Windows'u ilk açtığım zaman ekran bazen 1 saniyelik açılıp kapanıyor. Bu ilk şifre girme yerinde ya da girince anlık olup gidiyor, bir daha hiçbir zaman olmuyor ve bu sorun hep değil örneğin 6 kere açıyorsam 3'ünde falan.
Suan en güncel amd sürümündeyim bu ne cektiysem bu amd den cektim zatendriverlar ile alakalı bir sorun güncelle geçer.
Suan pek mümkün değil de performansa da bir etkisi yok galiba bir kere olup gidiyor suan 3 4 kere açtım olmadı mesela bir zararı olmaz umarımFormat atın.
Ekran kartı modeli nedir?Suan pek mümkün değil de performansa da bir etkisi yok galiba bir kere olup gidiyor suan 3 4 kere açtım olmadı mesela bir zararı olmaz umarım
Model rx5500xt 2 gün önce güncelleme gelmis ama ddu ile değil de amdnin kendi sürücü kaldırma programı ile yapıyorum daha sağlıklı oluyorEkran kartı modeli nedir?
Yüklü mü?
![]()
Display Driver Uninstaller (DDU) download version 18.1.4.1
Download Display Driver Uninstaller (DDU) Official - Remove AMD/NVIDIA/INTEL Graphics Drivers Cleanly - DDU is a driver removal utility that helps you completely uninstall AMD/NVIDIA graphics card drivers and packages from your system, leaving no leftovers behind, including registry keys...www.guru3d.com
Monitör yenileme hızını kontrol et ve mümkünse başka monitörde test et çalışıyor mu diye test yap.Model rx5500xt 2 gün önce güncelleme gelmis ama ddu ile değil de amdnin kendi sürücü kaldırma programı ile yapıyorum daha sağlıklı oluyor