Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kullandığım görsel programlamayı windows 7 çalıştırmıyor o yüzden ama bir süreliğine iki işletim sistemi kurucam böyle olmıyacak. C'de xp; d'de windows 7
Xp'yi hiç bırakmam zannederdim ben de senin gibi, ama Microsoft artık elini ayağını çekmeye başladı xp'den, gerek driverlar olsun gerek update'ler yakında kullanılmaz duruma gelecek.
Windows 7'den sonra vazgeçtim hiç hesap bile yapmadım çok memnunum.... XP'den vazgeçemiyordum doğru ancak 7 kullanımını kendime göre ayarlayıp XP'den aldığım performansın birebir tamamı hatta daha fazlasını kullanım kolaylığı açısından Windows 7'den alabiliyorum... Sonunda Microsoft doğru bir adım atabildi... Elvada XP-Hoşgeldin Windows 7
Zorunlu olarak XP kullanıyorum. Windows 7 kullanmadım ama Vista'yı kullanmayı hiç sevmiyordum (görsel olarak). Vista'da 1 saatte sıkılırken nedense XP'de 7+ saat sıkılmam