Galaxy S III donma

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
an itibari ile s3 lere yeni bir güncelleme geldi şu an bende indiriyorum. sende indir bir dene. olmazsa garantisi varsa servisine götür..

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=74841]muratweb[/MENTION] spot cihazınızı ne kadara aldınız? orjinali ile arasındaki farkı merak ettim .)

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
@muratweb spot cihazınızı ne kadara aldınız? orjinali ile arasındaki farkı merak ettim .)

Orjinali arasında hiç bir fark yok. Tek farkı garantisinin olmaması ve csc kodunun geldiği ülkeye ait olması. Garanti benim için önemsiz bir durum zira telefonu gözümden sakınırım. Csc kodunun TR'ye nasıl dönüşeceğinide yukarda anlattım.

Fiyat olarak elimdeki Galaxy S2'yi(imei atılmış yani garantisiz) 800 tl'ye saydı eleman. S3'de bana 1450TL'ye geldi(pasaport kayıtlı). Yani 650TL ye almış oldum ben. Almak isteyenlere spot öneririm. Eğer cihazı temiz kullacaksanız gerek yok 500 tl daha fazla veripte garantili almaya. Çünkü benim gözümde telefon bir kere garanti gördümü artık o telefondan hayır gelmez :)

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben k.v.k başarı garantili s3 ümü 12 taksit ile 1850 tl ye aldım. bence 200 tl verip garantisinin olması daha iyidir. oldu bozuldu diyelim napıcaksınki? sonuçta illa sen bozucan diye bişiy yokki donanımsal bir bozuklukta olabilir.

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Orjinali arasında hiç bir fark yok. Tek farkı garantisinin olmaması ve csc kodunun geldiği ülkeye ait olması. Garanti benim için önemsiz bir durum zira telefonu gözümden sakınırım. Csc kodunun TR'ye nasıl dönüşeceğinide yukarda anlattım.

Fiyat olarak elimdeki Galaxy S2'yi(imei atılmış yani garantisiz) 800 tl'ye saydı eleman. S3'de bana 1450TL'ye geldi(pasaport kayıtlı). Yani 650TL ye almış oldum ben. Almak isteyenlere spot öneririm. Eğer cihazı temiz kullacaksanız gerek yok 500 tl daha fazla veripte garantili almaya. Çünkü benim gözümde telefon bir kere garanti gördümü artık o telefondan hayır gelmez :)
[MENTION=74841]muratweb[/MENTION] çok sağol hocam aydınlattığın için yakınlarımdan alacak olursa artık spota yönelteyim madem :) sizi boşuna mod yapmamışlar belli:mrgreen:
sizden son bir ricam olucak bana apk dosyalarının kurulumunu anlatabilirmisiniz? apk menager felan gerekiyormuş ama elimde bir tane uygulama var kuramıyorum apk dosyalarını kurma konusunda pek bilgim de yok :) oyunlara o kadar çok dolar vermekte istemiyorum :)
ikinci bir hususa gelince apk dosyalarını indirdiginiz güncel bir site varmı ?
bunlara özelden de cevap verebilirsiniz problem olmaz :)

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
@muratweb çok sağol hocam aydınlattığın için yakınlarımdan alacak olursa artık spota yönelteyim madem :) sizi boşuna mod yapmamışlar belli:mrgreen:
sizden son bir ricam olucak bana apk dosyalarının kurulumunu anlatabilirmisiniz? apk menager felan gerekiyormuş ama elimde bir tane uygulama var kuramıyorum apk dosyalarını kurma konusunda pek bilgim de yok :) oyunlara o kadar çok dolar vermekte istemiyorum :)
ikinci bir hususa gelince apk dosyalarını indirdiginiz güncel bir site varmı ?
bunlara özelden de cevap verebilirsiniz problem olmaz :)

Öncelikle apk kurmak için herhangi bir programa gerek yoktur. Direkt olarak dosya menüsünden apk'yi tıklayıp normal program kurar gibi kurabilirsiniz. Eğer bu kuracağınız apk bir oyun apk'si ise ve bu apk'nin yanında birde data dosyası verilmişse işte o zaman önce apk kurulur daha sonra data dosyası telefonun neresine atılacaksa oraya atılır. Mesela GameLoft'un oyunlarının büyük çoğunluğu genelde iki dizini kullanır.

