blackbatuhan
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
an itibari ile s3 lere yeni bir güncelleme geldi şu an bende indiriyorum. sende indir bir dene. olmazsa garantisi varsa servisine götür..
@muratweb spot cihazınızı ne kadara aldınız? orjinali ile arasındaki farkı merak ettim .)
[MENTION=74841]muratweb[/MENTION] çok sağol hocam aydınlattığın için yakınlarımdan alacak olursa artık spota yönelteyim mademOrjinali arasında hiç bir fark yok. Tek farkı garantisinin olmaması ve csc kodunun geldiği ülkeye ait olması. Garanti benim için önemsiz bir durum zira telefonu gözümden sakınırım. Csc kodunun TR'ye nasıl dönüşeceğinide yukarda anlattım.
Fiyat olarak elimdeki Galaxy S2'yi(imei atılmış yani garantisiz) 800 tl'ye saydı eleman. S3'de bana 1450TL'ye geldi(pasaport kayıtlı). Yani 650TL ye almış oldum ben. Almak isteyenlere spot öneririm. Eğer cihazı temiz kullacaksanız gerek yok 500 tl daha fazla veripte garantili almaya. Çünkü benim gözümde telefon bir kere garanti gördümü artık o telefondan hayır gelmez![]()
@muratweb çok sağol hocam aydınlattığın için yakınlarımdan alacak olursa artık spota yönelteyim mademsizi boşuna mod yapmamışlar belli:mrgreen:
sizden son bir ricam olucak bana apk dosyalarının kurulumunu anlatabilirmisiniz? apk menager felan gerekiyormuş ama elimde bir tane uygulama var kuramıyorum apk dosyalarını kurma konusunda pek bilgim de yokoyunlara o kadar çok dolar vermekte istemiyorum
ikinci bir hususa gelince apk dosyalarını indirdiginiz güncel bir site varmı ?
bunlara özelden de cevap verebilirsiniz problem olmaz![]()
@muratweb hımm anladım fakat bende şuan Doodle Jump un apk dosyası var bunu kuramıyorum ki üzerine 2 kerede tıklasam windows şu dosyayı açamıyor diyor ve 2 seçenek sunuyor yüklü programlar listesinden seçmek ve bir diğeri ise internetten dogru programı bulmak için aratıyor![]()
ahahaAPK'yi windowsta tıklamayacaksın yahuÖnce bluetooth yada veri aktarım kablosuyla bilgisayara bağlıyorsun. Daha sonra elindeki apk'yi Sd kard dizinine atıyorsun. Son olarak telefonun dosya yöneticisiyle nereye attıysan oraya girip tıklıyorsun apk'ye sonra kuruyor zaten
![]()
ahahacahilliğin gözü kör olsun
![]()
evet ya çok basitmişYani uzun lafın kısası elindeki apk'yi önce telefona atıyorsun. Sonrada telefondan çalıştırıyorsun/tıklıyorsun . Bütün olay bundan ibaret![]()
@SelectX sen s3 ile var olmayan bir durumu yaratırken sıkıntı yok da.
adam konusu açılmışken bir şeye değinmiş öğrenmek istemiş çok mu?
fan boy felan değilim.dostum adam donuyor diyor sen hala inat ediyorsun. bırakın şu fanboy luk yapmayı.
dostum adam donuyor diyor sen hala inat ediyorsun. bırakın şu fanboy luk yapmayı.
Orjinali arasında hiç bir fark yok. Tek farkı garantisinin olmaması ve csc kodunun geldiği ülkeye ait olması. Garanti benim için önemsiz bir durum zira telefonu gözümden sakınırım. Csc kodunun TR'ye nasıl dönüşeceğinide yukarda anlattım.
Fiyat olarak elimdeki Galaxy S2'yi(imei atılmış yani garantisiz) 800 tl'ye saydı eleman. S3'de bana 1450TL'ye geldi(pasaport kayıtlı). Yani 650TL ye almış oldum ben. Almak isteyenlere spot öneririm. Eğer cihazı temiz kullacaksanız gerek yok 500 tl daha fazla veripte garantili almaya. Çünkü benim gözümde telefon bir kere garanti gördümü artık o telefondan hayır gelmez![]()
fan boy felan değilim.
2. bir husus bu hafta içinde yaklaşık 4 farklı s3 kullandım heleki bir tanesinde 32 gb hafıza kartının %100 lük kısmı doluydu kendi hafızası 16 gb 9,7 liği doluydu film ve oyun hastası o adamın cihazının bir gram kastığını görmediysem daha da birşey demem
ısrar edersen video çekip koyayım gözlerinle gör neredeyse hepsi 720 1080p. filmler muzikleri felan çatır çatır çalışırken sizin bahsi geçen olaya hak getire..
inanmıyorum ve inanmıyorum kardeşim.
o cihazda ya yazılımsal bir durum söz konusu gerçi bu batuhan başlı başına bir problem hiç hoşnut olduğunu görmedim ki s3 konusunda bak tüm problemler sorunlar onun cihazında
edersem ne olur ?Harbiden ben bu SamsungGalaxyS3 kadar görgüsüzünü görmedim yaa... ilk defa mı telefonu olmuş anlamadım. her s3 konusunda babasının malı gibi savunuyor. anlamyorum bunun adı fanboyluk değilde nedir. Adamın sana yalan borcu mu var. Donuyo diyosa donuyodur neden yalan söylesin. Bi çözüm üreteceksen konuş yoksa gölge etme!!!
En son sürüm işletim sistemini güncelle kardeşim büyük ihtimal çözülecektir.Eğer çözülmediyse işletim sistemi üreticisine cihazın ile ilgili bilgileri ve yaşadığın promlemi anlatan bir bilgi verirsen kısa sürede bir fix güncelleme patch felan çıkarabilirler.
SamsungGalaxyS3@Kardeşim adam sorununa çözüm arıyor. Sen hayla gelmiş forumda boş boş konuşup samsung fonboyluğunu sürdürüyorsun. Bu arada konuyu açan arkadaşl , tabiyki forumda çare aramak güzel fakat senin sorunun burada çözülecek gibi değil. Garantisi varsa hemen götür , yoksa artık kendir yaptır veya yazılım güncellemeyi dene.
Ben istanbul da yaşıyorum kardeşim.Bu rom u kişiye özel çıkaracaklarını idda etmedim.Şikayetler belli bir ölçüde bir çoğunluk olunca dikkate alınır ve buna göre çıkarılır.Yüzeysel düşünmenin alemi yok.Hocam sen nerde yaşıyosun yaHangi firma sana özel rom yapcak
![]()
Ben istanbul da yaşıyorum kardeşim.Bu rom u kişiye özel çıkaracaklarını idda etmedim.Şikayetler belli bir ölçüde bir çoğunluk olunca dikkate alınır ve buna göre çıkarılır.Yüzeysel düşünmenin alemi yok.