- Reaksiyon puanı
- 2,135
Arkadaşlar olayı Hdd nin kerametine bağlamayın. Kızın numarısını isteme cesaretini Hdd değil ben gösterdim. hani emeğe saygı![]()
![]()
Sana bi ÇÇGH

Arkadaşlar olayı Hdd nin kerametine bağlamayın. Kızın numarısını isteme cesaretini Hdd değil ben gösterdim. hani emeğe saygı![]()
![]()
Allah bi yastıkta kocatsın...
Bende bundan sonra otobüse laptop ile bineceğim artık nasip kısmet...
(Banada bıyıklı denk gelir artık şansıma)![]()
benim facem yok ki![]()
Al bir tane parayla satmıyorlar ya.![]()
Yahu bütün olayı HDD'ye bağlamışsınız; teknolojiyle ne alakası var ki bunun, işte siz hep burdan kaybediyorsunuzEmre kardeşim yakışıklı adam, kızcağız görmüş etkilenmiş ee tabi ilk hareketi erkeğin yapması için önce kızın bir sinyal vermesi gerekiyor, aslında öbür türlüsüde olur ama en sağlıklısı bu
Nys bayanın teknolojiyle arasının iyi olduğunu, merak ettiğini, ilgilendiğini vs vs sanmıyorum o sadece sohbet başlatıcı olay. Helal olsun kafası çalışıyomuş hoşlanmış sohbeti açmış topalımda üstüne düşeni yapıp medeni cesaretiyle telefonu istemiş... Ama ben asıl sohbeti açan adama cesur derim, ilk sen sorsaydın çantan ne marka kaç GB veri alıyo falan diye işte o zaman adamımsın..
Neyse önce Mutluluklar dileyelim... Sonra Darısı bizim başımıza diyelim... Sonrada yol alalım...![]()
topal kardeş şu hard diskin marka model kapasite bilgilerimi yazar mısınm![]()
kolpa olmadı için aga bu nedir demediksonuçta hdd yi görüp filmler anlatıldığında göre kız anlıyor teknolojiden
![]()
ben harddiski sormuyorum hangi otobüs onu sorayım bellimi olur kısmetbelki kızı bol olan bir otobüs güzergahıdır.
bırak ya. zaten olay "keramet şemsiyede" ye döndü, birde otobüsü çıkartma![]()