Turktorrent.us Davetiye Dağıtımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan fthodms
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ripple

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar bende davetiye talep etmiştim ama 2 gün sonra maile bakabildim. ip kayıtlı uyarısı veriyor tekrar gönderirseniz sevinirim.

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
ben bir tane davetiye alabilirmiyim schumi041@hotmail.com üye olacağım söz veriyorum :)

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : schumi041@hotmail.com yollandi

hocam ben aktif olarak torrent kullanıyorum ve ratiolarım yüksek olur gönderirsen hemen üye olucam.. şimdiden teşekkürler.. hrn24@hotmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : hrn24@hotmail.com yollandi

banada davetiye gönderebilirmisiniz. SÖZ SÖZ SÖZ üye olacağım. hasancizirti@mynet.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : hasancizirti@mynet.com yollandi

merhabalar bende davetiye talep etmiştim ama 2 gün sonra maile bakabildim. ip kayıtlı uyarısı veriyor tekrar gönderirseniz sevinirim.

IP kayıt uyarısında IP değiştirmeniz lazım davetiye geçerlidir.

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
şimdi mailime baktımda davetiye gelmemiş..

Davetiye gönderilmiştir. Mail de önemsizlere bakın. İşte kanıt

36462424128280966001.jpg

elnino24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Davetiye gönderilmiştir. Mail de önemsizlere bakın. İşte kanıt

36462424128280966001.jpg

ben göndermediğini söylemedim zaten mutlaka göndermişsindir ama bana ulaşmadı hotmail ile ilgili bi problemdir belki.. herneyse öm den verdiğin link ile üye oldum.. teşekkürler kolay gelsin..

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ben de davetiye alabilirmiyim ?
vacipdeniz@msn.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : vacipdeniz@msn.com yollandi

Bende alabilirmiyim ehriman__@hotmail.com gerekirse cyber-warrior.org takas edebiliriz...

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : ehriman__@hotmail.com yollandi

Eğer kaldıysa bir davetiyede ben alabilir miyim? psycosis__@windowslive.com yada www.Arena-tr.com davetiyesi ile takas edebilirim.

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : psycosis__@windowslive.com yollandi

Bende bir tane Turktorrent.eu davetiyesi alabirsem memnun olurum gönderen ardaşa şimdiden teşekkür ederim.

f.burak.aytek@hotmail.com

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : f.burak.aytek@hotmail.com yollandi

Diğer arkadaslar siteye yeni kaydolmuslar. Kayıt olacaklarına söz verirlerse davetiye yollanacaktır.

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1
selcuk.karakaş@hotmail.com şimdiden teşekkürler

Göndermeye çalıstım E-posta geçersiz diyor. Türkçe karakter var ondan mı acaba :D

fazla davetiyesi olan banada yollayıversin mustafa.663(et)gmail:com

Davetiyeniz yollanmıştır.

kaldiysa bende serince76@hotmail.com alabilirmiyim tskler

Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : serince76@hotmail.com yollandi

gtunc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,

mümkünse bana da davetiye gönderebilir misiniz?

Teşekkürler,

gokhantunc83@live.com

Y.Yavuz

Doçent
Reaksiyon puanı
1