Ya sdcard/Android/Data yada sdcard/GameLoft yada Electronic Arts'ın sdcard/EA ..vs dizini altında olur.

Peki bu data dosyalarının mantığı nedir ? Data dosyası dediğimiz şey Veri dosyalarıdır. Mesela bir oyun 1,5 GB diyelim. Ama apk'si 17mb. Şimd öncelikle apk'yi kurup oyunu açtığımızda veri dosyasını kontrol eder eğer dosyalar eksikse internet üzerinden indirir. Ama eğer biz kendimiz veri dosyasını ilgili yere atmışsak yine veri dosyasını kontrol eder ve dosyaların internetten indirilmiş olduğunu varsayaraktan direkt oyunu açar.

Umarım mantığı anlatabilmişimdir.

Can alıcı ikinci soruysa bunları nerden bulabileceğin :mrgreen: Onuad google abiye sorcan . Sana istemediğin kadar çok cevap verecektir bundan eminim :)

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=74841]muratweb[/MENTION] hımm anladım fakat bende şuan Doodle Jump un apk dosyası var bunu kuramıyorum ki üzerine 2 kerede tıklasam windows şu dosyayı açamıyor diyor ve 2 seçenek sunuyor yüklü programlar listesinden seçmek ve bir diğeri ise internetten dogru programı bulmak için aratıyor :)

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
@muratweb hımm anladım fakat bende şuan Doodle Jump un apk dosyası var bunu kuramıyorum ki üzerine 2 kerede tıklasam windows şu dosyayı açamıyor diyor ve 2 seçenek sunuyor yüklü programlar listesinden seçmek ve bir diğeri ise internetten dogru programı bulmak için aratıyor :)

APK'yi windowsta tıklamayacaksın yahu :) Önce bluetooth yada veri aktarım kablosuyla bilgisayara bağlıyorsun telefonu . Yada içersindeki hafıza kartını çıkarıp bilgisayara takıyorsun. Daha sonra elindeki apk'yi Sd kard dizinine atıyorsun yada hafıza kartına atıyorsun. Sonra hafıza kartını tekrar telefona takıyorsun. Son olarak telefonun dosya yöneticisiyle apk'yi nereye attıysan oraya girip tıklıyorsun daha sonra kuruyor zaten :)

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
APK'yi windowsta tıklamayacaksın yahu :) Önce bluetooth yada veri aktarım kablosuyla bilgisayara bağlıyorsun. Daha sonra elindeki apk'yi Sd kard dizinine atıyorsun. Son olarak telefonun dosya yöneticisiyle nereye attıysan oraya girip tıklıyorsun apk'ye sonra kuruyor zaten :)
ahaha :D cahilliğin gözü kör olsun :D

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Yani uzun lafın kısası elindeki apk'yi önce telefona atıyorsun. Sonrada telefondan çalıştırıyorsun/tıklıyorsun . Bütün olay bundan ibaret :)
evet ya çok basitmiş :D doodle jumpu hafıza kartına attım s3 den dosyalarıma girip attıgım apk yi bulup yükle dedim işlem tamam :)
[MENTION=74841]muratweb[/MENTION] sen adamın kare köküsün moderatörüm teşekkür ettim :D iftardan sonra bi sigara ısmarlarım :D

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
dostum adam donuyor diyor sen hala inat ediyorsun. bırakın şu fanboy luk yapmayı.
fan boy felan değilim.
2. bir husus bu hafta içinde yaklaşık 4 farklı s3 kullandım heleki bir tanesinde 32 gb hafıza kartının %100 lük kısmı doluydu kendi hafızası 16 gb 9,7 liği doluydu film ve oyun hastası o adamın cihazının bir gram kastığını görmediysem daha da birşey demem
ısrar edersen video çekip koyayım gözlerinle gör neredeyse hepsi 720 1080p. filmler muzikleri felan çatır çatır çalışırken sizin bahsi geçen olaya hak getire..
inanmıyorum ve inanmıyorum kardeşim.
o cihazda ya yazılımsal bir durum söz konusu gerçi bu batuhan başlı başına bir problem hiç hoşnut olduğunu görmedim ki s3 konusunda bak tüm problemler sorunlar onun cihazında

StryKer

Doçent
Reaksiyon puanı
5
dostum adam donuyor diyor sen hala inat ediyorsun. bırakın şu fanboy luk yapmayı.

