Windows xp den vazgeçememe sebebiniz?

ikxan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Xp den vazgeçilir mi, vazgeçmiyoz, windows 7 gerçekten hızlı sadece ama sanırım biraz uygulama uyumsuzlukları var.

Aranızda windows 7 pc ye photoshop cs4 trial kurup üstüne update ini kurup çöken windows 7 pc var mı yoksa benim başıma gelen talihsizlikmiydi :D

webrettin

Profesör
Reaksiyon puanı
49
Kullandığım görsel programlamayı windows 7 çalıştırmıyor o yüzden ama bir süreliğine iki işletim sistemi kurucam böyle olmıyacak. C'de xp; d'de windows 7

Berk Atakan

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Vista'yı da denedim, 7'yi de... Yine döndüm. Windows XP kral ya! :) Ayrı bişey var onda

Majeste

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Ubuntu kuramadığım ve FM oynadığım için.

trinitrotoluen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Xp'yi hiç bırakmam zannederdim ben de senin gibi:), ama Microsoft artık elini ayağını çekmeye başladı xp'den, gerek driverlar olsun gerek update'ler yakında kullanılmaz duruma gelecek.

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Internetten hangi programi indirsek sorunsuz çalişiyor uyumsuzluk sorunu yok o yüzden tercih sebebi.

perganon

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Windows 7'den sonra vazgeçtim hiç hesap bile yapmadım çok memnunum.... XP'den vazgeçemiyordum doğru ancak 7 kullanımını kendime göre ayarlayıp XP'den aldığım performansın birebir tamamı hatta daha fazlasını kullanım kolaylığı açısından Windows 7'den alabiliyorum... Sonunda Microsoft doğru bir adım atabildi... Elvada XP-Hoşgeldin Windows 7 ;)

ByEGT

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Zorunlu olarak XP kullanıyorum. Windows 7 kullanmadım ama Vista'yı kullanmayı hiç sevmiyordum (görsel olarak). Vista'da 1 saatte sıkılırken nedense XP'de 7+ saat sıkılmam :)

okaliptus01

Doçent
Reaksiyon puanı
9
Vista ,, Ve windows 7 de Resim önizlemeleri çok abuk subuk duruyor

görünüm ayarları filan çok dandik

XP de Resim karesi görünümü var ve Lİste yöntemi diye sıraladığımda çok rahat seçebiliyorum herşeyi

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
511
Ben xp kullanıyorum şuan ama windows 7 yide kuracam çift işletim sistemi olacak her ikisinide kullanacam... Nasıl ama...