Windows xp den vazgeçememe sebebiniz?

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Şahsen ben windows xp den wazgeçemiyorum sizde benim gibiyseniz sebelerini yazın ben kullanışlılığını kolaylığını ve kendine has havasını seviyorum:thumbup1:

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Vista'yı kurduğum gün vazgeçtim.

QaFeİN

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Bilgisayarım Bunu Kaldırıyorda Ondan :D Yoksa Geçerdim Windoz 7 ye

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Bilgisayarım Bunu Kaldırıyorda Ondan :D Yoksa Geçerdim Windoz 7 ye
Bendede Aynı Sorun... :S Fakat Şu Anki İşletim Sistemim Olan XP Bir Kaç Gün Sonra 7'ye Dönüşecek... :D:D Bilgisayarla İlgilenmenin Vakti Geldi :D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
yakında ister istemez vazgeçeceksiniz, nasıl şimdi makinalarınıza win95-98 kurup tam anlamıyla isteklerinizi yerine getiremiyorsanız, 1-2 içinde xp'nin geleceği yerde aynısı..

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Xp yeni driverleri tanımadığı için Vistaya geçtim şimdide Windows 7 kullanıyorum yani xp'den vazgeçememek gibi bi durum söz konusu değil.Sadece insanlar teknolojiye ayak uydurmak istemiyorlar.

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
İşlerim için yeterli geliyor.Ve çok uzun süre yeterli gelir.

Sırf değişiklik olsun diye değişiklik yapmam.

Hello Kitty.

Rektör
Reaksiyon puanı
104
xp devri bitmiştir arkadaşlar bırakın artık :D

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
teknolojik bir ürün kullanıp, teknoloji sitelerinde gezip, yeniliklere kapalı olmak...

Her gelen yeni bir uygulamayı denemek zorundaymışım gibi konuşuyorsun.:)

Sonuçta XP işimi görüyor.

Benim işime yaramadıktan sonra ya da gerekli olmadıktan sonra neden kullanayım?

SwateR

Rektör
Reaksiyon puanı
662
Performans açısından en iyisi Xp bence.Windows 7 olsun , vista olsun görünüm yüzünden bilgisayarı kastırıyor.Forever XP :)

UgurABA

Dekan
Reaksiyon puanı
15
Performans açısından en iyisi Xp bence.Windows 7 olsun , vista olsun görünüm yüzünden bilgisayarı kastırıyor.Forever XP :)

Vista için haklı olabilirsin ama hepsini kullandım ve en iyisi windows 7 diye boşuna demiyorlar :)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237

öhhh artık... xp'nin çıkış tarihini hatırlıyor musun? xp 2002de çıktı, ben o zaman kaç yaşında olduğumu unuttum... Gören duyanda 2haftada bir sistem değiştir diyorum sanır...

amaann bana ne yaw ne kullanırsanız kullanın, sıkıldım artık ben insanlara laf anlatmaya çalışmaktan...

bazıları yeniliklere kapalı oluyor, uğraşmak boşuna..

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
öhhh artık... xp'nin çıkış tarihini hatırlıyor musun? xp 2002de çıktı, ben o zaman kaç yaşında olduğumu unuttum... Gören duyanda 2haftada bir sistem değiştir diyorum sanır...

amaann bana ne yaw ne kullanırsanız kullanın, sıkıldım artık ben insanlara laf anlatmaya çalışmaktan...

bazıları yeniliklere kapalı oluyor, uğraşmak boşuna..

Olaya dünya çapında bakacaksın.İşletmeler,kurumlar olsun tekil kullanıcılar olsun bunlar arasında ne kadar yaygın Windows 7.

Kimseye birşey anlatmak zorunda değilsin ki.Sen zorunlu hissetme kedini.

Yeniliklere kapalı açık olmak değil olay.Yeniliklere ne kadar ihtiyaç duyulması ile ilgili.

Sıkma tatlı canını. Rahat ol .Bayramın mübarek olsun bu arada.:)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
wista kullanıyorum herdaim xp den ıyı oldugunu söyledim hemde öyle tek sorunu acılısı yavasmıs olsun ama ojinal wın7 alabılırsem ona gecerım xp bana gore tarıh oldu..

lmibrahim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
en iyisi windows 7..xp nin hızı vistanın görselliği..daha ne olsun???????

candasm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yeni progrress barı beni etkileyen en önemli faktör oldu daha ne diyeyim süper yapmış adamlar :) xp kullanırken hep aradım sonra dedim win 7 ye komple geçme zamandı geldi diye :D

Fantoma

Profesör
Reaksiyon puanı
27

Googlog haklı.

