Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Buna sebep olan şeyin tarih olduğunu düşünüyorum. Dikkat ederseniz, tarih boyunca milletimizi arkadan bıçaklayan pek çok millet/ülke/insan bulunuyor. "Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur" haklı olarak bu kafayla düşünen bir millet ortaya çıkıyor, böyle düşünceleri normal buluyorum.
Bak arkadaşım Türkiye'de yaşanan cinayeti işleyen zaten çoğunlukla Türk olur bunu böyle düşünmek yanlış olur.
İnsan insan değilse, dini, ırkı fark etmeksizin her türlü kötülüğü yapar.
Arkadaşım böyle soru mu olur?
Kötülük; din, ırk, millet, coğrafya ayırt edilmeksizin her yerde vardır.
Kötülük insanın içinde vardır. Sorduğun soruyla birlikte Müslüman insanları aşşağılamış oluyorsun. Kötülük insana özgüdür, dine değil.
Arkadaşlar hangi partiyi tutarsanız tutun hepimizin bu ülkenin geleceğini düşündüğüne inanıyorum. Tartışabilirsiniz ancak lütfen bunu saygı çerçevesi içerisinde gerçekleştirelim.
Sosyal medya dalgası ile olay bir duruş sergilemekten ziyade bir nefret hareketine dönüşüyor evet bu konuda haklısınız.
Arkadaş zaten izin alınarak yapılmasının öneminden daha önce bahsetmiş, izinsiz bir şekilde yapılmasına ben de karşıyım.
Kimsenin aklı ile dalga geçtiğim yok direkt olarak arkadaşın attıklarını ilettim, kendisinin o açıklamada büyük marketlerden bahsettiğinden düşünüyorum.
Kategori yanlış açılmış diye uyarı vermiyorum arkadaşlar düzgün bir şekilde tartışabilirsiniz. ?
Siyaset kategorisi içerisinde açılması gerekiyordu ondan bahsetmiş.
Ülkemiz biliyorsunuz ki şuanda bir deprem gerçeğiyle karşı karşıya şahsen böyle bir başlığın daha uygun olduğunu düşünüyorum benim bu kategoride yetkim olmadığı için kendim bir düzeltme yapamam.
İktidarın sansür aygıtı RTÜK bir karara imza atarak TELE1 ekranlarını “dil, din, ırk ayrımı gözeterek yayın yaptığı” gerekçesiyle 3 gün kararmasına karar vermiş, oyçokluğu ile alınan kararın gerekçesi olarak, TELE1’de Enver Aysever’in sunduğu ‘Ayrıntılar’ programına konuk olarak katılan TİP...
Yaşım tutmuyor tutsa da kararsız kalırdım insanlar kendi partilerinin sadece iyi yanlarını görüyor kötü yanlarını görmezden geliyorlar diğer partilerinse sadece kötü yanlarını görüyorlar bana göre tüm partilerin iyi yanıda var kötü yanıda.
sırf size demedim ki zaten yeni başlamışlar herkes hata yapabilir herkesin yanlışı olabilir bizim onların yanlışlarını yüzlerine vurmak yerine onlara öneri vermemiz gerekr bence