Harbiden ben bu SamsungGalaxyS3 kadar görgüsüzünü görmedim yaa... ilk defa mı telefonu olmuş anlamadım. her s3 konusunda babasının malı gibi savunuyor. anlamyorum bunun adı fanboyluk değilde nedir. Adamın sana yalan borcu mu var. Donuyo diyosa donuyodur neden yalan söylesin. Bi çözüm üreteceksen konuş yoksa gölge etme!!!

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4

Ben de 1200 tl ye aldim, beyaz modelinden, bir sene de garantili, auchan hipermarket garantisiyle, kapis kapis gitti, ben gittim bitti dediler, hipermarket in mobil programinda ve internet sitesinde stokta var gozukuyordu, hemen merkezine mail ile sikayet ettim, bunun hakkinda bir tuketici yasasinin oldugunu soyledim, varken yokmus, yokken varmis gibi gostermenin suc oldugunu yazdim ve siparis verdim, ertesi gun aradilar, siparisiniz geldi dediler, gittim aldim,unutmadan 12 ay taksitle aldim, 0 komisyon. Operatörler iki sene zorunlu abone yapiyorlar, bu ne istir yahu, araba mi satiyorsunuz.

seyita

Asistan
Reaksiyon puanı
1
vay anasını s3 alacaktım ondanda vazgeçtim

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
fan boy felan değilim.
2. bir husus bu hafta içinde yaklaşık 4 farklı s3 kullandım heleki bir tanesinde 32 gb hafıza kartının %100 lük kısmı doluydu kendi hafızası 16 gb 9,7 liği doluydu film ve oyun hastası o adamın cihazının bir gram kastığını görmediysem daha da birşey demem
ısrar edersen video çekip koyayım gözlerinle gör neredeyse hepsi 720 1080p. filmler muzikleri felan çatır çatır çalışırken sizin bahsi geçen olaya hak getire..
inanmıyorum ve inanmıyorum kardeşim.
o cihazda ya yazılımsal bir durum söz konusu gerçi bu batuhan başlı başına bir problem hiç hoşnut olduğunu görmedim ki s3 konusunda bak tüm problemler sorunlar onun cihazında

sadece hafıza kartını film müzikle şişirmekle telefon donmaz zaten. önüne gelen uygulamayı yükle sonra kaldır ve ram, cache temizleyici program kullanma görürüm kasıyo mu kasmıyor mu?
ayrıca [MENTION=36145]StryKer[/MENTION] arkadaş haklı. bütün s3 konularında mesajın var ve hep savunma modundasın.

thepolice2

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Bu tip mesajlar telefon alma kararınızı etkilemesin arkadaşlar. Benzer bir sorun iPhone 3GS aldığında bir arkadaşımında başına gelmişti. Garantiye gönderdi yenisiyle değiştirdiler. Telefonlarda bazen o şekilde üretim hataları olabiliyor. O yüzden mutlaka garantili telefon alın

SelectX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
adam fanboy değil ya aa adı SamsungGalaxyS3, ama fanboy değil ayıp yapmayın baylar aa

SamsungGalaxyS3

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Harbiden ben bu SamsungGalaxyS3 kadar görgüsüzünü görmedim yaa... ilk defa mı telefonu olmuş anlamadım. her s3 konusunda babasının malı gibi savunuyor. anlamyorum bunun adı fanboyluk değilde nedir. Adamın sana yalan borcu mu var. Donuyo diyosa donuyodur neden yalan söylesin. Bi çözüm üreteceksen konuş yoksa gölge etme!!!
edersem ne olur ?

muratveb

Profesör
Reaksiyon puanı
56
Arkadaşlar konuları saptırıpta olduğundan başka taraflara çekmeyelim lütfen. Unutmayalım ki herkes farklı görüşlerde olabilir . Ve bize düşen herkesin görüşüne saygı duymak.

