kayıp kuşak
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 33
Şahsen ben windows xp den wazgeçemiyorum sizde benim gibiyseniz sebelerini yazın ben kullanışlılığını kolaylığını ve kendine has havasını seviyorum:thumbup1:
Bendede Aynı Sorun... :S Fakat Şu Anki İşletim Sistemim Olan XP Bir Kaç Gün Sonra 7'ye Dönüşecek...Bilgisayarım Bunu Kaldırıyorda OndanYoksa Geçerdim Windoz 7 ye
İşlerim için yeterli geliyor.Ve çok uzun süre yeterli gelir.
Sırf değişiklik olsun diye değişiklik yapmam.
teknolojik bir ürün kullanıp, teknoloji sitelerinde gezip, yeniliklere kapalı olmak...
Performans açısından en iyisi Xp bence.Windows 7 olsun , vista olsun görünüm yüzünden bilgisayarı kastırıyor.Forever XP![]()
Her gelen yeni bir uygulamayı denemek zorundaymışım gibi konuşuyorsun.
Sonuçta XP işimi görüyor.
Benim işime yaramadıktan sonra ya da gerekli olmadıktan sonra neden kullanayım?
öhhh artık... xp'nin çıkış tarihini hatırlıyor musun? xp 2002de çıktı, ben o zaman kaç yaşında olduğumu unuttum... Gören duyanda 2haftada bir sistem değiştir diyorum sanır...
amaann bana ne yaw ne kullanırsanız kullanın, sıkıldım artık ben insanlara laf anlatmaya çalışmaktan...
bazıları yeniliklere kapalı oluyor, uğraşmak boşuna..
Her gelen yeni bir uygulamayı denemek zorundaymışım gibi konuşuyorsun.
Sonuçta XP işimi görüyor.
Benim işime yaramadıktan sonra ya da gerekli olmadıktan sonra neden kullanayım?
İşlerim için yeterli geliyor.Ve çok uzun süre yeterli gelir.
Sırf değişiklik olsun diye değişiklik yapmam.
Olaya dünya çapında bakacaksın.İşletmeler,kurumlar olsun tekil kullanıcılar olsun bunlar arasında ne kadar yaygın Windows 7.
Kimseye birşey anlatmak zorunda değilsin ki.Sen zorunlu hissetme kedini.
Yeniliklere kapalı açık olmak değil olay.Yeniliklere ne kadar ihtiyaç duyulması ile ilgili.
Sıkma tatlı canını. Rahat ol .Bayramın mübarek olsun bu arada.![]()
Dünya çapında niye bakıyorum ki? 8 GB olan bi pcyi niye XP'ye mahkum edeyim? ya da 512 mb rami olan pcyi neden 7 ile kastırıyım?
Sonuçta yine kullanıcıya kalmış bişey ama takım tutar gibi işletim sistemi tutmayada gerek yok. Hangisi bilgisayarınızı kullanma amacınıza daha çok hizmet ediyorsa onu kullanın. Misal ben oyun için kullanıyorum. Artık oyunların çoğu DX10 destekli olduğundan win 7 kullanıyorum. Onun dışında Linux kullanıyorum o ayrı konu =)