FreedoM
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
varsa bende rica etsem erdogan@superposta.com
Merhaba,
Uzun zamandır torrent kullanan biriyim, ancak bu siteyi kullanmak henüz nasip olmadı.
Davetiye alabilirmiyim lütfen;
adnanunalp@hotmail.com
bende yazdım ama sanırım görmediniz. ozgurgfb7@gmail.com bende davetiye alabilirmiyim. ratio yu yüksek tutmaya özen gösteririm
eşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : elfeves@gmail.com yollandidavet kaldıysa bir tane alabilir miyim elfeves@gmail.com
teşekkürler
bende davetiye alabilirmiyim ukasap@gmail.com ratio sıkıntım yoktur. şimdiden teşekkur ederim umarım bitmemiştir davetiyeler
kolay gelsin hocam bir davetiye de ben rica edebilir miyim. gönderirseniz çok memnun olurum. şimdiden teşekkürler. anger_aka_zlost@hotmail.com
Eğer bahsedilen torrent sitesi kaliteli ve güncel ise bana da davetiye yollarsanız sevinirim kesinlikle RATİO derdim yok.Üye olduğum torrent sitelerinde en az ratio 7.03 tür caps ekleyebilirim.En büyük referansım Zamunda da ise 3 TB fazla uploadım vardır.
ttarantinoo@hotmail.com davetiyenizi beklemekteyim.Saygılar...
Eğer bahsedilen torrent sitesi kaliteli ve güncel ise bana da davetiye yollarsanız sevinirim kesinlikle RATİO derdim yok.Üye olduğum torrent sitelerinde en az ratio 7.03 tür caps ekleyebilirim.En büyük referansım Zamunda da ise 3 TB fazla uploadım vardır.
ttarantinoo@hotmail.com davetiyenizi beklemekteyim.Saygılar...