Lütfen birbirinizi tahrik edecek şekilde hakarete varan konuşmalara girmeyin. Şu güzel ortamda bilgi alışverişinde bulunalım. Boş şeyler için birbirimizi kırmaya değmez diyerek bu konudaki münakaşalarada noktayı koymuş oluyoruz.

O değilde konuyu açan arkadaş naptı acaba ? Çözebildinmi sorunu [MENTION=198835]SelectX[/MENTION] ?

desperadotr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
En son sürüm işletim sistemini güncelle kardeşim büyük ihtimal çözülecektir.Eğer çözülmediyse işletim sistemi üreticisine cihazın ile ilgili bilgileri ve yaşadığın promlemi anlatan bir bilgi verirsen kısa sürede bir fix güncelleme patch felan çıkarabilirler.

Oseyto

Asistan
Reaksiyon puanı
1
En son sürüm işletim sistemini güncelle kardeşim büyük ihtimal çözülecektir.Eğer çözülmediyse işletim sistemi üreticisine cihazın ile ilgili bilgileri ve yaşadığın promlemi anlatan bir bilgi verirsen kısa sürede bir fix güncelleme patch felan çıkarabilirler.

Hocam sen nerde yaşıyosun ya :) Hangi firma sana özel rom yapcak :)

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Kullanıcıya özel güncelleme, o da güzelmiş. :D

blackbatuhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
SamsungGalaxyS3@Kardeşim adam sorununa çözüm arıyor. Sen hayla gelmiş forumda boş boş konuşup samsung fonboyluğunu sürdürüyorsun. Bu arada konuyu açan arkadaşl , tabiyki forumda çare aramak güzel fakat senin sorunun burada çözülecek gibi değil. Garantisi varsa hemen götür , yoksa artık kendir yaptır veya yazılım güncellemeyi dene.

Oseyto

Asistan
Reaksiyon puanı
1
SamsungGalaxyS3@Kardeşim adam sorununa çözüm arıyor. Sen hayla gelmiş forumda boş boş konuşup samsung fonboyluğunu sürdürüyorsun. Bu arada konuyu açan arkadaşl , tabiyki forumda çare aramak güzel fakat senin sorunun burada çözülecek gibi değil. Garantisi varsa hemen götür , yoksa artık kendir yaptır veya yazılım güncellemeyi dene.

Arkadaşın sorunu donanımsal değil boşu boşuna servise veya aldığı yere götürmesine gerek yok, güncel bi rom yüklediğinde düzelecektir...

artinda

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sorun yazılımsal gözüküyor. Ancak yeni ROM yükleyerek düzeltebilirsin. İnternetten S3 için orijinal ROM dosyasını bulup ODİN ile yükle. Yüklemeden önce CWM modunda Wipe ayarlamalarını yapıp ondan sonra ROM yükleme işine başla. Bu şekilde büyük ihtimalle sorun çözülecektir.

S3'ün spot olduğunu söyledin. Eğer ki İMEİ yükleme ile kayıt ettirilmiş ise kesinlikle ROM yükleme. Şebekeye ulaşılmaz oluyor. Yine de denemek istersen system/efs klasörün bir yedeğini alıp dene. Olası şebeke sorununda efs dosyasını geri yüklersin.

desperadotr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Hocam sen nerde yaşıyosun ya :) Hangi firma sana özel rom yapcak :)
Ben istanbul da yaşıyorum kardeşim.Bu rom u kişiye özel çıkaracaklarını idda etmedim.Şikayetler belli bir ölçüde bir çoğunluk olunca dikkate alınır ve buna göre çıkarılır.Yüzeysel düşünmenin alemi yok.

Oseyto

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben istanbul da yaşıyorum kardeşim.Bu rom u kişiye özel çıkaracaklarını idda etmedim.Şikayetler belli bir ölçüde bir çoğunluk olunca dikkate alınır ve buna göre çıkarılır.Yüzeysel düşünmenin alemi yok.

Şirket çoğunluğu düşünseydi donanımı yetipte güncelleme vermediği galaxy s gibi telefonlara güncelleme verirdi...yani seni beni dinlediği yok.