Arama sonuçlarınız

1. Nixc0r

Soru Türkiye’nin herkes bize düşman ülke ele geçirilecek paranoyası

Buna sebep olan şeyin tarih olduğunu düşünüyorum. Dikkat ederseniz, tarih boyunca milletimizi arkadan bıçaklayan pek çok millet/ülke/insan bulunuyor. "Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur" haklı olarak bu kafayla düşünen bir millet ortaya çıkıyor, böyle düşünceleri normal buluyorum.
  2. Nixc0r

Soru İslamiyet İnancının Dışındaki Herhangi bir İnanca Mensup Olupta Kadınlara ve Çocuklara sarkan var mı?

Gerekli cevabın verildiğini düşünüyorum, konu kapanmıştır. İyi forumlar.
  3. Nixc0r

Soru İslamiyet İnancının Dışındaki Herhangi bir İnanca Mensup Olupta Kadınlara ve Çocuklara sarkan var mı?

Bak arkadaşım Türkiye'de yaşanan cinayeti işleyen zaten çoğunlukla Türk olur bunu böyle düşünmek yanlış olur. İnsan insan değilse, dini, ırkı fark etmeksizin her türlü kötülüğü yapar.
  4. Nixc0r

Arkadaşım böyle soru mu olur? Kötülük; din, ırk, millet, coğrafya ayırt edilmeksizin her yerde vardır. Kötülük insanın içinde vardır. Sorduğun soruyla birlikte Müslüman insanları aşşağılamış oluyorsun. Kötülük insana özgüdür, dine değil.
  5. Nixc0r

Soru Seçime Giderken İnanılmaz Artan Olaylar, Provakasyonlar ve Gerginlik

Arkadaşlar hangi partiyi tutarsanız tutun hepimizin bu ülkenin geleceğini düşündüğüne inanıyorum. Tartışabilirsiniz ancak lütfen bunu saygı çerçevesi içerisinde gerçekleştirelim.
  6. Nixc0r

Soru Seçime Giderken İnanılmaz Artan Olaylar, Provakasyonlar ve Gerginlik

Hangi partiyi tutarsanız tutun, seçim gecesi dışarı çıkmayın.
  7. Nixc0r

Haber “Erdoğan sayesinde” etiketleri gündem olan Mahir Akkoyun gözaltına alındı

Sosyal medya dalgası ile olay bir duruş sergilemekten ziyade bir nefret hareketine dönüşüyor evet bu konuda haklısınız. Arkadaş zaten izin alınarak yapılmasının öneminden daha önce bahsetmiş, izinsiz bir şekilde yapılmasına ben de karşıyım.
  8. Nixc0r

Kimsenin aklı ile dalga geçtiğim yok direkt olarak arkadaşın attıklarını ilettim, kendisinin o açıklamada büyük marketlerden bahsettiğinden düşünüyorum.
  9. Nixc0r

Kendisinin yaptığı bir açıklamada okudum bulursam atacağım. 1680972197 Buyurun. Kendisinin dediği gibi tanıdık marketlere "İzin alarak" yapıştırıyor.
  10. Nixc0r

Market sahiplerinden vs. izin alıp yapıştırıyor kendisi.
  11. Nixc0r

Türkiye'nin geleceğini belirleyecek altın değerinde ki oyunuz kime?

Gündem kategorisindeydi düzenledim şimdi.
  12. Nixc0r

Türkiye'nin geleceğini belirleyecek altın değerinde ki oyunuz kime?

Kategori yanlış açılmış diye uyarı vermiyorum arkadaşlar düzgün bir şekilde tartışabilirsiniz. ? Siyaset kategorisi içerisinde açılması gerekiyordu ondan bahsetmiş.
  13. Nixc0r

HÜDA-PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu: Türk Bayrağı ismi bana problemli geliyor

Türk bayrağında problem görenin Türkiye'de yeri yoktur.
  14. Nixc0r

Soru Hangi Cumhurbaşkanı adayı teknolojiye daha çok odaklanır?

Kimsenin gereken değeri vereceğini düşünmüyorum maalesef. ?
  15. Nixc0r

6'lı Masa'da Deprem Oldu!

Ülkemiz biliyorsunuz ki şuanda bir deprem gerçeğiyle karşı karşıya şahsen böyle bir başlığın daha uygun olduğunu düşünüyorum benim bu kategoride yetkim olmadığı için kendim bir düzeltme yapamam.
  16. Nixc0r

6'lı Masa'da Deprem Oldu!

Merhaba değiştirilmesi için ben raporladım şahsen öyle bir başlık görünce kısa süreli bir korku yaşadım diğer arkadaşlar yaşasın istemedim. ?
  17. Nixc0r

Haber RTük'ten Tele 1 e ekran karartma cezası

Alparslan hali hazırda bir açıklama atmış öbür tarafın açıklamasını atayım dedim. ?
  18. Nixc0r

Haber RTük'ten Tele 1 e ekran karartma cezası

İktidarın sansür aygıtı RTÜK bir karara imza atarak TELE1 ekranlarını “dil, din, ırk ayrımı gözeterek yayın yaptığı” gerekçesiyle 3 gün kararmasına karar vermiş, oyçokluğu ile alınan kararın gerekçesi olarak, TELE1’de Enver Aysever’in sunduğu ‘Ayrıntılar’ programına konuk olarak katılan TİP...
  19. Nixc0r

Haber Erdoğan Marmaris'te vatandaşlara çay dağıttı

Orman mı yanıyor boş verin keyif çayı
  20. Nixc0r

AKP'li çocukların lüks hayatı

İzlemeye gelmişiz :(.
  21. Nixc0r

AKP Hakkındaki fikir ve düşünceleriniz nelerdir?

