- Reaksiyon puanı
- 70
İnsanlar çok acımasız ve nankör
Bir önerim var. Halkla İlişkiler gibi bir birim oluşturabilirsiniz. Böylece editör ve yazarların bu tür eleştiri ve önerileri takip etmesi ya da cevaplaması gerekmez. Hem moralinizi bozup, pozitif enerjinizden olmamış olursunuz.
Bu birime moderatörler bağlı kalabilir lakin inceleme yapan, yazı hazırlayan, forum dışında iş yükü olan arkadaşların buraya enerji harcaması gerekmez. Ne diyorsunuz ?
Koordinatör konumunda ve yöneticilik vasfı olan tek bir kişi bu durumu rahatça üstlenebilir diye düşünüyorum. Kolay gelsin.
böyle bir çalışma vardı, sizin temsilciniz olan birileri. ne oldu?![]()
ze diyecek söz bulamıyorum o zamanşimdi ombudsmanı da ben seçecek değilim ama
aslına bakarsanız seçerim ama gönül ister ki siz seçin. sizin temsilciniz olsun. hatta karar alırken, oy kullanma hakkı da olsun.
Pazartesi yapacagimiz yazi isleri toplantisinda bu elestirilerinizi dile getirecegim ve aldigimiz karari da sizlerle paylasacagim dostlar.
Daha iyi bir SDN icin dusuncelerinizi bizimle paylasmaniz buyuk firsat bizim icin.
Belki bakarsiniz Berkin de gelir bir sure sonra![]()
Duyduğum en sacma eleştiri.
Bizim videolarımız birçok siteden çok daha iyi ve doyurucu. Buna ek olarak boş da konuşulmuyor. (. hele bir tane tombul abi vardı onun gülümseyen çehresini görmek bile yetiyordu sitede kalmak için.) Ne diyeyim ben....
Kaldı ki bizler teknik insanlarız. Bizden ekran karşınızda tiyatro beklemeyin.
Bakın yurt dışındaki sitelere çok da fark yok.
Tiyatro öğrencilerle video çekimleri de gördük. USB bellek tanıtımında " Bu USB bellek Windows 7, Vitsa, Mac OS ve Linux işletim sistemine sahip" diyen adamları da.
Yapıcı eleştiriler yapın. Yoksa kendini ciddiye al, yok burası lise değil gibi laflar etmeyin. Bunu yaparsanız ilerleyemeyiz. Yoksa ben de, sen lisedeyken ürün inceliyordum derim...
Unutmadan. Bu ne ya
"++ ben bir web yazılımcısıyım ve kulağıma sdn nin kendi bünyesinde çalıştırmış olduğu web yazılımcılarıyla aralarının hiç iyi olmadığınıda duyuyorum. sdn nin ayakta kalabilmesi için artık kendine bir çeki düzen vermesi gerekiyor"
Adamın kuyruk acısı var herhalde.
Bu eleştirimi de bir kenara yaz Troy...
Vay be, başlığa bak. Ağda yapar gibi yazılmış mesajlar.![]()
yaptım olacak:biggrin::biggrin::biggrin:
aynen öyle... site tasarımı berbat anasayfa ortalanmamış gibi.. ondan sonra foruma giriyorum bişey okicam. 2 mesaj oku sayfa atla, 2 mesaj oku sayfa atla. arkadaşım açılan bir konunun altına 4-5 mesaj yazıyoruz 2. sayfaya geçiyo. sonra 3 sonra 5 dağ oluyo kopuyo bitiyo.Benim en büyük sorunum site tasarımının kullanışsız olması. Siteye girdiğimde heryer dağınık. Tasarım felaket diyebilirim..
2inci sorunum ise bu sitede koyulan videoların geç açılması ve kendi tasarımınız olan medya oynatıcısı. gerçekten yavaş ve hatalı bir çalışma...
İlk önce tasarımı elden geçirin çok büyük bir sorun. Logonuzuda değiştirmenizi öneririm. Oyundan alıntı logo size yakışmıyor.
Ben10 nun dönüştüğü yuvarlak topda bunun gibi. Eşsiz ve tek olsun.
Şimdi Eski SDN ci olarak Yorum yazma İcap Etti Konuya!
Şimdi Her İnsanın Algısı Farklıdır Her İnsanın Hitap Yeteneği Farklı Olduğu Gibi . İlk Önce Amaç Ne o Seçilmeli Bir Ürünün Vida Boyutlarına Kadar İncelersek O Video En Az 20 Dakikalık Olur Ve Biz Millet Olarak 4 Dakikadan Uzun Videoları Açmıyoruz Bile ! Ürünü Genelini Göstermek Kısacası Özelliklerinden Bahsedip Ürünü Keşfetmeyi Kullanıcının Kendisine Bırakmak Bana Göre En İyi Tarifidir . Cihazı Keşfettikçe Sevdiğimizi Unutmamak Gerekir . SDN nin Hadi Video Çekelim Mantığı Nedir Bilemem Ama Ben Amatör Ruhu Tarafını Seviyorum Videolarında Bütün Videolarınıda İzlerim ! Yoksa 3 Saat Kayıt Yapıp Daha Sonra Fragman Boyutuna Küçülecek Bir Video da Ortaya Çıkabilir . !
Ben SDN nin Ürün Tanıtımlarında Eksik Araç Gereç Kullandığı Kanısındayım Bir Notebook'un Projeksiyon Özelliğinden Bahsediyorsan 5 Saniyelikte olsa Projeksiyona Takip Gösterilmesi Gerekir! Mesela Bir Katı Meyve Sıkacağı Videosu Vardı (Sonuçta 3 Aşağı 5 Yukarı nasıl bir Alet Biliyoruz ) Ama Posanın Kuru Olmasının Önemli Olduğunu Ben Bilmiyordum Bak! Yani Çok Önemli ve O Ürünü Öne Çıkaran Özelliği Öne Çıkarılmalı Onun Üzerinden uzun Uzun Durulmalı .! Örnek: Hakkı'nın Sony Vaio Z1 nin Videosunda Ekran Kartını Kapatma Özelliği Gibi . !
Kısacası Benim Öz Düşüncem (Tamamen Beni Bağlar) Budur
Güzel noktaya değinmişsin.İşte asıl sorun burada.biz toplum olarak 4 satırdan uzun yazılarıda okumuyoruzama ben inat ettim okudum ve altna imzamı atarım tamamen katılıyorum