selam davetiye alabilirmiyim bende kuzeyorhan@gmail.com
O Hata IP adresinizden kaynaklanıyor davetiyeden yada mail adresinizden değil. O IP ile giriş yapılmıs yada kaydolmuslar. TTnet size 2. el IP vermişKayıt olunmamıs IP lazım Size. İlk önce internet geçmişini temizleyiniz sonra modemi kapatıp 30 sn bekleyin vetekrardan açınız. IP değişene kadar deneyiniz olmassa Komsunuzdan kaydolun.
Capsta eklermisin merak ettimTeşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ttarantinoo@hotmail.com yollandi
bende bir davetiye alabilirsem çok sevinirim hep bu türk torrent sitelerinin içeriklerini merak etmişimdir.
erdemefe1@gmail.com
çok teşekkür ederim fakat Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize! diye bir uyarı veriyor üye olamadım
çok teşekkür ederim fakat Uzgunuz, bu IP adresle daha once kayit olunmus, veya giris yapilmis sitemize! diye bir uyarı veriyor üye olamadım
iyi akşamlar... eğer kaldıysa bi davetiyede ben rica edebilirmiyim???
muhammedy4432@gmail.com
şimdiden teşekkürler, hayırlı ramazanlar...
hayırlı akşamlar. eğer davetiyeniz varsa bende yararlanabilirmiyim. laboxz21@yahoo.com
Mümkünse bende bir adet davetiye alabilir miyim arkadaşlar ? Karşılığında isterseniz torrentleech.org davetiyesi verebilirim 1 adet mevcut elimde![]()
Mümkünse bende bir adet davetiye alabilir miyim arkadaşlar ? Karşılığında isterseniz torrentleech.org davetiyesi verebilirim 1 adet mevcut elimde![]()
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : laboxz21@yahoo.com yollandi
mail adresi verebilirseniz davetiye atılacaktır.
mail adresi verebilirseniz davetiye atılacaktır.