Ben yıllarca 98 kullandım. Arkadaşlar hadi, hadi dedi ama acele etmedim. SP2'li XP çıkınca Pro'sunu kurdum. Ve son derece de memnunum. Vistayı hiç denemedim zira deneyenlerden izledim, hala da izliyorum. 10 kuruş etmez.
Bir sistemi kullanırken iş olsun, yenilik olsun veya hava olsun diye tercih etmem.
Şu an gereksinimlerime yettiği cihetle'de Win7'ı ancak SP2'si çıktıktan sonra deneyeceğim.
Sistem işimi gördükten sonra, Googlog gibi bana da yeter.

Quadro

Doçent
Reaksiyon puanı
4
windows 7 dvdsinin elime geçmemiş olması...

hellmarch

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Olaya dünya çapında bakacaksın.İşletmeler,kurumlar olsun tekil kullanıcılar olsun bunlar arasında ne kadar yaygın Windows 7.

Kimseye birşey anlatmak zorunda değilsin ki.Sen zorunlu hissetme kedini.

Yeniliklere kapalı açık olmak değil olay.Yeniliklere ne kadar ihtiyaç duyulması ile ilgili.

Sıkma tatlı canını. Rahat ol .Bayramın mübarek olsun bu arada.:)

Dünya çapında niye bakıyorum ki? 8 GB olan bi pcyi niye XP'ye mahkum edeyim? ya da 512 mb rami olan pcyi neden 7 ile kastırıyım?

Sonuçta yine kullanıcıya kalmış bişey ama takım tutar gibi işletim sistemi tutmayada gerek yok. Hangisi bilgisayarınızı kullanma amacınıza daha çok hizmet ediyorsa onu kullanın. Misal ben oyun için kullanıyorum. Artık oyunların çoğu DX10 destekli olduğundan win 7 kullanıyorum. Onun dışında Linux kullanıyorum o ayrı konu =)

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
XP Den Hayatta Ayrılamazdım Ama Windows 7 yi Kurdum XP nin Adını Bile unuttum :)

Dehcik*

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Bilgisayarım el verdiğince teknoloji takip etmek için.

googlog

Profesör
Reaksiyon puanı
46
Dünya çapında niye bakıyorum ki? 8 GB olan bi pcyi niye XP'ye mahkum edeyim? ya da 512 mb rami olan pcyi neden 7 ile kastırıyım?

Sonuçta yine kullanıcıya kalmış bişey ama takım tutar gibi işletim sistemi tutmayada gerek yok. Hangisi bilgisayarınızı kullanma amacınıza daha çok hizmet ediyorsa onu kullanın. Misal ben oyun için kullanıyorum. Artık oyunların çoğu DX10 destekli olduğundan win 7 kullanıyorum. Onun dışında Linux kullanıyorum o ayrı konu =)

Onu şu açıdan söyledim.Zaten ihtiyacı olan varsa onu ihtiyaçtan kullanır.Birde şu gerçek var ki.
İşletmeler kurumlar... Windows 7 'ye geçer ise senin de geçmen gerekli hale gelir diye düşündüm.Hani ''işletmeler bile'' 7 kullanır iken tekil kullanıcıların eskide kalması eskide kalmış olur diye düşünüyorum.:)

Miroğlu

Dekan
Reaksiyon puanı
31
Ben windows xp'yi çoktan emekli ettim 2 bilgisayarımada windows 7 yükledim xp son zamanlarda çok ağırlaştı kasmaya başlamıştı...

adoganses

Doçent
Reaksiyon puanı
28
Aslında meselenin xp ye hayran olmakla veya vistanın hayal kırıklığı olması ile ilgisi olmadığını bu forumda herkes biliyorda neyse!
Sistemi-donanımı yetersiz olanların hala; vista kötü, xp ye hayranım, vista kastı ,vista şöyle-xp böyle demesini siz nasıl açıklarsınız?:sleeping:
ben vista home premium sp2 kullanıyorum çokta memnunum, işimide fazlası ile görüyor fakat win7 ye geçmeyi düşünüyorum, en kısa zamanda win7 sistemi bir otursun tranfer olacağım.:flowers:

kayıp kuşak

Profesör
Reaksiyon puanı
33
windows xp nin de service pack 3 ü bana gayet modern geldi xpnin ölmesi için daha çok zaman var bana göre

storm61

Profesör
Reaksiyon puanı
12
tonla para al sonra 2-3 sene sonra daha fazlasını iste
sebep?