde masa başında kadrolu işçiyim kimse bana ağız lafı yapmasın çünkü feleğin oyununu ben küçüklüğümde yedim hala'da sorumluluk sahibi bir insanım.