- Konuyu başlatan
ramboberk
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 74
zzzzzzzzzzzz 
John Jay Rambo'nun kısaltması. Ama anladığım kadarıyla sen Rambo'yu tanımıyorsun. Sormam da mahsur yoksa, rumuzunda ki Rambo ismi nereden geliyor?jj rambo ne oluyor kusura bakma biraz yorgunumda dün akşamdan beri ayaktayım
jj rambo ne oluyor kusura bakma biraz yorgunumda dün akşamdan beri ayaktayım
Hmm, anladım. TV izlemiyorum kusura bakma. Muhtemelen o dizide ki kişi de ismini bizim bahsetmiş olduğumuz gerçek Rambo'dan almıştır.yılan hikayesi rambo berk
beni ona çok benzetirlerdee
Bütün win programlarını doğal olarak işleyip çalıştırabilen bir linux dağıtımı çıkart ortaya, micro$oftun arkasından Fatiha okutursun.Bende isterim bir sistem yazmak linux çekirdekli bütün piyasaları alt üst edecek bir sistem :turned: Ama olmuyor:hammer:
dostum linux un kernelini http://www.kernel.org/ adresinden zaten indirebiliyorsun. ve 343mb lık bir kernel yok. en son stable kernel ~63 mb.
valla dostum bendeki 348 mb içinde driver arch gibi klasörler var :confused1:
peki sizin dediğiniz olsun işletim sistemi yapmaktan vazgeçtim
ama şimdi farkettim linux kernel dosyası 63 mb doğru ama bu tar.gz türündeki dosyayı winrar ile çıkartınca tam 353 mb oluyor ve içinde ise söylediğim arch driver sound gibi klasörler oluyor
galiba sizin bu arch dediğiniz şeyde böyle bişey galiba o zaman arch kurunca kendi işletim sistemini kurmuş gibi oluyorsun yada lfs diye bişey var oda aynı xp modifiyesi gibi ama bu sefer sıfırdan diyebileceğimiz bi işletim sistemini kendi tercihlerine göre kurup ayarlıyorsun
aslında bu tam bana göre
mint bana biraz hafif geliyor ben zor işlerin adamıyım
madem öyle diyorsun bana piyasadaki en zor linux dağıtımını söylermisin hemen kurup kullanayım
Tanenbaum'un "Modern Operating Systems" ve "Operating Systems Design and Implementation" kitaplarını okuyun.
Herkesin kendine has bir dağıtımı vardır.Ubuntu kurarsın olur biter.Eğer gelişmek istersen yol sana açık :devil2:burdaki lünüx kullanıcıları zor dağıtım önerecek kadar zor görmedikleri için sana zor dağıtım öneremezler, gentoo kur stage 1 ile başla zorlarsa stage 2 oda zorladı stage 3 e geç oda zorlarsa slackware kur
Herkesin kendine has bir dağıtımı vardır.Ubuntu kurarsın olur biter.Eğer gelişmek istersen yol sana açık :devil2:
Yerimi jea aldı merak etmeoooo finix abi gelmiş alemin linuxcusu hörmetler finix abi