En iyi yalan söyleyen kazanır.
  22. Nixc0r

Harika Eleştiri yapan genç

Öğretmen dayıda bağırmadan söylemek istediğini söyledi olması gereken tartışma ortamı.
  23. Nixc0r

Dolar 7TL

Sherlock luğum tuttu da :d
  24. Nixc0r

Dolar 7TL

Yok tarihle oynanmış
  25. Nixc0r

Erken Seçim Olursa Hangi Partiye Oy Verirsiniz?

Ayrıca fark ettimde seyirciler de hemen alkışlamaya başlıyor bence değişmiştir şuan.
  26. Nixc0r

Sanırım bu video
  27. Nixc0r

Yaşım tutmuyor tutsa da kararsız kalırdım insanlar kendi partilerinin sadece iyi yanlarını görüyor kötü yanlarını görmezden geliyorlar diğer partilerinse sadece kötü yanlarını görüyorlar bana göre tüm partilerin iyi yanıda var kötü yanıda.
  28. Nixc0r

Azerbaycanın 10 kasımı zafer ilan etmesi

Onlar bize saygı duyuyor bizde onların bayramlarına saygı duymalıyız
  29. Nixc0r

Berat Albayrak: Biz Dolarla Uğraşmıyoruz

3. en iyisi
  30. Nixc0r

Semptom göstermeyen pozitif COVID-19 vakaları tabloda yer almıyor!

Yok sonrasında bulunmuş testi ama bulunana kadar 1hafta geçti
  31. Nixc0r

Semptom göstermeyen pozitif COVID-19 vakaları tabloda yer almıyor!

Hemşire kuzenim test yaptırmıştı ve sonucu öğrenmek için aradığında test sonuçlarının kaybolduğunu söylemişlerdi yani pek güvenmeyin
  32. Nixc0r

2020 yılında bir annenin çocuğuna tablet/bilgisayar alamamasi

hangisine üzüleceğini şaşıyor insan
  33. Nixc0r

Dolar 7,60 seviyesinin üzerine çıkarak yeni rekor seviyesini gördü

Berk i dinleyip dolara yatıranlar yaşadı
  34. Nixc0r

Yunan gazetesi Dimokratia, başlığında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı ağır bir küfürle hedef aldı!

Hepsi ülkeye turist gelince onlara kelime öğretiyorum ayağına küfür öğretenler yüzünden (!)
  35. Nixc0r

Açlık ve yoksulluk sınırı ne kadar?

evet küçükken bunu düşünmüştüm
  36. Nixc0r

AKP Gençlik Kolları üyesinden CHP’ye açık tehdit: ‘Önce sizi öldürürüm’

düşüncemi belirttim birde konuşma şekli bu dizileri andırıyor
  37. Nixc0r

AKP Gençlik Kolları üyesinden CHP’ye açık tehdit: ‘Önce sizi öldürürüm’

peki kavonazdaki cam sağlıktır yazısı birde bu şahsiyetin çok Diriliş Ertuğrul,Sen Anlat Karadeniz ,Çukur falan izlediğini düşünüyorum
  38. Nixc0r

Bu ne biçim karaktersizliktir!

iyi en azından benim yerime biri yapmış teşekkürler bizde arabadan çalalım dedikde aux çalışmadı
  39. Nixc0r

bencede tüm halk kaçta söyleyeğini şaşırdı düzensiz bir şekilde okundu en azından burda
  40. Nixc0r

Allah bana bir hoparlör verecek açacağım izmir marşını,İstiklal marşını son ses
  41. Nixc0r

Cinsel suçlara indirim gelecek mi?

sırf size demedim ki zaten yeni başlamışlar herkes hata yapabilir herkesin yanlışı olabilir bizim onların yanlışlarını yüzlerine vurmak yerine onlara öneri vermemiz gerekr bence
  42. Nixc0r

içerik ekibi çıktığından beri fazla üstlerine gidiyorlar gibi
  43. Nixc0r

idam bu insan dışı varlıklar için kurtuluş olur onlara öyle şeyler yapacaksınki ölmek için sana yalvaracak
  44. Nixc0r

haklısınız kim olursa olsun böyle birşey isteyemez
  45. Nixc0r

hocam bu biraz tehdit oldu sanki ama gerçekleri belirtmişsiniz
  46. Nixc0r

bencede düşünmeleri bile hata
  47. Nixc0r

galiba bu cinayetlerin bu ölümlerin ağırlığını kendi başlarına gelince anlayacaklar
  48. Nixc0r

Suriyelilere 40 milyar dolar harcayıp

bende yakında bunu giycem galiba
  49. Nixc0r

Erdoğan nereye kayboldu?

:)