keyloger
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 237
O altı çizli yerde Hani Templates vermişssinizdir bedava ama Koskoca os'u kimse beleşe vermez demek istedim.Alttada yazmıştım ama okumayan bir topluma sahip olduğumuz için malesef sende okumamışssın(gnu veya Gpl felsefesini anlatabilirmisin bana?)Evet Virüs ben geliyorum demez ama Bilgili Bir bilgisayar kullanıcısı bilgisayarına virüs bulaştırmaz yani öyle herşeye lappadanak atlamıcan hacı.
Yıllardır bilgisayar kullanıcısıyım evet çok virüs temizledim(Bazen önemli verilerim yoktu Zgab die formatta attım ama Zaten önemli verileri olan bi insan(çok çok önemli)eş zamanlı olarak internetten veya flash belleklere yedeğini alır.)Ve keşke Objektif olarak bu tartışmaya yaklaşıcak birisi olsada linux'unda Mükemmel olmadığı windows'unda mükemmel olmadığını söylese.
(linuxun sorunlarını donanım üreticilerin desteği yok efendim az kullanılma diyenleri şiddetlede kınıyorum)
Virüs konusunda Microsoft ürünleri daha çok kullanıldığı için onlara daha çok virüs yazılıyor bundan daha ilerisi varmı Linuxda Windows kadar populer olsun görürüm ben virüsleri(lütfen ama lütfen hosting örneği vermeyin yukarıya bakın accuk)
Neye bakayım hacu?

Ben sana cevap vermişim oturup, sen hala aynı şeyi diyorsun. Torvalds vermiş işte..
Neyse yaa, dedim ya boşuna uğraşıyorum.
Benim kim olduğumu, ne iş yaptığımı, nerede okuduğumu bilen biliyor. Ben anlatmayayım, anlatmak isteyen arkadaş varsa serbesttir.
GPL'in ne olduğunu satır satır bilirim ama parayla satılmasına karşı birşey göremedim nedense. (Bunu da yazmıyacaktım ama tutamıyorum işte kendimi, felsefe felsefe diyen insan bir kere GPL metnini okumuş mu? Yoo. Okusa zaten burada bunları yazmaz.)