ben bir tane davetiye alabilirmiyim schumi041@hotmail.com üye olacağım söz veriyorum 

kolay gelsin banada turktorrent.biz davetiyesi gönderebilirmisiniz anilgurses@msn.com
ben bir tane davetiye alabilirmiyim schumi041@hotmail.com üye olacağım söz veriyorum![]()
hocam ben aktif olarak torrent kullanıyorum ve ratiolarım yüksek olur gönderirsen hemen üye olucam.. şimdiden teşekkürler.. hrn24@hotmail.com
banada davetiye gönderebilirmisiniz. SÖZ SÖZ SÖZ üye olacağım. hasancizirti@mynet.com
merhabalar bende davetiye talep etmiştim ama 2 gün sonra maile bakabildim. ip kayıtlı uyarısı veriyor tekrar gönderirseniz sevinirim.
Teşekkürler. Davetiyeniz onaylanmak icin davet edene : hrn24@hotmail.com yollandi
şimdi mailime baktımda davetiye gelmemiş..
Davetiye gönderilmiştir. Mail de önemsizlere bakın. İşte kanıt
![]()
Ben de davetiye alabilirmiyim ?
vacipdeniz@msn.com
Bende alabilirmiyim ehriman__@hotmail.com gerekirse cyber-warrior.org takas edebiliriz...
Eğer kaldıysa bir davetiyede ben alabilir miyim? psycosis__@windowslive.com yada www.Arena-tr.com davetiyesi ile takas edebilirim.
Bende bir tane Turktorrent.eu davetiyesi alabirsem memnun olurum gönderen ardaşa şimdiden teşekkür ederim.
f.burak.aytek@hotmail.com
selcuk.karakaş@hotmail.com şimdiden teşekkürler
fazla davetiyesi olan banada yollayıversin mustafa.663(et)gmail:com
kaldiysa bende serince76@hotmail.com alabilirmiyim tskler
Merhabalar,
mümkünse bana da davetiye gönderebilir misiniz?
Teşekkürler,
gokhantunc83@live.com
size zahmet bana da turktorrent için bir davetiye,,,sanırım burada aradığım her şey var...
enissanli@hotmail.com
merhaba bende bi davetiye alabilirmiyim lütfen size zahmet.
sinekvalesi_10@mynet.com